‘Ook Tweede Kamer in shock over Borsato-breuk’

Niet alleen het gewone volk, maar ook de elite in Den Haag is geschrokken van het scheidingsnieuws van Marco en Leontine Borsato. Dat bleek gisteren uit uitspraken van 50Plus-leider Henk Krol in Shownieuws. Eigenlijk was het hele land een beetje in shock door het verdrietige nieuws over de Borsatootjes. “Nou, zelfs in de Tweede Kamer ging dat heel snel van de ene fractie naar de andere fractie, want het zijn wel hele bekende Nederlanders natuurlijk“, aldus de politiek leider.

Ook heel bekend Nederland is ervan geschrokken. De meeste van hen reageren via Instagram, maar Shownieuws kreeg wel Mariska van Kolck voor de camera. Ook voor haar komt het allemaal dichtbij.

Van Kolck: “Ik was erbij dat ze bij elkaar kwamen, want Leontine begon in de musical De Jantjes en vlak daarvoor Marco en Leontine elkaar ontmoet, dus we hebben heel vaak Marco bij ons in de bus gehad. Ik heb Leontine ook net een appje gestuurd dat ik er wel verdrietig over ben, want het eerste hafljaar was ik erbij.”

En wat vindt paparazzo Edwin Smulders ervan? “De laatste maanden was er al wel wat rumoer, maar ik vind het wel vreselijk. Ik had het verwacht misschien wel, maar niet gehoopt. Het zijn twee lieve mensen, twee prachtige mensen met een prachtig gezien, die het goed voor elkaar hebben.”

Lees ook:
Showmedia ontploffen: scheiding Marco en Leontine (gisteren)
Shownieuws-Guido: ‘Marco trok gulp wel vaker open’ (vandaag)
Albert voelde Borsato-breuk avond eerder aankomen (vandaag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen