Coronacrisis treft Kees Tol hard: ‘Geen feestjes meer’

Geplaatst op wo 25 mrt 2020 om 8:19

De fotoserie van sterrenfotograaf William Rutten die aandacht moet vragen voor het coronaleed van BN’ers levert inderdaad schrijnende verhalen op. Zo wordt ook voormalig SBS-gezicht Kees Tol hard geraakt. Dat laat hij weten bij zijn ‘coronafoto’ op Instagram. Tol was als bekende presentator gewend aan een druk sociaal leven, maar dat staat nu even stil en dat is lastig te verwerken. “Van vorige week nog gezellig met vrienden in de kroeg tot alleen op de bank met een fles wijn.”

De presentator voelt zich alleen. “Ik kan jullie vertellen; dat valt voor niemand mee, ook niet voor een vrijgezelle homo uit Volendam :) Feit is: mijn ‘normale’ leven bestaat uit veel werken, waar ik enorm veel plezier uit haal, kopje koffie hier, feestje daar, vrienden over de vloer, afijn het ‘normale leven’. Nu? Nu zit ik alleen thuis.

De coronacrisis treft Tol naar eigen zeggen wel heel erg hard. “Een jongen van 38 die uit elkaar spat van levenslust en energie, geen partner of kinderen heeft, en bang is voor wat de toekomst ons gaat brengen. Onwerkelijk! Dat ik dit ooit überhaupt zou schrijven.”

Is het niet een beetje ongepast om in zijn luxepositie te klagen? “Ik ben me er van bewust dat er heel veel mensen in de wereld zijn bij wie de situatie veel nijpender is. Ik ben dan ook de laatste die mag klagen. Probeer ik ook zo min mogelijk te doen.”

Foto: SBS
37 Reacties op “Coronacrisis treft Kees Tol hard: ‘Geen feestjes meer’”


 1. Ron

  Je bent zielig Kees. Heel zielig.

 2. Fox Mulder

  Ben er kapot van.

 3. Nance Coolen

  William Rutten? Slechte beffer. Zou-ie stiekem homo zijn?

 4. Gerard Cocks

  Hetzelfde enge kliekje semi Bekende Nederlanders maakt zich constant belachelijk met dit soort uitspraken. Iets met een bubbel. Die fotoactie van Rutten is toch wel een nieuw, hemeltergend dieptepunt van van de maatschappij losgezongen Larense prinsjes en prinsesjes.

 5. opsluiten deze narcist

  Uit deze uitspraak blijkt dat hij ontoerekeningsvatbaar is . Nooit meer op tv deze gek.

 6. 123

  Geen idee wat de bron werkelijk zegt, maar ik kan mijn voorstellen dat het voor hem eenzaam is, ja. Daar hoeven droeftoeters niet over te zaniken. Alleen is maar alleen, en juist nu word je daar mee geconfronteerd.

 7. mike

  In het gay circuit weten we allemaal al heel lang waar Kees de ‘mosterd’ haalt

 8. Rastom

  Mike vertel

 9. man pan

  Zoveelste BN’er met huilie huilie verhalen, ze kunnen allemaal de middelvinger krijgen.

  Maak gebruik van je bekendheid om mensen te helpen, ipv zielig doen.

 10. iemand

  Ik zag Britt Dekker bij DWDD wat een geweldige meid moet deze Kees ook naar kijken kan hij dan ook wat doen voor de ouderen. Voelt hij zich misschien niet meer zo eenzaam. Echt een aanrader voor al die BNN’ers die het zo zwaar hebben.

 11. Robert van Dam

  Geen gay sex feestjes meer Kees?

 12. tua

  Ik lach me rot om al die zielige mensjes.

 13. Annie Schilder

  Veel wijn blijven drinken Kees, dat ontsmet.

 14. TVjunkie

  En dan nog ook nog klein geschapen…het zit hem niet mee.

 15. Veulendamse oma

  Bai ons in ut dorrep is Kees kampioen oud Hollands Palingzitten

 16. Sender

  Iemand zich al eens afgevraagd waarom heel het dorp slechts een paar achternamen kent? Tol, Smit, Kwakman, Veerman, Tuijp, Schilder.
  En dan houdt t zo’n beetje op. Volendammers meestal wel vermogend ( so stop complaining, Kees) Namen werden veranderd , geen idee waarom. Mogelijk om migranten, joodse afkomst te verbergen en of een Nederlandse klank mee te geven.
  Een stukje NHD:
  Volendammers stammen af van de Spanjaarden. Zo gaat het aloude verhaal in het vissersdorp. Maar onderzoek van Dick Bond en Evert Sier wijst uit dat de wortels van de Volendammers bij de Sefardische Joden uit Portugal liggen.
  Spanjaarden zijn overwegend katholiek. Joden overwegend rijk en geld moet in familie blijven. Dan zijn we zo ongeveer rond.

 17. mike

  @rastom, die gaat compleet wappie van sex feestje naar sex feestje

 18. critikast

  Kees Tol…je zou bjna medelijden met hem krijgen. Hij is een schoolvoorbeeld van een omhooggevallen televisie-nitwit: nauwelijks opleiding gehad, spreekt slecht Nederlands, vindt zichzelf erg goed en dankzij sterke , bruine ellebogen komt hij op tv. Stop ermee Kees, dit is een goed moment. Ga een vak leren of vaar uit met je kotter van je familie !

 19. Willie

  Stop hem maar in het sleutelgat verwende omhoog gewipte zeurkous.

 20. Jamai

  Ook ik merk dat de feestjes waar Kees en ik elkaar geregeld treffen (tenminste: dat vermoed ik want het is daar altijd vrij donker) gestopt zijn. Heel erg vind ik dat want voor ons is het nog moeilijker om contact te leggen, al is het maar voor tien minuten.

 21. Per Huismans

  De reacties weer hier. Je ziet dat de laagopgeleide stakkers in grote getalen aanwezig zijn.

 22. Tycho Graagnat

  @Robert van Dam
  wo 25 mrt 2020 om 8:53,

  Iemand die het vrijwillig doet op die feestjes waar je over schrijft met Tol?

 23. Annoniemus

  Hard geraakt ?
  Lees ik dit goed ?
  Omdat z’n piemel nu in een molshoop moet ?
  Keesie , keesie toch !!

 24. Ap

  Kees Tol,als hij niet door zijn vriendjes was geholpen,werkte hij nu op de visafslag,zoals hij presenteert,is het net af hij al 30 jaar in het vak zit,en maar populair doen,walgelijk figuur,en nu zielig doen,heb met je te doen,druiloor

 25. Sender

  Iemand zich al eens afgevraagd waarom heel het dorp slechts een paar achternamen kent? Tol, Smit, Kwakman, Veerman, Tuijp, Schilder.
  En dan houdt t zo’n beetje op. Volendammers meestal wel vermogend ( so stop complaining, Kees) Namen werden veranderd , geen idee waarom. Mogelijk om migranten, joodse afkomst te verbergen en of een Nederlandse klank mee te geven.
  Een stukje NHD:
  Volendammers stammen af van de Spanjaarden. Zo gaat het aloude verhaal in het vissersdorp. Maar onderzoek van Dick Bond en Evert Sier wijst uit dat de wortels van de Volendammers bij de Sefardische Joden uit Portugal liggen.
  Spanjaarden zijn overwegend katholiek. Joden overwegend rijk en geld moet in familie blijven. Dan zijn we zo ongeveer rond.

 26. Zomaar een persoon

  Wat een frustratie hier.

 27. Sharon

  @Per Huismans
  wo 25 mrt 2020 om 9:51

  Veeg voor je eigen deur, nepneerlandicus.

  ‘in grote getalen’

  @Per Huismans, laagopgeleide stakker. De uitdrukking is ‘in groten getale’, kakkineuze nitwit.

 28. Donald Dumb

  Zijn inteeltfiguren een risicogroep wat betreft corona?
  Wat zielig zeg voor Kees Tol…iedereen in NL kan even niet meer naar feestjes, maar bij Kees Tol moet het gemeld worden? Waarom?

 29. teuntje

  Weer zo een oppervlakkig hersenlose idioot die niks kan niks is en niks wordt

 30. W. Zwageman

  @teuntje
  wo 25 mrt 2020 om 11:58

  Lees je eigen tenenkrommende reaguursel vooraleer naar een ander te wijzen, oppervlakkige, hersenloze idioot.

 31. T

  Zielig hoor voor Kees. Is Giro 555 al geopend voor hem?

 32. Emile

  Meen je dit? Ga je nou lopen klagen over het feit dat je alleen op de bank zit met een fles wijn? Ik vond je altijd een leuke gast maar dat je geen karakter had dat wist ik niet. Goh wat heb jij het nu zwaar, ik word hier echt niet goed van die klote bnn-ers met hun luxe geklaag.

 33. Bastiaan

  Gevalletje triest, pisnicht

 34. IKR

  38 en dan jezelf refereren als jongen….sad.

 35. Piet Pannelap

  Die zelfbenoemde belangrijke en bekende mensen hebben een loden plaat voor hun kop. Pfff….. hou je gedeisd. Even op de achtergrond. Tijdens de hele periode dat deze crisis duurt. Dat zou een BN’er sieren.

 36. critikast

  Die Per Huijsmans met zijn kritiek op de spelling en de opleiding van anderen. “In grote getalen Per? Hahahaha….! Kneus !

 37. Mike

  Voormalig SBS6 gezicht???

  Uh hij presenteert VT Wonen op SBS6!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.