Carry Tefsen vindt Linda de Mol ‘een beetje dom’

Geplaatst op vr 22 mei 2020 om 14:00

Carry Tefsen begrijpt heel goed dat Chantal Janzen haar ergernis heeft uitgesproken over BN’ers als Linda de Mol die middenin de coronacrisis begonnen te klagen dat ze voor hun vakantie vrezen. Dat zegt de actrice in Weekend. Vlak nadat Linda vanuit haar kasteel wat medewerkers van de LINDA. op straat had gezet, verzuchtte ze in een videogesprek met Paul de Leeuw dat haar vakantie naar Portugal wel niet door zal gaan. Het leidde tot een snoeiharde sneer van Chantal.

Als Carry wordt gevraagd wat ze van de uitspraken van Chantal vindt, dan zegt ze haar volledig te begrijpen. “Beetje dom als mensen klagen over hun eigen narigheid, dat vind ik ook heel naar. Mensen in bejaardentehuizen kunnen geen kant op, daar zit de deur dicht.

Er zijn onnoemelijk veel mensen die het veel zwaarder hebben dan de klagende BN’ers. “Wat denk je van gehandicapte kinderen die deze situatie niet begrijpen en hun ouders die er diep onder lijden omdat ze niet kunnen uitleggen waarom ze niet kunnen komen? Dat is toch allemaal veel erger?

Zelf gaat ze in elk geval níet de klagende BN’er uithangen. “Ik hoorde vanochtend een verhaal over een vrouw die zich op de been wist te houden door heel hard te werken. Zij maakte diverse huizen schoon, maar hoeft nu niet meer te komen. Dan denk ik: ik heb het zo goed.”

Ik hoef niet te tobben. Het pensioen komt iedere maand, dus het gaat voorlopig goed.”

Lees ook:
Chantal Janzen haalt bij Jinek uit naar Linda de Mol (25 april)
BLVD steunt Chantal Janzen in oorlog met Linda de Mol (26 april)
Boulevard censureert artikel over Chantal-Linda-fight (27 april)

Foto: RTL
32 Reacties op “Carry Tefsen vindt Linda de Mol ‘een beetje dom’”


 1. Rastom

  Leuk om te zien dat Carry Teefsen nog leeft.

 2. ZeerNetteDame

  Wie is dit in godsnaam? En hoe durft ‘het’ Linda de Mol te beledigen? Denk maar niet dat jij ooit nog werk krijgt, Carry! De familie de Mol maakt de dienst uit in medialand. Het enige wat jij nog mag komen doen in schoonmaken!

 3. hoe simpel kan het zijn

  @ZeerNetteDame Begrijpend lezen lijkt moeilijk voor je te zijn, maar in het item hierboven staat duidelijk aangegeven dat ze op pensioen is. Dus wat zit jij dan te zeiken over geen werk meer krijgen. Hahaha domme doos.

 4. Bert Nooitgedacht (de echte BN-er)

  Rastom: ja, zij leeft nog wel. Maar Evert is dood.

 5. Andre Hazes ☑️

  Ik zou haar doen.

 6. M.

  Linda de Mol weet door behoorlijk intelligent te zijn haar eigen imperium steeds met uit te bouwen, al meer dan 30 jaar op een eenzaam hoogte in haar eigen vak, Linda heeft een eigen stichting om gezinnen in Nederland e ondersteunen met veel uit haar eigen vermogen. Ten eerste Er is niets doms om e zeggen tijdens een facetime gesprek dat je jammer vind niet op vakantie te kunnen, Ten tweede het was aan het begin van de pandemie niemand wist wat onze te wachten stond. MC hou hier onmiddellijk mee op.

 7. Bep

  Daar heeft Carry helemaal gelijk in.Je ziet hoe ver die BNers van de gewone man zijn verwijderd.Ze denken dat ze het nu slecht hebben!!

  Het is niet leuk allemaal maar zolang je een tuin of balkon hebt, te eten dan moet het toch een jaartje lukken zonder vakantie?

  Er zijn er nog zoveel die dat niet hebben.En Linda gaat echt wel met een privé-vliegtuig weg hoor, dat weet ik wel zeker.Op tv doet ze altijd of ze zo “gewoon” is.Ik weet wel beter.

 8. Kees

  Wie Aaa zegt moet ook B zeggen

 9. Jaap Aap

  @Zeernettedame: onder welke zerk heb jij gelegen dat je deze actrice niet kent?! Man, wat een lompe koe ben jij zeg… 😂

 10. Banaan

  @ZeerNetteDame jij mag hier wel iets komen schoonmaken. ;)

 11. Huismaker

  Linda de Mol is niet meer dan een pratende pop. Met een geheugen van een minuutje. Uiterlijk vertoon (zoals constant het dichtsmeren van alle hoeken en gaten) moeten een verdienmodel aantonen. Maar ja. De wanhopige huisvrouwtjes bij RTL/SBS genieten ervan. Laten we zeggen. Zoals het nog kan allemaal. De rest vlucht weg naar Netflix en YouTube. Het toont de toekomst van het medium televisie aan.

 12. gtstfites

  Hallo met de assistente van dokter van de Ploeeeeg

 13. Berend

  Carry Tefsen ziet het helemaal goed en is sowieso een klasse vrouw en heb ik in de lloop der jaren in vele tv producties, films en musicals mogen bewonderen.
  Rooie oortjes als jong gastje bij Blue Movie, of Wat zien ik ( met Albert Mol)….alsook in het Schaap en noem maar op.
  In Nederland heb je al snel last van het ‘ Swiebertje effect’…je komt nooit meer van een rol af bij mensen omdat je die toevallig lang hebt gespeeld
  jammer, Carry is zoveel meer en daarnaast een lief en warm mens. Respect voor deze 80 plusser.

  En ja, Linda is zeker een beetje dommig en kan niet aan haar tippen.

 14. ZeerNetteDame

  Ik ben geschokt door de onfatsoenlijke opmerkingen jegens mij hierboven. Ga eens heel snel in de spiegel kijken en uw leven evalueren. Graag ingrijpen, eigenaar van deze website, tegen dit tuig van de richel!? Eigenlijk zou hier de doodstraf op zijn plaats zijn.

 15. Bennie D

  @Huismaker, tv en streaming diensten zullen in elkaar opgaan of coëxisteren. Het verschil zal op den duur nauwelijks waarneembaar zijn. Beiden blijven.

 16. G.B.J. Hilterman

  Linda zou is in een derdewereld land vakantie moeten vieren. Nu is ze totaal verblind door haar vele geld en staat ze heel ver af van de gewone man/vrouw.
  Leuk om Carry te zien in een aflevering van in d hoofdrol. Ook toen was ze een normaal mens.

 17. Banaan

  @ZeerNetteDame u mag mij wel straffen hoor ;)

 18. Albert

  Ze blijven maar zeuren over de fam de Mol
  Ze zorgen wel voor werk en steunen ook veel mensen
  En wie vindt het niet erg dat je niet normaal op vacantie kan gaan

 19. zorro

  Carry Tefsen heeft meer bereikt dan Linda de Mol ooit zal doen.

 20. bassie

  Voor wie Carry nog eens in haar jonge jaren wil zien. Op een bekende pr0n site (hamsteren) is de volledige versie van blue movie terug te vinden.

 21. Chelsey

  Linda bedoelt het in elk geval niet zo en is gewoon eerlijk. Als ik in haar schoenen zou staan dan zou ik dat ook vervelend vinden. Linda is een hardwerkende vrouw die, net zoals anderen met misschien een iets minder luxueus leven, erg graag uitkijkt naar rust tijdens vakantie in het buitenland. Dat Chantal nu vol onbegrip haar ergernis daarover uitspreekt in de media is vreemd aangezien ze dit zelf heel goed kunnen voorstellen lijkt me?

 22. DeftigeDame

  Sorry voor de reactie van mijn zus onder de naam ZeerNetteDame sinds haar man uit haar 5e huwelijk haar heeft verlaten is ze van slag. Ze heet gewoon Tini hoor, we noemen haar in de wandelgangen ook Nico Tini omdat ze rookt als een schoorsteen. Nu deze week haar sigaretten zijn verboden heeft ze een probleem en gaat ze mensen lastig vallen sites zoals nu. Op haar afdeling lopen ze met een grote boog om haar en de rollator heen. Haar verwensingen zoals hierboven moet je niet persoonlijk nemen. Over personen gesproken dat wisselt vaak, gisteren was ze hofdame van Wilhelmina en vandaag de Koningin van Lombardije. Sorry alleen maar of topic : Dan over de echte ster Carry is geweldig. Fijne Amsterdamse vrouw met humor zichzelf en goede karakter rollen. Meer respect voor haar als Linda tegenwoordig die niet meer van deze wereld is. Fijn weekend allemaal !

 23. teuntje

  Carry Tefsen zo denk ik er ook over goed gesproken Linda moet haar verwende smoel houden

 24. Jan de Vlotter

  Chantal Jansen kon gewoon goedkoop scoren. Linda, evenals ieder ander mag gewoon klagen dat zijn of haar vakantie niet doorgaat. Een gemiddelde werkende persoon moet hard en veel werken voor z’n centen en als je vakantie dan nog eens niet doorgaat mag je daar toch over klagen.

 25. Hatsevlats

  Carey the legend top vrouw heeft gelijk linda domblondje

 26. Gordon

  @Hatsevlats je moeder

 27. iemand

  Jan de Vlotter als je zo hard werkt zoals Linda zegt dan heeft ze nu eindelijk tijd om van haar luxe huis te genieten met alles er op en er aan. Normaal heeft ze nooit tijd en ook nog mooi weer erbij hoef je toch helemaal niet te zeuren dat je op vakantie moet.

 28. Henk

  Het is toch bizar dat vel mensen het als normaal beschouwen dat er figuren zijn die abnormale bedragen op hun rekening bijschrijven omdat ze de werkenden uit de samenleving uitpersen. Simpel omdat ze veel vragen voor behoeften die gekweekt zijn. En als ze dan miljarden op hun rekening hebben staan en daar € 1000 van weggeven worden ze nog de hemel in geprezen. Carry heeft het zeker niet cadeau gehad, en is er ook niet bulkend rijk van geworden. Als de vorige meneer de Mol er niet was geweest, dan hadden we waarschijnlijk nooit gehoord van dame de Mol op TV. Mensen worden alleen maaar rijk als ze anderen veel te veel in rekening brengen voor een on evenredige prestatie.

 29. GrijzePilion

  Linda de mol is net als haar walgelijke broer een crimineel en hoort in de gevangenis thuis. Het liefst ergens in AmeriKKKa. Kunnen ze lekker van de grond hun bedorven bonen opeten terwijl ze worden gebeukt door de plaatselijke latino en ghetto bendes

 30. raam

  carry als er 1 dom is dan ben je dat zelf

  carry heb je een strijk ijzer/strijk bout

  strijk de plooien in je gezicht een keer

  je ziet er niet uit………

  linda mooi/lief en snoezig

  carry jaloers op lin…..

 31. Bas

  Ach ja Op goed geluk dan maar wat betreft de vakantie.

 32. Arie Schoenlepel

  Hahahaha… familie De Mol is echt klaar in medialand. Wordt door (de) Jan(tjes) en alleman uitgekotst. 🤢

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.