William Rutten woest over VK-foto eenzame Kees Tol

Kees Tol is tijdens de coronacrisis zó eenzaam dat hij er kennelijk genoegen uit schept om fotografen in huis te halen die hem als eenzame BN’er fotograferen. Na William Rutten, die hem fotografeerde voor een fotoserie over BN’er-leed in de coronacrisis, stond hij afgelopen weekend eenzaam te wezen in de Volkskrant. Walgelijk hypocriet, vindt Rutten, die erop wijst dat diezelfde krant eerder kritisch was op zíjn foto van de eenzame Tol. “Toch wel erg geestig…..“, aldus de fotograaf.

Rutten kan het bijna niet geloven. “Toen ik hier mijn foto serie plaatste over de BN’ers die ook thuis zaten was de Volkskrant de eerste die daar natuurlijk een zuur stukje over moest schrijven uit handen van columniste Loes Reijmer.”

Hij vond haar ‘zure’ stukje heel ergerlijk. “Weet je, ik vond dat vooral jammer omdat de columniste zich het er makkelijk vanaf had gemaakt. Niet even verder lezen dat dit de aftrap was van een serie die wij nu al weken met zijn allen maken hier en die mij elke dag weer raakt! Even makkelijk scoren over de rug van anderen….”

De fotograaf vervolgt: “Maar des te opvallender is het dat de krant dan dit weekend met een identiek verhaal komt met Kees Tol die eenzaam thuis zit. Zelfde persoon, zelfde verhaal….Waar hadden we dat eerder gelezen??

Ze hebben zich nog net kunnen inhouden om de foto van Kees binnen in zijn huis te maken en niet door het raam heen, anders was het misschien wel iets teveel opgevallen….. 😂😂😂”

En dat allemaal over de rug van ’s lands eenzaamste BN’er. Vreselijk.

Lees ook:
Fotoserie vraagt aandacht voor coronaleed BN’ers (24 maart)
Coronacrisis treft Kees Tol hard: ‘Geen feestjes meer’ (25 maart)
Kees Tol een van eenzaamste BN’ers tijdens crisis (13 april)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen