Gordon schept op over miljoenenvermogen

Gordon heeft, met name in zijn jaren bij de radio en bij De Toppers, een flink vermogen vergaard en daar loopt hij graag mee te koop. Dat is te horen in de podcast Een-tweetje met Yves. Presentator Yves Gijrath praat met de SBS 6-ster over zijn leven en zijn zakelijke successen. En passant onthult Gordon dat hij drugs geleverd kreeg in dure ‘Louis Vuitton-zakjes’ en laat hij blijken dat Louis Vuitton voor hem ongeveer is wat H&M is voor de gewone Nederlander.

Gordon is steenrijk. “Ik kan allemaal Louis Vuitton-kettinkjes kopen, een Louis Vuitton-jas aantrekken, Mercedessen instappen en een huis van 3 miljoen in kan lopen en een compleet pand tot mijn beschikking heb met drie appartementen, twee winkels beneden met omzet van vier à vijf miljoen. En dan nog moederziel alleen zijn en ongelukkig.”

’s Lands meest labiele tv-ster laat heel Nederland meegenieten van al zijn privébeslommeringen. Begin 2018 was het dieptepunt, toen zijn ‘ik wil jouw lul elke dag’-appjes uitlekten. Elk kwartaal heeft hij weer een andere grote liefde van zijn leven aan de haak geslagen. Maar met kerst zit hij altijd weer alleen in zijn dure huis. “Dan realiseer je je door bepaalde kleine dingetjes dat het allemaal niet relevant is.”

De tv-ster kan het zich veroorloven om lucratieve klussen opzij te schuiven, zoals De Toppers. “Acht ton per jaar kwam er binnen, maar ik kon het niet meer.”

Hoeft hij nooit meer te werken? “Nee, ik heb denk ik wel mijn zaakjes goed voor elkaar.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen