Peter R. na vele mislukkingen weg bij advocatenkantoor

Peter R. de Vries stapt op als algemeen directeur van het advocatenkantoor De Vries & Kasem Advocaten, waar zijn zoon Royce de Vries werkzaam is als advocaat. Zijn taak zit erop. Dat laat de Boulevard-ster weten op Twitter. De Vries’ kantoor richtte zich nadrukkelijk op BN’ers, maar bezorgde die sterren voornamelijk imagoschade. Hij verloor de ene na de andere zaak: vooral de zaak van Bridget Maasland tegen Privé was omstreden, maar ook Rossana Kluivert haalde bakzeil.

Privé-baas Evert Santegoeds voorspelde eerder al dat de opmars van het advocatenkantoor van De Vries een halt zou worden toegeroepen na de mislukte rechtszaak van Maasland. “De opmars van dat kantoortje zou nu ook wel eens wat afgeremd kunnen zijn, want dit is geen zegetocht voor De Vries geworden.

Nu stopt De Vries er dus mee. “Vandaag treed ik na 2,5 jaar terug als directeur van De Vries & Kasem advocaten. Het was een mooie en leuke tijd, maar het kantoor staat en floreert. Mijn job zit er op. Het is tijd voor een nieuwe fase. Handen vrij. Nieuwe uitdagingen.

Zelf is De Vries geen advocaat, maar hij bemoeide zich in het bedrijf wel met onderzoek, advies, mediakwesties en second opinions. Hij kreeg diverse keren kritiek op de dubbele pet die hij droeg in Boulevard.

Lees ook:
‘BN’ers gaan advocatenkantoor Peter R. de Vries mijden’ (21 december)
Kantoor Peter R. de Vries verliest alwéér BN’er-zaak (29 januari)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen