Shownieuws-Guido: ‘Marco trok gulp wel vaker open’

Veel mensen waren gisteren verrast over het scheidingsnieuws van Marco en Leontine Borsato, maar in de showmedia zagen ze het al wel aankomen. Drie maanden geleden lekte zijn affaire met Iris Hond uit en volgens Story-baas Guido den Aantrekker is het daar ook niet bij gebleven. Hij zette de zanger gisteren in Shownieuws weg als een soort Humberto Tan. “Er zingen nog wel wat meer namen rond, maar daar is eigenlijk nooit keihard bewijs van gekomen.

Den Aantrekker vindt de breuk geen verrassing. “Nee, sterker nog: wij komen deze week ook met dit verhaal. Het zingt al een jaar rond in het Gooi dat dit huwelijk op springen staat en stond“, zegt hij. “Dat dit huwelijk in de gevarenzone zat is voor de insiders wel duidelijk.”

Het is een dramatisch verhaal, vindt de showjournalist. “Het zal een krater zijn in die prachtige villa in Blaricum.”

Hij kent het showbizzkoppel persoonlijk. “Ik ken Marco en Leontine al heel erg lang. Ze zijn ooit tijdens een diner bij Connie Witteman thuis in Wassenaar gekoppeld bij een diner. Ik ken weinig mensen die zo ontzettend lief zijn, maar ook naar de buitenwereld zo veel goeds doen en een waanzinnig leuk gezin hebben. Dat zegt ook altijd wel wat over mensen.”

Overigens wil Connie Witteman vandaag in de Privé niet reageren op het nieuws: “We zijn elkaar zo uit het oog verloren…

Lees ook:
Showmedia ontploffen: scheiding Marco en Leontine (gisteren)

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen