BLVD slacht Ferry Doedens af: ‘Hoe dom kun je zijn?’

Ferry Doedens is gisteren ook bij zijn eigen RTL flink door de mangel gehaald. “Hoe dom kun je zijn?“, merkte de tv-kenner van RTL Boulevard snoeihard op. De Goede Tijden Slechte Tijden-acteur is op non-actief gesteld, omdat hij in de media heeft gezegd al acht weken lang met jan en alleman te knuffelen en de coronaregels met voeten te treden. Tv-kenner Rob Goossens vindt de straf niet zwaar genoeg. “Ik vraag me wel af: hoezo laten ze hem hier toch een beetje mee wegkomen?

Goossens wil dat Doedens strenger wordt gestraft. “Als je bedenkt dat hij gewoon lachend vertelt van: acht weken lang heb ik iedereen geknuffeld. Hoe dom kun je zijn?

Doedens verpest alles, aldus Goossens. “Iedereen houdt zich aan de maatregelen en bij hem is het extra belangrijk, want ze waren natuurlijk volop bezig met het opnieuw opstarten van de opnames. Ze hebben vorige week getest en dat is een ingewikkelde procedure en dan zit er één koekwaus tussen die al wekenlang lachend iedereen loopt te knuffelen.”

Na zijn uitspraken krabbelde Doedens al een beetje terug via Instagram. “Wie gelooft dat? Als je zó nonchalant vertelt over dat je gewoon iedereen hebt geknuffeld met een hele uitleg.”

Goossens is geen fan van Doedens. “Aan ons wilde hij niets zeggen behalve dat het goed met hem gaat. Dat is een beetje een raar antwoord, want dat hadden we niet gevraagd.”

De GTST-acteur wil inderdaad niet al te veel meer kwijt: “Gaat goed met me. En verder hoef ik er niks over te zeggen!

Shownieuws

Ook in Shownieuws was er veel kritiek. Albert Verlinde: “Het is zó stom wat hij deed.”

Collega Guido den Aantrekker: “Is hij nou gewoon zo dom of hoe werkt dat?

Albert: “Ik denk het wel. Een beetje wel.”

Guido: “Dat kunnen we toch wel stellen, ja.”

Albert: “Ik zei van de week al dat hij waarschijnlijk is teruggefloten. Nou, inderdaad: hij is teruggefloten. Dit is gewoon idioot, stom en dom. Ik denk dat als hij weer mag werken, dat hij op zijn knieën naar de studio moet lopen en dan zijn excuses moet aanbieden.”

Lees ook:
Ferry Doedens: ‘We worden gek gemaakt door media’ (maandag)
‘Ferry Doedens teruggefloten door persdienst RTL’ (dinsdag)
GTST zet Ferry Doedens voorlopig op non-actief (woensdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen