Albert voelde Borsato-breuk avond eerder aankomen

Albert Verlinde is de Jomanda van de Nederlandse showwereld. Hij voelde de breuk tussen Marco en Leontine Borsato al een avond van tevoren aankomen. Dat vertelde hij gisteren in RTL Boulevard. Verlinde was aanwezig in de studio van de showrubriek. Niet om de Borsato-breuk te bespreken – dat mocht slap aftreksel Aran Bade doen – maar om een musical te pluggen, een beetje wat hij vroeger dagelijks deed in het programma dus. Toch liet hij zich even kort uit over de breuk.

Het komt allemaal erg dichtbij voor Verlinde. “Het vreemde is dat ik zes weken geleden nog ergens was samen met Leontine. We zaten aan één tafel. Normaal is ze best wel open en zit ze te praten over alles en nog wat, maar toen was ze best gesloten.”

Hij besloot een gesprekje met haar aan te knopen. “Ik zei toen ook: ‘Wat ga je met de kerst doen?’ ‘Nou eigenlijk niet zo heel veel’, zei ze.”

Over die zin heeft Verlinde nog lang lopen malen. “Het was een beetje… Je zal het niet willen geloven, maar gisterenavond speelde die zin weer door mijn hoofd. Er zat gewoon iets dat ik dacht: het klopt niet wat er is.”

Hoewel hij het voelde aankomen, vindt Verlinde het toch allemaal heel erg. “Het is allemaal gissen, maar als je dan toch denkt: wat is het? Ik denk toch dat wat er de afgelopen drie maanden naar buiten is gekomen (Marco deed een Humberto’tje met Iris Hond), het de barst is geweest die al die tijd is blijven zitten. Ik denk dat er een nieuwe confrontatie kwam.

Lees ook:
Showmedia ontploffen: scheiding Marco en Leontine (gisteren)
Shownieuws-Guido: ‘Marco trok gulp wel vaker open’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen