Sylvie Meis kapotgemaakt in VI: ‘Heel eng meisje’

Je kon het natuurlijk al van mijlenver aan zien komen: het volstrekt belachelijke optreden van Sylvie Meis in de slijmerige SBS 6-talkshow Hoge Bomen werd gisteren volstrekt belachelijk gemaakt in Veronica Inside. Dat was te zien op zusterzender Veronica. Johan Derksen zag de beelden toevallig voorbijkomen. “Het was echt weerzinwekkend. Er is niets echt aan dat meisje. Helemaal niets echt. Het was vroeger een leuk grietje. Ze is wel een beetje een eng meisje geworden.”

Zo vreselijk onecht, vindt Derksen haar. “Ik vind het een heel eng meisje en wat me aan dat meisje tegenstaat is dat ze alleen maar verliefd wordt op jongens met een hele rits creditcards in hun portefeuille, maar nooit op de plaatselijke warme bakker. Het is echt een golddigger eerste klas en ze gedraagt zich als een soort geweldige Hollywood-ster, maar dat valt ook wel weer mee hoor. Doe even normaal zeg.

Wim Kief: “Neppig, hè?

René van der Gijp: “Zonde, hè? We hebben haar toch ook bezig gezien met dat Wedden Dat? Ik vond het niet echt een presentatrice waarvan je denkt: daar kunnen we wat mee.”

Dat hele Hoge Bomen is sowieso een glad programma, vindt Gijp. “Ik zou best wel een keer in het programma willen zitten hoor van Jeroen van der Boom. Als ze mij bellen, ben ik er. Ik wil ook wel eens gewoon een keer een uur horen hoe goed ik ben. En zo’n nummertje na afloop, hé, ha ha ha. Het is echt een kutprogramma.”

Derksen: “Het heeft iets engs als je daar gaat zitten. Ik had het niet verwacht van John van den Heuvel, maar dat is dus ook een ijdeltuit eerste klas. Daar ga je toch niet zitten?

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen