Anouk en Evert boos: ‘VI gaat te ver met Sylvie-bashing’

De poppen zijn aan het dansen: de mannen van Veronica Inside hebben hun Talpa-collega’s van Shownieuws weer eens boos gemaakt. De heren waren maandagavond flink druk om Sylvie Meis belachelijk te maken – terecht, maar wel een beetje een schot voor open doel – en dat is ook Shownieuws niet ontgaan. “Ik vind een mening helemaal niet erg, maar ik vond dit wel echt een brug te ver gaan met zulke lelijke taal uitslaan“, laat de boze deskundige Anouk Smulders weten.

Het is gewoon niet leuk wat de heren allemaal zeggen over Sylvie, vindt ze. “Sylvie is wel een vrouw die graag alles geregisseerd heeft, dus ik denk dat ze echt wel wist wat er ging gebeuren in die show. Dat neem ik aan. Maar dan hoef je nog niet zo te oordelen over iemand. Dat vond ik echt te ver gaan.”

Anouk begrijpt niet dat Sylvie überhaupt nog op de Nederlandse tv wil. “Dat ze het nog doet… Op een gegeven moment denk je toch: zak er lekker in? Ze kan het nooit goed doen. Het is ook een beetje Nederlands dat we vaak denken: doe maar lekker gewoon en benaderbaar.

Evert Santegoeds: “Het gaat de heren een beetje opbreken dat er niet gevoetbald wordt volgens mij, want golddigger is echt zó onterecht. De enige voetbalvrouw die haar eigen geld verdiend, is altijd Sylvie geweest. Dat woord komt elke keer te sprake als de naam van Sylvie valt, maar zij is de enige die haar miljoenen voor een heel groot deel zelf verdiend heeft en dat kun je van de meesten niet zeggen.”

Het is jammer van VI, vindt Santegoeds. “Ik vind het niet altijd even terecht.”

Lees ook: Sylvie Meis kapotgemaakt in VI: ‘Heel eng meisje’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen