‘Dit zei Sylvie Meis tegen haar broer tijdens enge knuffel’

Puur en oprecht: dat zijn de eerste Nederlandse woorden die Sylvie Meis vergat toen ze naar Duitsland emigreerde. De oud-voetbalvrouw komt nauwelijks nog bij ons op televisie. Haar leegheid is zo evident dat ze alleen nog tv-optredens aandurft bij gladde types als Jeroen van der Boom. Ze zaten vorige week ‘gezellig’ samen aan de piano. Toen haar Frank & Rogier-achtige broer Daniël erbij kwam zitten, was het feest al helemaal compleet. Er ging een ijzige omhelzing aan vooraf.

Sylvie omhelsde haar broer, fluisterde iets in zijn oor en wendde zich van hem af met een griezelige blik. Wat is hier aan de hánd, vroeg men zich af op social media. Het is een heel eng meisje, concludeerden de mannen van VI.

Van der Boom denkt wel te weten wat Sylvie hem in Daniëls oor fluisterde, zegt hij tegen Privé TV. “Ja, ze zegt wat. Ik denk, als ik haar ken en ik denk haar te kennen, dat ze echt oprecht iets zegt van: ‘Dit doe je nooit!’ Van: hè, dat je dit doet!

Ze was gewoon oprecht en lekker naturel verbaasd, denkt Van der Boom. “Die broer wil nooit in beeld en zeker niet bij haar aan de piano. Er wordt natuurlijk enorm gespeculeerd, maar zij zijn in een bloedband en ik ken haar goed.”

Ik neem het altijd een beetje voor haar op en zij zegt ongetwijfeld iets goeds tegen haar broer, van: ‘Weet wat je doet.’ Maar dat is niet negatief. Absoluut niet.”

De beelden:

Lees ook:
Sylvie Meis kapotgemaakt in VI: ‘Heel eng meisje’ (5 mei)
Anouk en Evert boos: ‘VI gaat te ver met Sylvie-bashing’ (5 mei)
Jeroen van der Boom: ‘Kwalijk dat VI kutprogramma zei’ (9 mei)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen