Thierry mag ook als betaalgast niet in Business Class

Geplaatst op vr 03 apr 2020 om 11:45

Thierry Baudet is niet meer welkom in de talkshow Business Class, zelfs niet als hij betalende gast zou willen worden. Dat zegt presentator Harry Mens in gesprek met Nieuwe Revu. Mens heeft Baudet en zijn partij Forum voor Democratie lange tijd gesteund, maar heeft die steun – net als Johan Derksenlaten vallen. De presentator moet inmiddels niets meer hebben van de rechtse politicus en hij is dan ook niet meer welkom in zijn Business Class. “Ik heb me zwaar vergist in Baudet.

Waar is Mens afgeknapt? “Na die uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen, met dat boreale gedoe. En moet je kijken hoe hij Jeroen de Vries en Henk Otten heeft afgeserveerd. Dat deed me zoveel pijn, juist omdat ze zoveel voor hem hadden gedaan. Dat neem ik hem nog steeds kwalijk. Sindsdien weet ik: karakterologisch pas ik niet meer bij Baudet.

Mens houdt de komst van Baudet actief tegen. “Zelf zou ie wel willen, ja. Hij doet er inmiddels alles aan om toch weer te mogen komen, maar dat wil ik niet.

Verdient hij dan geen tweede kans? “Op dit moment niet“, zegt hij resoluut.

Zelfs niet als Baudet 10.000 euro lapt, net zoals de betalende gasten van Business Class. “Ook niet. Dat zou ie sowieso niet doen. Hij geeft het liever zelf uit, en dan geeft ie Otten de schuld. Nee, Baudet is een gevaarlijke man. Je moet er toch niet aan denken dat hij minister-president wordt?

Dan is de ramp niet te overzien, vervolgt Mens. “Kijk, ze kunnen over Mark Rutte zeggen wat ze willen en het is uiteindelijk één groot compromis wat ie doet, maar je kan niet zeggen dat hij het heel slecht doet.”

Het Nieuwe Revu-interview met Harry Mens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
57 Reacties op “Thierry mag ook als betaalgast niet in Business Class”


 1. Remi

  Harry mens begaat een grote fout.

 2. NL4Wilders

  Dat had die eerder moeten weten. Baudet heeft zijn nazistische ideeënn nooit onder stoelen of banken gestoken.

 3. Televisieman

  Goede zet van Harry voor een keer

 4. Jeroen

  Mooi zo. Geen podium voor haatzaaiers.

 5. Timo

  Auw, dit doet zeer voor de rechtse schreeuwers op het internet. Voor de duidelijkheid: stem op wie je wil, maar zorg wél dat je partijen (partijen, geen politici) vergelijkt op hun standpunten. Niet op hun oneliners en mediaoptredens.

  De domrechtse schreeuwer controleert dat niet, want hun Grote Held Baudet moet aan de macht komen, hoe dan ook. Dat hun inkomen, vrijheid en zorg vervolgens compleet aan gort wordt geslagen (en ze vier jaar later alsnog op hem stemmen, want het is allemaal de schuld van een ander, zie de Trump-cult) zien ze niet aankomen. Omdat ze weigeren te verdiepen in echte standpunten en onderbouwde plannen. Jammer genoeg voor gezond verstand is domrechts een steeds grotere groep. Sterkte, Nederland.

 6. Mesogge

  Baudet is een randdebiel.

 7. BaudetmeteenT

  Thierry toch, zoek je een podium om je leugens over je trieste treinvriendinnen te verspreiden? Ach gossie toch, steeds vaker haalt die bakzeil.

 8. Willie

  Ach die mening van die snor en die demente VVD Harry met zijn oplichters programma is toch niet interessant. Van die snor al helemaal niet was vroeger fan van D66 en Pechtholt dan ben je al zo gestoord.

 9. Jek

  baudet komt binnenkort nergens meer binnen

 10. Wim Lubbers

  Voor Mens geldt: Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

 11. Patty Brard

  Joh flikker op met die baudet

 12. Willie

  Mijn god de linkse gekkies hier hebben het weer over Racisme wat een zwakte bod met zo gebrek aan argumenten

 13. robb

  Iedereen met een gezonde hersens weet toch hoe gevaarlijk die man is .

 14. Wordtwakker

  Goede zet inderdaad. Baudet is een charlatan die ons land naar de knoppen wil werken. De enige juiste persoon ons land te leiden is Wilders

  Baudet moet zo snel mogelijk de kamer uitgezet worden

 15. maatje te groot

  Neem Baudet echt niet serieus, Echter die seniele Mens al helemaal niet. kijk naar het programma van hem en je denkt je zit in een TBS inrichting met zijn domme opmerkingen..

 16. Frits

  Mens is maatjes met Otten, vandaar …

 17. KLM

  Heb aub medelijden met Baudet. Die man weet zelf ook niet meer wat die aan het doen is.

 18. Ron

  En terecht. De ondergang van Baudet is ingezet.

 19. Koos

  Ik weet niet meer wie of wat ik nog moet geloven hoor…

 20. Willie

  Ik heb ook liever Klaver die zet en kaarsje voor zijn raam. Of Jette die de ene stomme uitspraak na de ander heeft of Rutte de liegende prater, of de PVDA die het zorgstelsel afgebroken heeft, of Zegers die vertrouwd op god en dan nog het CDA de windvaan.

 21. FVD stemmer

  BaUdEt iS e3N d3mOcRaAt!!!1111111111

 22. JDJ

  Henk Otten is een fraudeur en is terecht de partij uitgezet.

 23. Harry Human

  Goed, nodig die aandachtshoer maar niet uit. Lijkt me voor iedereen gezonder.

 24. Willie

  JDJ
  vr 03 apr 2020 om 12:33
  Henk Otten is een fraudeur en is terecht de partij uitgezet.

  Bij Harry zijn juist fraudeurs zeer welkom.

 25. Maarten

  Willie de haatprediker slaat weer toe. Hij leert niets en moet zich – samen met Sjaak schamen.

 26. Paulus

  😷Ik heb al eerder gezegd, die Thierry 👨‍💼lijkt intelligent, maar hij zo dom als een ezeltje. Logisch dat 👨‍⚖️hem niet wil hebben. Kwestie van tijd of die knorrende advocaat stapt ook uit zijn partij.

 27. Nils Holgersson

  Baudet is na die verkiezingen nog wel in Business Class te gast geweest.

 28. Koe Man

  ALLE politici liegen, bedriegen en zijn vergeetachtig als het ze uitkomt. Daarnaast willen we allemaal na hun politiek carrière een goede boterham verdienen en houden daardoor grote bedrijven massaal uit de wind.

 29. Rare Wereld

  Otten jat tienduizenden euro’s aan geld wat leden hebben gestort om voor zichzelf en zijn minnares te gebruiken, maar Baudet is de slechterik omdat hij hem vervolgens op basis van keihard bewijs royeert? Huh? Het is niet voor niks dat Otten na zijn hele mediashowtje akkoord is gegaan met het terugbetalen.

 30. Donald Dumb

  Harry Mens is ook een vervelende man, maar dit is verstandig van hem.
  Alhoewel hij kan Baudet laten komen, maar dan de microfoon niet aanzetten…dan snapt Ezel er niks meer van…

 31. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Hier slaat Harry Mens de plank volledig mis.

 32. Reageer

  Baudet is een blaaskaak.

 33. Reageer

  Laat Baudet mooi achter Jensen aanlopen stel Complotdenkers.

 34. Leo knots

  Gewoon niet meer naar kijken naar deze oude gek

 35. Jan Lol

  Harry wordt een beetje de-mens……Tenenkromend als hij een gesprek “lijd”
  Draaien ze dat programma, als hij aan het woord komt soms langzamer af?
  Harry… ga eens…..of zoiets..

 36. Carol

  Harry Mens dat fossiel van 178 jaar en dan Otten, dat vraatzuchtige vette varken en valse Judas neem ik niet serieus.

  Baudet is een man met een zeer goed en gezond verstand.

  De VVD de meest niet integere en meest leugenachtige partij moet je verre van blijven. Groen Slinks met die Marokkaanse druipneus die liegt over zijn achtergrond is ongeschoold en een domme roeptoeter. Kijk even naar Amsterdam met Groen Slinks bestuur. De stad is in handen van de Mocro Maffia, de Stad is een vervuilde wetteloze bende waar illegale nep asielzoekers rechten krijgen en mogen kraken en volgestopt worden met alles gratis.

  D66 is een partij voor laffe mietjes.

  PVV is een partij prima maar moeten zich breder gaan oriënteren dus niet alleen op die door en door rotte islam en criminele k&t Merekannen :-)

 37. lorac

  Fvd Is voor laffe mietjes

  En wijvenpartij waar we de oorlog niet mee winnen

 38. Frank

  @ lorac

  Je maakt een denkfout, dat moet de VVD zijn. De partij van homo’s in de kast, bonnetjes sukkels, bedriegers, van volksverlakkerij en dolk in de rug stekers. Mark Rutte de eeuwige vrijgezel, is zo een mietje die die zijn was door door zijn moeder laat doen LOL

 39. Halleluja

  Bij de NPO komt hij niet en bij RTL mag hij niet

  Lekker rustig

 40. Henk K

  Logisch, gif hoort niet op tv.

 41. b

  Komt Harry laat achter dat Baudet een wereldvreemde gesjeesde student is .

 42. Schuitemaker

  Harry mens ..ook zo.n vreselijke huichelaar . Snap niet dat deze net zo verrot als rutte en crew.wie is hij om te beslissen wie er in de show😂wel en niet mag komen . Wordt tijd dat mens met pensioen gaat

 43. Henk

  Lekker objective man die Harry
  En dat Rutte het zo goed doet, datdoet iedere zittende president.
  Hij praat ook adviezen van rivm en expers viroloogen na. Dus Harry gedraag je volwassen laat iedereen aan het woord, dat sierd je

  Groet henk

 44. Willie

  Maarten
  vr 03 apr 2020 om 13:07

  Onnozele reactie van je, voor haat moet je toch echt bij Joop.nl zijn.

 45. Donald groot

  Als ik al die reacties hier lees kan je wel zien dat hier geen rechts publiek zit. Hoeft ook niet maar het zegt wel wat over de denk oriëntatie van h. Mens.

  Ik denk niet dat forum naar dit programma moet komen.
  Ik persoonlijk vind Thierry het zeer goed doen. Niets gevaarlijk aan ook niet racistisch of al doe andere dingen die naar hem gegooid worden. Hij ziet dingen zoals ze zijn en komt met oplossing. Om mij mag die president worden. Niets gevaarlijks aan.

  Ieder zijn mening laten we maar zeggen. En wat betreft Otten dat is een rat meer kan ik er niet over zeggen snap niet dat h. Mens hem wel ok vind, hij naaide de partij.

 46. Corrector

  @Henk
  Voordat mensen naar de inhoud kunnen bij jou, zul je echt aan jouw spelling en kennis van zaken moeten werken.
  Objective moet zijn objectieve. In Nederland kennen we geen president, ook geen zittende. We hebben een Eerste Minister, of premier, of Minister-President. Staand, liggend of zittend, al naar gelang zijn activiteit. Dan nog dat wonderlijke ‘sierd’ van jou. Ooit van stam+t gehoord? Sieren, stam = sier, hij is derde persoon, hier in tegenwoordige tijd dus t, kortom: siert. Dan laat ik voor nu de spaties, komma’s en andere interpuncties even voor wat ze zijn. Of eigenlijk niet zijn bij jou.
  En doe geen moeite anders dan inhoudelijk te reageren op mij. Ik heb gelijk en jij niet. Hoe dan ook.

 47. J.P.

  Baudet is allang weer over zijn hoogtepunt heen; die woont over een paar jaar als doorgedraaide narcistische gek in het Vondelpark.

 48. HBaz

  In zo’n pak zou ik ‘m ook niet willen.

 49. Stel

  Was van plan om bij een van Harry’s sponsors zaken te doen maar nu niet meer.
  Hoop dat meer mensen geen zaken meer gaan doen bij de sponsors van Mens.
  Misschien is het dat snel gedaan met zijn programma.

 50. Flits Bom

  Haary heeft gelijk. HIj begon leuk maar het is helaas een eigengeiler.

 51. John t

  Die mens is zelf een vieze onbetrouwbare hond wie wil er nou in dat rijkeluis slecht bekeken VVD programma dikke volgevreten dorpsgek die lijpe harry kijkt geen hond naar

 52. KlimaatOptimist

  Mensen doen echt zó ontzettend overdreven!
  Hoe gevaarlijk kan iemand dan wel niet zijn hahaha..
  Gewoon lachwekkend hoe mensen elkaar na praten..
  Hij wilt gewoon dat Nederland niet veranderd in Afrika, hoe gevaarlijk is dat dan???

  Dat heet gezond verstand.. Ik ben zelf zwart, en ik ook dat Nederland Nederland blijft.. Niet raar toch, wat is er mooier dan dat een land zijn identiteit houd!?
  Als je dan gaat reizen, zie je steeds een andere cultuur.. Dat is mooier dan alle culturen en gewoontes hier heen halen..

  Daar is niet racistisch aan!

 53. KlimaatOptimist

  Mensen doen echt zó ontzettend overdreven!
  Hoe gevaarlijk kan iemand dan wel niet zijn hahaha..
  Gewoon lachwekkend hoe mensen elkaar na praten..
  Zij willen gewoon dat Nederland niet overstroomd en onder water loopt door klimaatverandering, hoe gevaarlijk is dat dan???

  Dat heet gezond verstand.. Ik ben zelf zwart, en ik ook dat Nederland blijft bestaan.. Niet raar toch, wat is er mooier dan dat een land zijn bestaan houd!?
  Als je dan gaat reizen, zie je steeds een ander land dat niet onder water is gelopen.. Dat is mooier dan wanneer alle kustgebieden onder water zijn gelopen..

  Daar is niet links aan!

 54. John t

  Hahahahaha Harry lachuu met die man als of ze in rijen van 3 staan om te betalen om in zijn VVD show te mogen Harry de mislukte trump

 55. Robert

  Ik ben het in dit geval met je eens, deze randdebiel Baudèt behoort geen podium te hebben.

 56. Karel

  Derksen z’n mening is zeer flexibel, hij hoeft de persoon in kwestie maar één keer te zien en hij draait weer bij. Derksen z’n mening wordt bepaald door de kerkhaan boven op toren.

 57. Geert de Jong

  Thierry Baudet is gewoon een kwajongen die niets voorstelt maar doet voorkomen dat hij Nederland gaat redden. Hij is zeker niet door het exeamen heen gekomen hoe ga ik om met mensen. En ook is hij gezakt voor het examen van vertel de waarheid en laat de leugen niet voor de eigen politiek gewin van Thierry Baudet regeren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.