Carry Tefsen vindt Linda de Mol ‘een beetje dom’

Carry Tefsen begrijpt heel goed dat Chantal Janzen haar ergernis heeft uitgesproken over BN’ers als Linda de Mol die middenin de coronacrisis begonnen te klagen dat ze voor hun vakantie vrezen. Dat zegt de actrice in Weekend. Vlak nadat Linda vanuit haar kasteel wat medewerkers van de LINDA. op straat had gezet, verzuchtte ze in een videogesprek met Paul de Leeuw dat haar vakantie naar Portugal wel niet door zal gaan. Het leidde tot een snoeiharde sneer van Chantal.

Als Carry wordt gevraagd wat ze van de uitspraken van Chantal vindt, dan zegt ze haar volledig te begrijpen. “Beetje dom als mensen klagen over hun eigen narigheid, dat vind ik ook heel naar. Mensen in bejaardentehuizen kunnen geen kant op, daar zit de deur dicht.

Er zijn onnoemelijk veel mensen die het veel zwaarder hebben dan de klagende BN’ers. “Wat denk je van gehandicapte kinderen die deze situatie niet begrijpen en hun ouders die er diep onder lijden omdat ze niet kunnen uitleggen waarom ze niet kunnen komen? Dat is toch allemaal veel erger?

Zelf gaat ze in elk geval níet de klagende BN’er uithangen. “Ik hoorde vanochtend een verhaal over een vrouw die zich op de been wist te houden door heel hard te werken. Zij maakte diverse huizen schoon, maar hoeft nu niet meer te komen. Dan denk ik: ik heb het zo goed.”

Ik hoef niet te tobben. Het pensioen komt iedere maand, dus het gaat voorlopig goed.”

Lees ook:
Chantal Janzen haalt bij Jinek uit naar Linda de Mol (25 april)
BLVD steunt Chantal Janzen in oorlog met Linda de Mol (26 april)
Boulevard censureert artikel over Chantal-Linda-fight (27 april)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen