Story houdt poepseksende BN’ers onder de pet

Er smeult een bruin geheim op de redactie van Story. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker weet precies welke sterren er aan poepseks doen, maar houdt het onder de pet. Zijn lezeressen likken hun vingers daar namelijk niet bij af, geeft hij aan in Nieuwe Revu. “Ik weet dat een aantal BN’ers aan vrij bizarre seks doet, poepseks bijvoorbeeld. Ik weet exáct wie die mensen zijn, en toch zal ik dat nooit brengen. Waarom niet? Omdat het voor onze lezeressen te ver van hun bed is.

De lezeressen van Story zijn koning en als zij niets over poepseks willen weten, dan schrijft Den Aantrekker niet over poepseks. “Dat vind ik een goede reden om het niet te doen.”

De doelgroep zit niet op dit soort ‘dirt’ te wachten en Den Aantrekker maakt zijn blad met zijn lezers in gedachte. “Er zijn weinig grenzen, behalve als het smakeloos is.”

Een BN’er die dol is op kinderporno, zou het blad wél halen, zegt hij. “Dat zou ik onmiddellijk brengen, mits dat natuurlijk bewezen kan worden. Dat is heel belangrijk. Als je zulke heftige dingen plaatst, moet je heel zeker zijn.”

Er is één BN’er waar al jaren poepseksgeruchten aan kleven en dat is Ron Brandsteder. Het gerucht gaat dat hij het lekker vindt als een dame op een glazen tafel poept waar hij onder ligt. Hij zou onder meer Patty Brard zo ver hebben gekregen, maar zij ontkent.

Lees ook:
Poepseksgerucht blijft kleven aan Ron Brandsteder (8 augustus 2018)
Patty Brard reageert op poepseks met Ron Brandsteder (6 april 2020)

Foto: SBS, William Rutten

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen