BLVD steunt Chantal Janzen in oorlog met Linda de Mol

Geplaatst op zo 26 apr 2020 om 8:40

RTL Boulevard trekt partij voor Chantal Janzen in haar oorlog met Linda de Mol. De sneer van hun RTL-collega richting de SBS 6-koningin is meer dan terecht. Dat gaven Eddy Zoëy en Rick Brandsteder zaterdagavond aan in de showrubriek. Chantal heeft volledig gehakt gemaakt van het beklag van Linda dat ze dit jaar waarschijnlijk niet op vakantie naar Portugal kan. Ze maakte vrijdag in de talkshow van Eva Jinek zelfs een ‘van lotje getikt’-gebaar toen ze het duidelijk over Linda had.

Rick Brandsteder: “Of dit nou echt als een sneer voor Linda bedoeld was, weten we natuurlijk niet zeker, maar daar gaan we wel een beetje vanuit.”

Eddy Zoëy: “Maar ze heeft wel gelijk toch?

Rick Brandsteder: “Ja, vind ik wel. Game is on. Het is wel een beetje vertier nu in barre tijden. Ik ben wel benieuwd naar de counter van de Linda nu. Maar goed, we gaan het meemaken.”

Lees ook: Chantal Janzen haalt bij Jinek uit naar Linda de Mol (gisteren)

Foto: RTL
30 Reacties op “BLVD steunt Chantal Janzen in oorlog met Linda de Mol”


 1. Thomas

  Ga vooral zo door.

  Boulevard gisteren nog maar net in de top 15.

 2. Tycho Graagnat

  Wat een vreselijk programma is het toch.
  Zelfs de niet nichten zijn er zo vals als een salamander.

 3. Op1 kijker - de enige echte

  Haha, dit was wel een grappig moment in Jinek!

 4. mark2

  Het valt mij op dat rtl veel harder is geworden naar sbs. Minder vaak iets leuks maar vaker negatieve berichtgeving. Sbs is een concurrent.. dus akkoord maar eerder was rtl dat te chique voor.. denk dat rtl wel degelijk een adem begint te voelen die heter wordt… jammer dat ze dat op deze manier laten blijken

 5. 🗣

  Natuurlijk vindt Linda het vervelend dat ze na een jaar hard werken niet op vakantie kan. Dat vinden we toch allemaal? Daar heeft ze niks aan miszegd. Dat Chantal nou liever thuisblijft…..

 6. Esmeralda

  Oorlog!?
  Die mensen vervelen zich gruwelijk want er gebeurt niks.
  Dan blazen ze een mening van Chantal en gaan het een oorlog noemen.
  Ronduit belachelijk. Ik hoop niet dat Linda morgen geciteerd gaat worden – en als ze geciteerd gaat worden dan zal het iets zijn in de trant van een jij-bak of iets over de botox kop van Chantal. Waarna Chantal weer iets te melden heeft over de botox ontsteking van Linda, of over haar sport-bh of natuurlijk het jammerlijk falen van Ladies Night op die hobby zender van d’r..
  We weten alles al. Graag nieuwe dingen.

 7. Sookie Stackhouse

  Linda de Mol sbs6 koningin? Echt MC Er is daar niemand die echt kan schrijven he.,,,,,,wat een ballensite. Pure tijdverspilling!

 8. Sjonnie

  Je moet toch van Lotje getikt zijn om in het openbaar ruzie te gaan maken?
  Klasse meiden. De een dom, de ander nog dommer.

 9. Huismaker

  Waar blijft relnicht Verlinden met zijn praatjes ? Die smult toch van deze situatie. En dan later iets van “dat bedoelde ik niet”.

 10. potmeter

  Weer een bewijs van de makers van dit programma,
  Liegen,Bedriegen en Manupileren is hun motto.

 11. T.E.D.

  @Sookie Stackhouse

  Wat doe jij hier dan?! Je dood vervelen? >.<

 12. Derhal Flynn

  De botox dames in het nieuws. Nou nou, dat zal me een vlag geven. (Nog)
  En we zijn de vorige klap nog maar amper te boven, waar ging het over? Chantal kaapte de primeur van Linda.
  Nou nou, Poe poe. Gaap.

 13. Curryworst

  Chantal Janzen, Rick Brandsteder, Eddy Zoey (Frederik Morsink) = RTL
  Linda de Mol = Talpa

 14. Sender

  Sookie Stackhouse
  zo 26 apr 2020 om 9:09 ,

  Linda de Mol was natuurlijk nooit ( ook jaren terug niet) TV koningin. Maar bij gebrek aan beter een aantal decennia was het wel gemakkelijk die naam te bemachtigen.
  Ik stel voor dat ze morgen terug gaat naar Duitsland en daar voor eeuwig blijft.

 15. Sip

  Linda is gewoon goed en ze vindt het jammer dat ze niet op vakantie ka, zo wat. Chantal is gewoon jaloers en zet zich af tegen Linda. De heren van RTL boulevard zijn altijd aan het kletsen over dit soort zaken, beetje zielig.

 16. robb

  Wat baalt Chantal dat ze niet op vakantie kan maar dat zegt ze nu niet , de beide heren hadden opdracht om voor rtl Chantal te kiezen .

  Het zijn harde zaken vrouwen het verschil is ,Chantal is het poppetje vol met plamuur en Linda is een vrouw die zich te dik vind een doorsnee vrouw zeg maar ze is wel de koningin alla Mies.

 17. De Heer

  Dezelfde Linda die zei dat ze opeens zelf moet stofzuigen en omdat ze zo’n groot huis heeft het een hele klus is.
  De ware aard komt boven. Het is ook de Ellen van de lagere landen.

 18. Bep

  Natuurlijk baalt Chantal dat ze niet op vakantie kan, ik ook, maar het erge aan Linda is dat ze het zegt terwijl ze niets te klagen heeft. Dat bedoelt Chantal. Weet je voor wie het erg is dat ze niet op vakantie kunnen?De mensen op bovenhuisjes in de grote steden.Met een stel koters om zich heen op 60 m2.

  Linda moet haar mond houden,ze wil altijd zo “gewoon” overkomen maar ze is geen doorsnee Nederlander.

 19. Danny

  Echt waar ,Waar gaat dit over?!!! En dan al die onnozele reactie hierboven. Get a life mensen!!Geniet van her weer buiten. Fijne zondag!

 20. Snollywood

  Het is ook een dikke middelvinger naar dat Noord-Koreaanse bedrijf Talpa.

 21. Rick

  Bizar dat die twee ruzie hebben. Zullen het valse en het sluwe in elkaar wel te veel herkennen.

 22. Dikkie Dik

  De groot verdieners klagen het hartst.
  Bep verwoordde het mooi.

 23. Dikkie Dik

  Hards dus!

 24. teuntje

  Chantal durft het tenminste op te nemen tegen die Botox Linda ze ontslaat allemaal medewerkers van dr blad die geen baan meer hebben en zelf klagen dat ze niet met vakantie kan zumkotzen die egoistische Mol…

 25. Wyatt

  De enige SBS koningin is Martien Meiland.

 26. JasperV

  Wat een walgelijk roddelprogramma is BLVD, wie wil daar nu voor werken!

 27. De Heer

  @ Teuntje, Chantal had het niet gedurfd(slim ook) als John nog een vinger in de pap had bij rtl en Linda 10 jaar jonger was. Maar Chantal is de toekomst, Linda is oud en heeft geen gunfactor meer. Elke zender zou liever Chantal hebben.

 28. Onzin

  Nu is het niets bijzonders wat die lui van Boulevard zeggen.
  Het was pas een statement geweest als ze dit hadden gedaan toen John en Linda nog bij RTL zaten. Maar ja, dan zijn ze te schijterig. Next.

 29. Ik Arie ben een l.u.l

  Ja maar je moet tóch medelijden hebben met Linda de botox koningin dat zij niet met vakantie kan. John er is maar één ding aan tedoen schop haar de straat op zij is toch veel te oud .dat doet je met anderen tóch ook of durf je het niet lafbek

 30. Paul Grijpstra

  Als ik nu moest kiezen tussen Chantal Janzen of Linda de Mol dan zou ik kiezen voor Chantal Janzen. Mijn virtuele leeftijdsgrens ligt zo’n beetje bij de 65 jaren en daar houdt het toch echt op bij mij. Sorry Linda. Je broer houdt jou misschien nog aan het werk bij Net5 of SBS6 maar voor mij ben je veelste oud.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.