Robbert Rodenburg wil geen vriend met kleine penis

Robbert Rodenburg (22) wil geen vriend met een kleine penis. Dat vertelt de influencer in een 250.000 keer aangeklikt YouTube-gesprek met zijn beste vriendin Anna Nooshin. Robbert heeft net een achtdelige serie interviews op YouTube afgerond, waarin hij diverse BN’ers interviewt. Het hoogtepunt was de aflevering met Maxime Meiland, die goed was voor bijna 700.000 weergaven. Zelf geeft hij zich in de serie ook een beetje bloot. Zo onthult hij niet dol te zijn op kleine liefdeswortels.

Vlak nadat Anna Nooshin vertelt dat ze graag vernederd wordt in bed, vraagt ze aan Robbert of lengte belangrijk is voor hem. “Is lengte belangrijk voor mij? Nou, ik denk als we het over beneden hebben niet per se heel erg. Kijk, er is wel een minimum. Ja, te klein is te klein. Daar zou ik niets mee kunnen.

Een te grote aubergine gaat er ook niet in bij Rodenburg. “Er is ook een max. Absoluut een max. Maar nee, ik heb niet per se dat ik er iemand echt op zou afkeuren.”

Anna Nooshin heeft altijd medelijden met mannen met kleine satéprikkers. “Het is kut voor mannen dat ze daar nul invloed op hebben.”

Een vrouw kan van alles. Als je geen reet hebt, zoals ik, kun je het nog redelijk maskeren met een soort angle ofzo. Maar in bed kun je niets doen aan de lengte daarvan.”

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen