‘Leontine gaat na scheiding geen bordjes omdraaien’

Evert Santegoeds denkt niet dat Leontine Borsato na haar scheiding van Marco Borsato weer bordjes moet gaan omdraaien in een revival van Het Rad van Fortuin. Dat heeft de showkenner gezegd op Radio Veronica. Leontine zal er na de scheiding zó warmpjes bij zitten dat ze geen enkele tv-klus hoeft aan te nemen, verwacht Evert. Vroeger was ze assistent bij Het Rad. “Hoe ze het gaan oplossen… Er zijn advocaten. Ze zal niet onmiddellijk weer bordjes hoeven te gaan omdraaien, denk ik.”

Presentator Wilfred Genee: “Rick denkt dat hij een heleboel geld kwijt is. Is dat zo?

Evert: “Ja, dat denk ik ook. Om te beginnen zijn ze in gemeenschap van goederen getrouwd en het huis staat op hun beider naam. Dus ja, het is opnieuw een flinke aderlating voor Marco, maar hij heeft er wel 22 jaar een hele goede vrouw aan gehad. Dat kun je wel zeggen. Ze heeft hem door dik en dun gesteund.”

Het is de Privé die eind vorig jaar onthulde dat Marco stiekem in bed heeft gelegen met Iris Hond. Volgens Marco is dat al jaren geleden geëindigd, volgens Evert pas afgelopen voorjaar.

Onze tipgever was wel degelijk een grote ingewijde, want zo veel mensen wisten niet van Marco en Iris Hond. Die vertelde dat het veel langer geduurd heeft dan uit hun verklaring blijkt.”

Lees ook:
Showmedia ontploffen: scheiding Marco en Leontine (gisteren)
Shownieuws-Guido: ‘Marco trok gulp wel vaker open’ (vandaag)
Albert voelde Borsato-breuk avond eerder aankomen (vandaag)
‘Ook Tweede Kamer in shock over Borsato-breuk’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen