Showmedia ontploffen: scheiding Marco en Leontine

Ruim drie maanden nadat weekblad Privé de affaire van Marco Borsato met pianiste Iris Hond onthulde, komt RTL Boulevard nu met de primeur dat hij en zijn vrouw Leontine Borsato gaan scheiden. “Het is de waarheid: Marco en Leontine Borsato uit elkaar“, kopte de showrubriek vlak na vijf uur. Vrijwel alle showmedia volgden in rap tempo, met een verwijzing naar de RTL-show. Het zou zomaar kunnen dat een hoop kijkers vandaag het shownieuws van RTL 4 aanzetten.

De geruchten van een eventuele scheiding gingen al een tijdje. “Toch leek het na de misstap van de zanger beter dan ooit te gaan met het stel. Tot januari dit jaar. Toen werd bekend dat Marco met een burn-out thuis zit“, aldus Boulevard.

De geruchtenmachine draaide op volle toeren. “Tegenover RTL Boulevard ontkenden ze steeds dat er iets aan de hand was. Nu blijkt toch dat de meeste dromen bedrog zijn en is het moment daar dat het koppel uit elkaar gaat.”

Marco en Leontine zijn volgens de showrubriek ‘hét showbizzkoppel van Nederland’. Ze leerden elkaar 23 jaar geleden kennen en trouwden in 1998. Ze hebben heel veel kinderen: Luca, Senna en Jada.

Afgelopen oktober zat Marco nog in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Hij vertelde toen over zijn bekentenis van ontrouw. Leontine zat toen front row.

Lees ook:
Privé zat met heel team op affaire Marco Borsato (18 oktober)
Marco Borsato vindt Privé onvolledig: ‘Niet netjes’ (26 oktober)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen