Angela Groothuizen reageert op bedreiging: ‘Lafbekje’

Angela Groothuizen heeft zich flink wat woede op de hals gehaald met haar betoog om vliegtickets zó duur te maken dat alleen de elite nog kan vliegen. Sommige critici gaan net iets te ver en besluiten de presentatrice te bedreigen. Eén daarvan is twitteraar Henk: “Als Angela Groothuizen en Claudia de Breij de vliegreizen voor de gewone man onbetaalbaar willen maken, zullen wij, ‘de gewone man’, deze twee wijven, als zij een keer met het vliegtuig meegaan een pak slaag geven!

Groothuizen heeft de tweet ook meegekregen en slaat terug. “Kom maar op Henk! Ik ben niet bang voor je. En stoer dat je het oproept op twitter. Lafbekje.

Haar macht moet bovendien niet overschat worden, zegt Groothuizen. “Ik heb trouwens geen enkele invloed op de prijs van vliegtickets. Van mij mag iedereen op welverdiende vakantie. Zeker jij. Kan je eens echt goed lezen wat ik schreef…”

De presentatrice strijdt al langer voor hoge ticketprijzen. “Vliegtickets moeten veel duurder worden, en de trein juist veel goedkoper“, zei ze in 2019 al.

En vorige week: “Vliegen wordt misschien weer ouderwets onbetaalbaar, zodat we moeten sparen om eens ergens heen te mogen.

Net als Claudia de Breij, die zelfs een maximum van één transatlantische vlucht per vijf jaar bepleit, heeft Groothuizen in haar leven al genoeg gevlogen. “Zelf ben ik vaak voor een weekje naar mijn favoriete ontspanningsoord in Thailand gevlogen. Dat had ik nodig om bij te komen van mijn drukke werk.”

Heerlijk, vond ze dat. Maar de nieuwe generatie? Die moet van Groothuizen gewoon thuisblijven. “Da’s maar goed ook.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen