Boulevard-sterren zagen Dave vlak voor Lambo-crash

De sterren van RTL Boulevard hebben Dave Roelvink vlak voor zijn Lamborghini-crisis nog gezien. Hij pakte een terrasje op het Leidseplein, waar de studio zich bevindt. Dat vertelden ze dinsdagavond in de uitzending op RTL 4. Dave’s Lambo-crash gebeurde vlakbij de Boulevard-studio. Al de hele dag bevond Dave zich heel erg in het aura van de Boulevard-sterren. “Ja, ik heb hem gisteren op het terras hier zien zitten en daar had hij geen drank op“, zei Bridget Maasland.

De geleende Lamborghini was de mensen op het Leidseplein niet ontgaan. Luuk Ikink: “Wij zagen dit ding ook staan, want hij stond in dezelfde garage als waar wij ook onze auto’s parkeren als we dit programma maken. Het is echt een enorm blits ding.

Al met al zat Dave niet dronken achter het stuur. Tv-kenner Rob Goossens: “Jullie hebben het gezien gisteren. Hij had niks gedronken. Ik neig er ook naar dat te geloven. Tegelijkertijd kun je je afvragen hoe gunstig dat is. We wisten al dat hij zijn auto’s niet onder controle heeft als hij veel te veel gedronken heeft, nu blijkt dat hij zelfs met niks op zich laat verrassen door een flauw bochtje.

Rob begrijpt er niets van dat hij de Lamborghini uitgeleend heeft gekregen van zijn ‘new best friend’. “Ik vind het een beetje raar om hem dan uit te lenen aan iemand die ooit met 180 kilometer per uur en alcohol op van de weg is gehaald. Wat dat betreft: ik zou hem nog niet eens de sleutels van een Kia Picanto geven.”

Lees ook:
Pocherige Dave Roelvink rijdt Lamborghini in de prak (gisteren)
‘Dave Roelvink reed bizar hard over Nassaukade’ (gisteren)
Dave Roelvink baalt van ‘heksenjacht’ door GeenStijl (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen