Boulevard censureert artikel over Chantal-Linda-fight

RTL Boulevard heeft het artikel over de sneer van Chantal Janzen aan het adres van Linda de Mol gecensureerd, vermoedelijk op verzoek van de RTL 4-presentatrice zelf. Dat blijkt uit de website van de showrubriek. ‘Chantal Janzen geeft Linda de Mol trap na’ met de ondertitel ‘van je collega moet je het hebben’, is al dagen het meest gelezen artikel op de BLVD-site. Ook nu staat het artikel nog op één, maar wel plotseling met een andere kop: ‘Chantal Janzen heeft niks te klagen’. 

Kennelijk is Chantal niet zo blij met de berichtgeving. “Nu de wereld in de fik staat, kan Chantal Janzen (41) het niet verkroppen dat sommige van haar bekende collega’s enkel aan zichzelf denken. In ‘Jinek’ haalt ze dan ook flink uit, met name naar Linda de Mol (55)“, luidde aanvankelijk de intro van het artikel.

Nu is dat: “In ‘Jinek’ haalt ze dan ook even uit naar haar klagende bn’er collega’s.

Het is evident dat Chantal intern heeft laten weten niet blij te zijn met de berichtgeving. Het maakt Boulevard er niet geloofwaardiger op.

Het programma vecht al jaren tegen het beeld dat het de eigen collega’s altijd de hand boven het hoofd houdt, vooral sinds de affaire van Humberto Tan. Die rel werd dagenlang doodgezwegen in Boulevard, in de hoop dat het over zou waaien.

Andere media, waaronder Veronica’s Superguido en Libelle, hebben de berichtgeving over de Chantal-Linda-fight overigens niet aangepast.

Lees ook:
Chantal Janzen haalt bij Jinek uit naar Linda de Mol (zaterdag)
BLVD steunt Chantal Janzen in oorlog met Linda de Mol (zondag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen