Wilfred ondanks tv-ruzie toch weer te gast bij Beau

Wilfred Genee is volgende week samen met zijn collega’s van VI te gast in de talkshow van Beau van Erven Dorens, ondanks hun stekelige verstandhouding. Dat heeft de Veronica-ster onthuld in zijn show op Radio Veronica. Beau en Wilfred hebben een moeizaam verleden. Het kwam in de periode 2015/2016 tot een uitbarsting, toen Beau zich kapot ergerde aan Wilfreds manier van interviewen. In 2015 was hij boos over een radiogesprek, in 2016 was hij kwaad na een interview op televisie.

Maar daar hield het niet op: nog geen halfjaar geleden was Beau te gast in Café Hendriks & Genee en ook dáár ontstond ergernis tussen beide heren. “Beau werd een beetje boos toen ik vroeg over het nieuwe programma Weet Ik Veel en toen ging ik nog even door over de kijkcijfers, dat hij op het niveau zat waar Humberto op geëindigd was. Toen werd hij helemaal boos.”

Beau was ‘not amused’, zegt Wilfred. “Hij is toen in de aftiteling weggelopen, in de auto gesprongen en toen probeerde een redacteur nog een gesprek met hem te hebben en die is bijna omver gereden, ha ha ha.”

Nu is Wilfred dus gewoon weer uitgenodigd door Beau. “Ik ben gevraagd. Ik zei tegen die redacteur: ‘Het lijkt me heel verstandig, ik denk dat Beau het heel leuk zal vinden als ik kom.’ Samen met Johan en René om te praten over hoe lang we nog door kunnen gaan met het programma. We hadden maandag 600.000 kijkers, maar hoe lang zit er nog wat in? Op een gegeven moment is het voetbal helemaal op en dan is het klaar.”

Hij geeft nu aan dat hij nu niet meer boos is en hij het heel leuk vindt dat ik langs ga komen. Ja, ik vind het prima. Ik heb geen moeite met hem. Zolang hij niet met Chantal zit komt het helemaal goed“, sneert hij, verwijzend naar de tenenkrommende Koningsdag-show van Beau.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen