RTL 4 vult zomerschema aan met Videoland-content

Het zo exclusief mogelijk maken van Videoland-content is belangrijk om meer klanten naar het videoplatform te trekken, maar door de coronacrisis vallen er lelijke gaten in de programmering van RTL. Daarom is ervoor gekozen om het zomerschema toch aan te vullen met wat Videoland-content. “Nadat de serie eerder te zien was bij Videoland heeft RTL besloten om Married At First Sight: Second Chance vanaf 15 juni uit te zenden bij RTL 4“, zegt een woordvoerder.

In dit liefdesexperiment doen oud Married At First Sight-kandidaten Milly, Marcel en Maxime opnieuw een gooi naar de liefde. “Waar ze in Married At First Sight door experts werden gekoppeld aan een partner, ligt de keuze dit keer in eigen handen. Daarnaast zullen er geen ringen worden uitgewisseld.

De presentatie van Married At First Sight: Second Chance is, net als het reguliere seizoen, in handen van Carlo Boszhard. “In de reeks, die acht afleveringen telt, helpen de experts van Married At First Sight Milly, Marcel en Maxime door uit alle aanmeldingen een voorselectie te maken.”

De kandidaten met de meeste overeenkomsten starten met een speeddate. “Vervolgens kiezen Milly, Marcel en Maxime zelf met welke kandidaten zij de meeste klik voelen en dus verder willen daten.”

Bij de leukste kandidaten gaan Milly, Marcel en Maxime logeren om zo elkaar goed te leren kennen. De experts nemen ieder één van de drie oud ‘Married’-kandidaten onder hun hoede en geven advies ‘vanaf de zijlijn’.

Married At First Sight: Second Chance is vanaf 15 juni wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen