Renze Klamer vreselijk onaardig op de squashbaan

Renze Klamer, bekend van de late talkshow Laat op Vrijdag en zijn coronamiddelvinger, verandert op de squashbaan in een heel onsympathiek persoon. Vrienden willen niet eens meer met hem squashen. Dat bekent hij in de LINDA. Renze is op de squashbeen heel iemand anders. “In mijn werk ben ik assertief, maar privé ben ik geen ruziemaker. Als ik boos ben, klap ik dicht en trek ik me het liefst terug. Onbeheerst? Wél op de squashbaan. Daar kan ik mezelf enorm opfokken.”

De presentator kan niet tegen zijn verlies. “Zodra ik dreig te verliezen van iemand van wie ik eigenlijk had moeten winnen, begin ik te schreeuwen en te schelden. Op mezelf hoor.”

Vrienden van Renze zijn daar wel een beetje klaar mee. “Een paar jaar geleden zei een vriend: ‘Sorry, maar op deze manier vind ik het gewoon niet leuk meer om met jou te squashen.’ Een eyeopener.

Eind vorig jaar werd Renze ook al in de steek gelaten door zijn vrouw Pearl Jozefzoon, bekend van The Voice. Inmiddels gelooft hij niet meer in levenslange liefdesrelaties. “Bij een romantisch plaatje van een bejaard koppel vraag ik me af of ze niet bij elkaar zijn gebleven vanwege de financiën.”

Ik hoop ooit met een vrouw weer iets op te bouwen, maar ik zie me niet snel weer grote beloftes uitspreken.

Foto: BNNVARA, Tom Cornelissen

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen