Peter R. na vele mislukkingen weg bij advocatenkantoor

Geplaatst op vr 29 mei 2020 om 14:20

Peter R. de Vries stapt op als algemeen directeur van het advocatenkantoor De Vries & Kasem Advocaten, waar zijn zoon Royce de Vries werkzaam is als advocaat. Zijn taak zit erop. Dat laat de Boulevard-ster weten op Twitter. De Vries’ kantoor richtte zich nadrukkelijk op BN’ers, maar bezorgde die sterren voornamelijk imagoschade. Hij verloor de ene na de andere zaak: vooral de zaak van Bridget Maasland tegen Privé was omstreden, maar ook Rossana Kluivert haalde bakzeil.

Privé-baas Evert Santegoeds voorspelde eerder al dat de opmars van het advocatenkantoor van De Vries een halt zou worden toegeroepen na de mislukte rechtszaak van Maasland. “De opmars van dat kantoortje zou nu ook wel eens wat afgeremd kunnen zijn, want dit is geen zegetocht voor De Vries geworden.

Nu stopt De Vries er dus mee. “Vandaag treed ik na 2,5 jaar terug als directeur van De Vries & Kasem advocaten. Het was een mooie en leuke tijd, maar het kantoor staat en floreert. Mijn job zit er op. Het is tijd voor een nieuwe fase. Handen vrij. Nieuwe uitdagingen.

Zelf is De Vries geen advocaat, maar hij bemoeide zich in het bedrijf wel met onderzoek, advies, mediakwesties en second opinions. Hij kreeg diverse keren kritiek op de dubbele pet die hij droeg in Boulevard.

Lees ook:
‘BN’ers gaan advocatenkantoor Peter R. de Vries mijden’ (21 december)
Kantoor Peter R. de Vries verliest alwéér BN’er-zaak (29 januari)

Foto: RTL
44 Reacties op “Peter R. na vele mislukkingen weg bij advocatenkantoor”


 1. Opus Dei

  Hoe het ook zij, De Vries is naar eigen zeggen in ieder geval klaar voor een nieuwe job. Zijn cv is sowieso al bijzonder veelzijdig met daarop uiteenlopende functies als misdaadverslaggever, presentator, voetbalmakelaar én betweter. Sterker nog: een veelzijdiger cv is nauwelijks te vinden in Nederland. :-) Bron: Quote

 2. Joshua Piemelvlooi

  Peter de Vries is een prutser.

 3. Pauline

  Kan deze vervloekte, narcistische kwal, niet voor eens en voor altijd, opsodemieteren ?

 4. anoniem

  uitgepoept

  met zijn lelijke muizen mond gebit

  peter

 5. Jaap

  Peter ga je aub weer richten op het programma misdaadverslaggever daar ben je goed in en er lopen veel te veel criminelen rond.

 6. Dries Roel Vink

  Als Peter (donder op met die achterlijke R) vanaf vandaag op tv ook nooit meer die betweterige centenbak van hem opentrekt dan kan mijn dag helemaal niet meer stuk!

 7. Piet Pannelap

  Mooi. Eindelijk van dat gezwam af.

 8. Mousy

  Daar gaan we weer. Deze stinkende rioolput met onze niksnutters kan er weer op losgaan.

 9. Viola

  Het advocatenkantoor floreert… hahahahaha
  Kasem zei, het kan alleen nog wat worden als je vader vertrekt want we krijgen geen klanten meer.

  Royce is geen hoogvlieger maar had in alle stilte het vak kunnen leren, nu is zijn negatieve naam voor altijd besmeurd. Dom van vader en zoon geweest.Het was de arrogantie van pa.

 10. HUGO

  Op naar de volgende blunder/flop

 11. Reactie

  Hij was als misdaadverslaggever een vakman.

 12. Lies

  Mannen hier zijn jaloers op deze kanjer.Zijn pink alleen is nog meer mans dan jullie hele lijf en lelijke hoofden samen.Wat een stelletje stoethaspels hier.

 13. Geertje.

  Peter zegt godverrredomme tenminste waar het op staat hij durft zijn ongezouten mening te verkondigen en is niet bang voor eventuele gevolgen.
  Dan ben je pas een ECHTE kerel.

 14. Hermann Boring

  Jammer. Heeft ie nog meer tijd om in allerlei tv-programma’s te verschijnen.

 15. Royco R. De Vries

  Nu pappie eindelijk weg is kan ik me eindelijk op m’n scripties tieten.

 16. Nick

  Hoeveel zaken heeft dat kantoortje van Peter speurneus gewonnen eigenlijk?

 17. W. Cornelisse

  Peter weer op zijn bek. Het zal hem echter niet weerhouden om weer ergens op te duiken.
  Is een programma,”hoevaak kan ik vreemd gaan?,niets voor hem. Of,”hoe kom ik in andersman bed”. Deze is vroeger in een eerder leven 100% een Duitser geweest. Met zijn betweterige en ik duld geen tegenspraak. Hij liegt en bedriegt alles bij elkaar. Ook zijn eerderer misdaad programma’s zijn doorgestoken kaart. En dit alles alleen maar om op de tv tekomen of in de krant.

 18. Air de freeze

  Het kantoor stelt nog wat voor dankzij Kasem. Peter en zijn zoon mogen hem heel dankbaar zijn. Lijkt mij lastig om met die twee in een gebouw te werken. Gelukkig is er al eentje vertrokken.

 19. Fidan

  Nu ook nog van de buis met die chagrijnige, negatieve kop!!!

 20. Rastom

  Totaal mislukt whahahaha

 21. Pablo ijscobar the first

  “het kantoor staat en floreert. ” en daarom vertrekt hij……. tjonge tjonge

 22. Lies

  Zoeken ze bij Ajax niet nog een nieuwe trainer, misschien kan Peter daar zijn expertise inzetten.

 23. HUGO

  OM en politie: Advocaat Khalid Kasem lekte informatie naar organisatie Ridouan Taghi
  Politie en justitie zijn ervan overtuigd dat advocaat Khalid Kasem in 2015 informatie uit een lopend strafonderzoek aan de organisatie van Ridouan Taghi heeft gelekt. Dat melden verschillende bronnen rondom dat onderzoek aan het AD. De deken, die toezicht houdt op de advocatuur, is door het OM geïnformeerd over misstanden rondom dat strafonderzoek. Kasem ontkent met klem.
  ——
  Daarom is PrdeVr vertrokken. Slim maar laat zoon wel in de steek

 24. Geertje.

  Gadver je kunt ook geen enkele Marokkaan vertrouwen.

 25. John

  Het lijkt er meer op dat Peter eieren voor zijn geld kiest nu bekent is geworden dat Kasem vermoedelijk informatie heeft gelekt naar Taghi. Nu kan hij zeggen dat het voor zijn tijd was en hij niet meer de directeur is. Zinkend schip verlaten, lekker Peter.

 26. Bejaarde (de enige echte echte bejaarde)

  @Geertje, wist je dat dan nog niet.

 27. Masterdont

  Peter zal straks wel zeggen tot aan zijn vertrek alles nog top was. Daarna ging het mis omdat hij er geen directeur meer was LOL

 28. Lachgas

  Duidelijk waarom hij opstapt. Lekkende advocaat. Daar wil hij zijn vingers niet aan branden. Funest voor zijn reputatie.

 29. Professor Zeiksnor

  Ik weet niet wat ik lees. Een Marokkaan die de boel belazert. En nog wel een medewerker van Peter “de heilige” R. de Vries.

 30. 🗣

  Een advocaat die informatie lekt naar zijn cliënt? Daar wordt hij toch voor betaald?

 31. Mousy

  @HUGO, wel opmerkelijk dat enkele uren nadat PR de Vries zijn vertrek aankondigde, het AD dit bericht plotsklaps de media in pleuren Iets wat al 5 jaar geleden is. Dit had het AD al veel eerder kunnen doen.

  Ik heb totaal niets met die arrogante en betweter de Vries, maar dit geeft mij de indruk dat dit bewust / met opzet door het AD gedaan is.

 32. Het AD

  Politie en justitie zijn ervan overtuigd dat advocaat Khalid Kasem in 2015 informatie uit een lopend strafonderzoek aan de organisatie van Ridouan Taghi heeft gelekt. Dat melden verschillende bronnen rondom dat onderzoek aan het AD. De deken, die toezicht houdt op de advocatuur, is door het OM geïnformeerd over misstanden rondom dat strafonderzoek. Kasem ontkent met klem. Kasem is op dit moment partner van het advocatenbureau De Vries & Kasem, dat hij samen met Peter R. de Vries heeft opgericht. In februari 2020 eindigde hij nog als tweede in de populaire tv-show De Slimste Mens en onlangs publiceerde hij een bestseller over voetballer Abdelhak Nouri. Hij blijkt in zijn jeugd klasgenoot te zijn geweest van de onlangs in Dubai aangehouden crimineel Ridouan Taghi (42), die wordt verdacht van een groot aantal onderwereldmoorden.

 33. Freek

  In het AD: “OM en politie: Advocaat Khalid Kasem lekte informatie naar organisatie Ridouan Taghi”

  Khalid Kasem was een klasgenoot van Taghi!?
  Is dit de reden voor het vertrek van Peter?

  https://www.ad.nl/binnenland/om-en-politie-advocaat-khalid-kasem-lekte-informatie-naar-organisatie-ridouan-taghi~afb0d26c/

 34. Mousse

  @Het AD, knippen en plakken kan iedereen, MC is daar ook zo goed in.

 35. Sjors van Kempen

  Petertje en zijn corrupte schandknapen hebben zich gruwelijk in de nesten gewerkt.

 36. Lachen

  Wat is het toch met Peter Rat de Vries en falen? Alles na dat misdaadprogramma is mislukt, zijn politieke carrière, zijn spelersmakelaar carrière, zijn gerechtelijke carrière..
  En nu mag je nog aanschuiven om te roddelen over meer succesviolle mensen dan jij.

 37. pepe

  Professor Zeiksnor het kantoor heet Kassem de Vries Khalid is medeweigenaar (partner in advocatentaal)

 38. HBaz

  Laat ze eerst maar eens met bewijzen komen dan. Ik geloof helemaal niet dat Kasem dat gedaan heeft. Van het OM heb ik geen hoge dunk.

 39. Annoniemus

  Smerig zaakje dit van Peter R , een personeelslid dat contacten onderhoud met de zwaarste criminelen die er rond lopen , de zelfde schurk probeert ook Ajax een oor aan te naaien !

 40. Huismaker

  Lees: Geenstijl voor het hele verhaal.
  Wat een verrassing: de ene Marokkaan (advocaat) dekt de andere Marokkaan (crimineel). Je verwacht het toch niet.
  En wij als ware calvinisten blijven lief voor de hele wereld. Want juist nu moet het gezellig blijven met zingen en stoepkrijten.

 41. Geronimo

  Misschien is de politiek iets voor Peter Air? Oh, wacht: daar is hij ook al mislukt. Leuke programmatip voor hem: “Twaalf ambachten, dertien ongelukken.” Een programma met als constante ‘schoenmaker blijf bij je leest’.

 42. teuntje

  Peter gaat nu iedere avond bij 1 en Beau zitten ook M krijgt een beurt er moet toch geld op tafel

 43. Peter

  Is nog niet zat dat hij terug trekt met deze job het is de grootste over van de Nederlandse geschiedenis de ene keer loopt hij met een crimineel weg de andere keer met de wet handhavers overigens is ie ook goed om mensen te grazen te nemen met niet zoveel vrienden zogezegd zwakke personen het is een verschrikkelijke man sorry voor mijn uitspraken hopelijk gaat die als een richting persoon fungeren succes ermee peter r de vries! Hiervan acte

 44. 😷Paulus

  😷De criminelen hier kunnen weer feesten🍻🍻

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.