Nicolette van Dam voor eerst op cover met haar man

Het is het 100% NL Magazine gelukt om Nicolette van Dam te verleiden om voor de eerste keer samen met haar man Bas Smit een tijdschriftcover te sieren. Het blad ligt op donderdag in de winkels. Dat heeft een woordvoerder laten weten. Smit is door filmpjes op Instagram inmiddels ook een bekende Nederlander geworden. Hij was zelfs kortstondig een hype toen zijn lachende gezicht op talloze T-shirts werd afgedrukt. Nu staat zijn lachende gezicht op de cover van het 100% NL-blad.

Aan die aandacht moet Smit nog steeds een beetje wennen. “Ik vind ergens je hoofd op plakken, normaal gesproken echt te ver gaan. Zoals deze fotoshoot, dat vind ik eigenlijk heel ongemakkelijk, het is niet per se mijn ding.”

Hij vervolgt: “Ik heb niet de ambitie om overal mijn hoofd te zien, dat is namelijk best confronterend. Maar als je met zo’n raar hoofd zoveel kan bereiken, ligt dat anders. Het gaat niet om wat ík doe, of om mijn hoofd, het gaat om de awareness die je creëert.”

Het tweetal vertelt in het blad enorm gelukkig met elkaar te zijn en dat ze een luxe levensstijl hebben, waarbij ze veel kunnen reizen.

Van Dam: “We hebben geluk dat er door ons werk veel op ons pad komt. Ik ben onlangs voor de Postcode Loterij naar Zuid-Afrika geweest. Bas zijn vriend is piloot, waardoor hij op veel plekken komt. Ja jeetje, zo komen we op de mooiste plekken ter wereld.

Het hele interview kunt u dus vanaf donderdag lezen in het 100% NL Magazine.

Foto: 100% NL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen