Floortje door corona langer dan ooit in Nederland

Floortje Dessing is door het coronavirus al langer dan ooit in Nederland. Ze heeft nog geen nieuwe reizen gepland. Dat heeft de presentatrice gezegd op NPO Radio 1. Dessing heeft door de ellende in de wereld ook nog even geen zin in vakantie. “Ik moet eerlijk zeggen dat het fenomeen van ‘lekker op een pakketreis naar het buitenland’ nu nog helemaal niet in mijn systeem niet. Sowieso niet. Ik ben vanmorgen weer wakker geworden met het nieuws vanuit Amerika wat er allemaal gebeurt.”

Het coronavirus woekert nog veel te veel in de wereld, aldus Dessing. “Het is nog zo groots wat er gaande is in de wereld en we weten zo ontzettend niet waar het heen gaat, dus het is nog niet in mijn systeem om allerlei hele ontspannend tripjes te bedenken deze zomer. Maar dat is voor mij persoonlijk.”

Het lijkt Dessing ook niet comfortabel om nu naar een ver land te gaan. “We moeten het hoofd koel houden, maar we hebben in maart wel gezien hoe snel de situatie omsloeg en dat iedereen in allerijl moest worden teruggehaald van de wereld. Iedereen moest terug naar zijn eigen land en dat is nog nooit gebeurd in de geschiedenis.”

Met zoiets moeten we in de toekomst ook rekening houden, aldus Dessing. “Een paar weken daarvoor kon je je ook niet voorstellen dat dat zou gebeuren. Nu moet je je erop instellen dat de situatie heel snel weer kan wijzigen.”

Ik ben voor mijn doen al langer dan ooit in Nederland, maar ik vind het hier prachtig.”

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen