Boulevard censureert artikel over Chantal-Linda-fight

Geplaatst op ma 27 apr 2020 om 11:00

RTL Boulevard heeft het artikel over de sneer van Chantal Janzen aan het adres van Linda de Mol gecensureerd, vermoedelijk op verzoek van de RTL 4-presentatrice zelf. Dat blijkt uit de website van de showrubriek. ‘Chantal Janzen geeft Linda de Mol trap na’ met de ondertitel ‘van je collega moet je het hebben’, is al dagen het meest gelezen artikel op de BLVD-site. Ook nu staat het artikel nog op één, maar wel plotseling met een andere kop: ‘Chantal Janzen heeft niks te klagen’. 

Kennelijk is Chantal niet zo blij met de berichtgeving. “Nu de wereld in de fik staat, kan Chantal Janzen (41) het niet verkroppen dat sommige van haar bekende collega’s enkel aan zichzelf denken. In ‘Jinek’ haalt ze dan ook flink uit, met name naar Linda de Mol (55)“, luidde aanvankelijk de intro van het artikel.

Nu is dat: “In ‘Jinek’ haalt ze dan ook even uit naar haar klagende bn’er collega’s.

Het is evident dat Chantal intern heeft laten weten niet blij te zijn met de berichtgeving. Het maakt Boulevard er niet geloofwaardiger op.

Het programma vecht al jaren tegen het beeld dat het de eigen collega’s altijd de hand boven het hoofd houdt, vooral sinds de affaire van Humberto Tan. Die rel werd dagenlang doodgezwegen in Boulevard, in de hoop dat het over zou waaien.

Andere media, waaronder Veronica’s Superguido en Libelle, hebben de berichtgeving over de Chantal-Linda-fight overigens niet aangepast.

Lees ook:
Chantal Janzen haalt bij Jinek uit naar Linda de Mol (zaterdag)
BLVD steunt Chantal Janzen in oorlog met Linda de Mol (zondag)

Foto: RTL
24 Reacties op “Boulevard censureert artikel over Chantal-Linda-fight”


 1. Jack Hiemstra

  Dat al dat volk af en toe de waarheid spreekt is zeldzaam. Liever met zelf een meer dan riant inkomen de laatste centen uit de zakken praten van oude van dagen namens een van DÉ loterijen, die allen extreem linkse milieu organisaties maandelijks spekken met geld van de deelnemers! Ik geloof eerder een dronkelap die concludeert dat een vliegtuigbom met een snijbrander veilig is te demonteren dan een BN’r die roept dat hij/zij ook meeleeft met het plebs. In de hoop dat we in goede tijden grote fans van ze worden! Liegen is een 2e natuur bij ze. Zelfs eventuele gezinnen van dezen lijden eronder.

 2. Derhal Flynn

  Goede zaak.
  Dat gezanik over zogenaamde fifties is voor journalisten misschien fijne hersengymnastiek om zo subtiel mogelijk de nageltjes uit te slaan maar voor de lezers en lezeressen aan de andere kant, en dat zijn er een heel stuk meer, is het echt super irritant om steeds weer over die vermeende ‘bozige’ of ‘boosaardige’ uitspraken van de één jegens de ander te lezen. In zo’n voorkomend geval vind het plezieriger om gewoon naar een wit scherm te staren in plaats van wéér die opgewarmde lauwe prak van vorige week opgediend te krijgen.
  Veel dank.

 3. Angel

  Laat die Chantal haar gezeur eens houden, ik word niet goed van haar.

  Pure jaloezie omdat ze nooit zo zal worden als de tv koningin Linda de Mol.

 4. Harold

  Bn’ers die niet op vakantie kunnen daar wordt nogal op neer gekeken maar ik vind het een ernstige zaak. Ze werken een heel jaar keihard om ons te entertainen en verdienen gewoon een fijne vakantie.

 5. Warmoes

  Ze haalt helemaal niet uit man…
  Iedereen die iets korts kritisch zegt of z’n wenkbrauwen even optrekt nav het gedrag van een ander ‘haalt’ meteen ‘hard uit’.
  Get a life

 6. Chiel

  Er staat toch ook nergens dat het over Linda gaat. Sowieso gekke kop.

 7. Mousy

  “vermoedelijk op verzoek van de rtl presentatrice zelf” dat is een aanname.

 8. Mispoes

  Pas op! Dit poesje kan bijten!

 9. Tja en nu?

  @jack hiemstra helemaal met je eens!

 10. M.

  Chantal Janzen omhooggevallen mokkel, d’r strakgetrokken gezicht, zelfs haar nek is door de plastisch arts aangepakt, lijkt alsof de arts twee mandarijnen in haar jukbeenderen is vergeten, ze ziet en gruwelijk uit, niet grappig, gebrek aan talent, vind snel je weg terug naar het theater want op TV ben jij ongeschikt voor. Chantal J. is een gemeen, vals, secreet, ze heeft zo veel mensen schade bezorgd, Fatima Moreira de melo en veel anderen, Chantal leeft alleen van valse opmerkingen, een echt bloedzuiger, vampier. Vorige jaar ging ze alle fatsoen te buiten, om haar onverkoopbaar blad toch te kunnen verkopen, richtte ze haar pijlen op Wendy van Dijk, door te suggereren dat wendy aan de d.rugs zat echt zo onder de gordel, respec.tloos, onnodig kwetsend. Linda de Mol is iets wat chantal NOOIT in de buurt zal komen… Beperk je tot het RTL Duitsland Stal, jouw soort Leedvermaak.

 11. discuswerper

  @11:35

  TV koningin Linda de Mol? Laat me niet lachen. Er is maar 1 TV koningin en dat is Mies Bouwman. Huppelkut De Mol kan op geen enkele wijze in haar schaduw staan. Zeker niet kwa karakter, maar ook niet als presentatrice.

 12. Oma

  Discuswerper, Mies Bouwman was niet zo aangenaam als jij denkt. Ze was vooral een gewoon mens met ook haar onhebbelijkheden.

 13. teuntje

  Chantal heeft gelijk die Zeikende bnners moeten eens hun smoelhouden vooral die Linda met dr gezeik dan is ze weer te dik dan heeft ze te weinig kijkcijfers dan moet ze zelf dr huis schoonhouden dan kan ze niet naar dr villa in Portugal op vakantie schaam je muts

 14. W.Zwageman

  @M.
  ma 27 apr 2020 om 11:46

  En jij dan? Vertel over jezelf en je succesvolle loopbaan. Wat doe/deed je? Hoe vul je je vrije tijd in?

  Ben je beroemd in Nederland en omstreken? Kortom, ben je iemand die het zich kan permitteren op deze wijze tekeer te gaan tegen een ander?

  Vertel over de door jou bereikte mijlpalen, de met oorverdovend succes nagestreefde doelen, jouw grenzeloze talent dat elke dag opnieuw tot ontplooiing komt en oneindig lijkt in vergelijking met het alledaagse plebs.

  Vertel over de inrichting van je villa met uitgestrekte achtertuin, je paleizen in het buitenland, die alom jaloezie oogsten.

  Vertel over de vluchtelingen die je opvangt en financieel bijspringt en de gevolgen daarvan. Ben je inmiddels benoemd tot Ridder/Officier in de Orde van Oranje Nassau? Heeft dit je nog meer roem opgeleverd?

  Kom op M., doe mij een plezier en kom met antwoorden op de gestelde vragen. Kan ik mij een mening vormen over de weelde waar jij je in wentelt, waarna ik vervolgens uitgebreid commentaar op jou kan leveren als ik je jaloezie opwekkende leefwijze afkeur. Toon lef en laat mij niet in het ongewisse. Deze vragen schreeuwen om duidelijke antwoorden …

 15. Erwin

  Alsof MC nooit de titel verandert om hoger te scoren in de SEO. Hypocrisie.

 16. Beau ter Ham

  Wat deze crisis leert is het totale niet relevantie van bn’ers vloggers bloggers en zeker influencers. Alles wat ze nu uitkramen is onzin. Ze kunnen nu even niets verkopen dus het product valt weg en waar moet je het dan over hebben ?

 17. Zure Zeikerd

  Ik zou haar niet doen.

 18. Thomas

  Wat een diva’s werken er bij RTL

  Een zuchtje en ze klagen al uit jaloezie.

 19. Pieter

  Chantal is de beste liefste en meest bescheiden leuke presentatrice die ik ken.
  Als ik haar zou moeten vergelijken met Linda de Mol dan moet ik eerst kotsen en dan vraag ik je ‘doe normaal’.
  Er is geen vergelijk tussen naturel, lief en leuk of kapotgerepareerd, onecht en onoprecht.
  Geef mij Chantal maar.

 20. dennis

  Chantal Jansen, de Bitch van Natuurlijk rtl4.

 21. Snake Charmer

  Chantal is tenminste real. Linda is echt zo gemaakt dat zo overdreven perfecte gedoe van haar kennen we nu wel.

 22. Ik arie ben een goedzak

  Ik linda de hol moet er om lachen hahahahahahahahihihihihihihihahahahaha hahahahaha hihihihihi hahaha zo dat ben ik kwijt

 23. max

  @M je bent mijn vriend met je verhaal! Al zal iedereen op MC het daar niet mee eens zijn…..!

 24. Aran

  Chantal belt Sven, Sven belt Peter, Peter belt een programma coördinator en die belt boos een redacteurtje op de online redactie of hij/zij gek is geworden en dat het meteen moet worden verwijderd. Na vijf minuten koelt het gesprek en worden de woordjes afgezwakt, zodat iedereen blij is. Dat is de slappe, hypocriete stijl bij RTL, die helaas ook doorsijpelt naar RTL Boulevard. Redactionele onafhankelijkheid? Fancentric? Allemaal holle termen als het er echt op aankomt. Keihard de ondergang van het merk RTL Boulevard.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.