Angela boos op critici: ‘Eva Jinek scoort geweldig!’

Geplaatst op vr 21 feb 2020 om 13:15

Eva Jinek weet zich ook in barre tijden gesteund door haar grootste fan Angela de Jong. Een dag nadat Jinek een nieuw laagterecord behaalde – er keken gisteren 525.000 mensen – springt de AD-diva opnieuw voor haar in de bres. Vandaag spreekt de televisierecensente haar woede uit over mensen die de kijkcijfers van Jinek kritisch volgen. Die mensen zijn volgens de columniste jaloers op haar riante beloning. Ze zou bij RTL elk jaar een bedrag van 1.000.000 euro pakken.

De Jong: “Neem de enorme lading haatberichten van landgenoten (ook in mijn mailbox) die gretig constateren dat haar overstap een grote mislukking is als Op1 de ene avond net iets meer kijkers scoort. Die zijn dus ook eenvoudig terug te voeren op onversneden jaloezie.”

De gewone man (zo’n beetje de doelgroep van het AD) is gewoon jaloers op Jinek, aldus De Jong. “Omdat zij de kans heeft gegrepen een kapitaal te gaan verdienen en anderen het met minder moeten doen. Alleen heb ik voor die groen uitgeslagen types vervelend nieuws: ze faalt helemaal niet.”

De kijkcijfers zijn dan niet zo hoog als destijds bij de NPO, maar de marktaandelen van RTL zitten fors in de lift. Dat is een knappe prestatie.”

Het is niet de eerste keer dat De Jong de lagere kijkcijfers van Jinek verdedigt. Ook eind januari praatte ze de lagere kijkcijfers van de talkshowpresentatrice goed.

Lees ook:
Domper voor Eva Jinek: nieuw laagterecord op RTL 4 (vandaag)
Loopt Jinek-kijker weg vanwege te lange uitzendingen? (vandaag)
‘RTL Nederland wordt verkocht als ook Jinek faalt’ (vandaag)

Foto: RTL
105 Reacties op “Angela boos op critici: ‘Eva Jinek scoort geweldig!’”


 1. shrink

  Wat een merkwaardige actiejournalistiek van een onbeholpen formulerende columniste. AD, doe er eens wat aan!

 2. Grace

  Slijmbal Angela

 3. Mieke

  Nou laat Angela zich wel heel erg kennen!

 4. Mark

  De pot verwijt de ketel…

 5. Ellie de Kuttenlikker

  Angela de Jong is passé.
  NEXT!

 6. M.

  En jij dan Angela. Heb jij Umberto Tan niet kapot geschreven? Hypocriet wezen!

 7. Kop

  Dit heb ik in de tijd van Tan ook gehoord. Marktaandelen in de doelgroep. Toen maakte Angela er nog gehakt van.
  Ze wilden de kijker laten wennen aan RTL door geen reclame uit te zenden. Zakelijk is het niet interessant nu. Haal van die 500k nog 200k af als er reclame wordt uitgezonden. Tan moest het met reclame doen. Daar hoor ik Angela niet over.

 8. Zogenaamde mediadeskundige

  Even een veer in de kont steken van je vriendin Jinek.

  Angela, stop met je zogenaamde mediadeskundigheid te ventileren.

 9. Thierry Bardot.

  Ja zo kan ik het ook.

 10. peacock and whitemen

  Ik kan dit artikel niet terug vinden op het ad en vandaag was ze ook niet te gast in de ochtendshow to go.
  Dus ik betwijfel het of dit artikel van angela van vandaag is.

 11. Amanda

  Angela is bang haar extraatje te verliezen.

  Jinek scoort gewoon slecht. Straks met reclame nog slechter.

 12. Tim

  Dus de cijfers vallen tegen, dat noemt ze in de lift en als mensen daar dan wat van zeggen. Dan zijn ze jaloers, omdat eva per jaar 1 miljoen krijgt. Zou angela doorhebben. Dat ze haar zelf hier beschrijft.

 13. Rollins

  “Neem de enorme lading haatberichten van landgenoten (ook in mijn mailbox) die gretig constateren dat haar overstap een grote mislukking is als Op1 de ene avond net iets meer kijkers scoort. Die zijn dus ook eenvoudig terug te voeren op onversneden jaloezie”

  – Wat is er gretig aan een conclusie? Een conclusie is correct of niet. Het is niet gretig.

  – De definitie van mislukking kent meer dan één gradatie. Het is veilig om te stellen dat het kijkersaantal onder het beoogde doel ligt. Dan mag je in some shape or form spreken van een mislukking.

  -Onversneden jaloezie? Want? Haar mailbox stroomt vol met al dan niet anonieme presentatoren? Wat voor baat heb ik aan jaloezie als ik verre, maar dan ook verre van het ‘vak’ van Eva Jinek ambieer?

  Mag je wel concluderen dat De Jong sinds dag één van Jinek op schoot bij Peter positiever is dan de cijfers uitwijzen en dat de bril die ze draagt steeds meer shades of pink nodig heeft dat kracht bij te zetten?

 14. Ron

  Angela heeft geen verstand van kijkcijfers, zover moge duidelijk zijn.

 15. ome H

  Ze zou denk ik gelijk hebben als Jinek deze cijfers MET reclame zou halen, maar ze is toch niet boos? Beetje framen van MC is dit.

 16. Bep

  Angela heeft het nooit over marktaandelen maar voor haar Eva maakt
  ze een uitzondering.

 17. Bram Moszkowicz

  Eva scoort geweldig in haar portemonnee.

  Daarmee is ook alles gezegd.

 18. STOP RECHTS

  vanaf nu kunnen we haar niet meer serieus nemen

 19. Kaatje

  Ze heeft toch voor het geld gekozen, simple is that.
  En mensen blijven/zijn zender trouw, dat is al vaker bewezen.

  En dat Angela serieus genomen wordt, snap ik sowieso al niet, wie is zij nu helemaal? Een vrouw die veel tv kijkt en daar een mening over heeft, zoals vele anderen, in ieder geval niet een mening waar ik waarde aan hecht.

 20. Job

  Een huisvrouw die helemaal niets van tv en marktaandelen afweet mag elke dag een column over juist die zaken schrijven. Kan dit ophouden?

 21. Ernie

  Vanavond Jandino bij Eef dan vraag je om lage kijkcijfers.

 22. Peanut

  Drie artikelen op rij over Jinek. Mediacourant probeert het programma te slopen. Terwijl het in werkelijkheid toch echt veel sterker scoort dan Beau of Late Night. Als er iets op zijn plaats gezet moet worden is het Mediacourant, dat geilt op kleinste vermoeden van invloed. Zo, eens kijken of dit door de moderatie heenkomt.

 23. Paul

  Iemand die weet hoe hoog het voetstuk was, waar ze vanaf gekukelt is?

 24. Net5 - Lindatv

  Als er zondag net zoveel mensen kijken naar boer zoekt vrouw praat Angela weer heel anders…

 25. NPO, the only one

  Waar bleef Angela al die tijd? Evaatje zit al wekenlang in de shit en nu helpt zij haar!! Had Angela al niet veel eerder in de bres moeten springen voor haar ”hartsvriendin”?? Zoiets doen vrienden toch voor elkaar!!! Angela, ga gauw weer op bezoek, in de show bij Jinek!!!

 26. NPO, the only one

  Angela, misschien kun je ook nog ’n stukje schrijven, over Jinek, maar dan op de voorpagina van ”t AD? ( vergeet daarbij niet je bankrekeningnummer op te geven!!!)

 27. Lisa

  Nee MC, dit is lekker opruien. Dit schreef ze gister, nog voor haar laagterecord. Jullie hebben gewoon hierop gewacht, Foei!

 28. NPO, the only one

  Als er 1 ’n hele goede reden heeft om boos te zijn is ’t Jinek wel op Angela!! Angela had toch, de afgelopen weken veel meer onzin moeten schrijven over Jinek!! Dat doen goede vriendinnen toch voor elkaar??

 29. Whitedog

  4 artikelen over 1 onderwerp op een dag, hetzelfde onderwerp dat elke f…ing dag wordt behandeld, wordt wel afgezaagd hoor!

 30. Frans

  500.000 kijkers wil zeggen dat wil zeggen, als je 35 mensen neemt er 1 naar Jinek kijkt en 34 niet, waarom toch al die aandacht voor deze vrouw Angela?

 31. aldus

  Als je in het vak zit en naar de cijfers kijkt, weet je dat Angela gelijk heeft. Alleen de sensatiezoekers, MC voorop, lopen liever te rellen, dan naar de feiten te kijken. RTL scoort prima vanaf editieNL t/m Jinek. Al maanden, een enkele avond daar gelaten.

 32. Mark2

  Die Angela de jong beft Jinek zo een beetje… wat laat zij zich hier kennen. En wat laat ze zien dat ze in het geheel niet (meer) onafhankelijk is/onpartijdig is. Met Jinek, faalt Angela de jong mee….. enige verschil is dat Jinek inderdaad 1000.000. Euro’s krijgt waar Angela de jong 1000.000 calorieën binnenkrijgt…

 33. NPO, the only one

  Jinek moet dan wel ’n tegenprestatie leveren aan Angela en heel veel reclame maken voor ’t AD!! Zo helpen ze elkaar ’n beetje aan goede cijfers!!!

 34. Pißwasser

  Het beeld van een scharende Eva & Angela krijg ik maar niet uit m’n hoofd.

 35. ome H

  Er gaat niks boven de scharende Piet Keizer!

 36. Criticast

  Objectief gezien is Jinek op RTL aan het sneven.
  De helft van kijkers volgt haar nog.
  Heel misschien zijn dat nieuwe kijkers voor deze zender.
  Dat is dan prettig voor Rtl. Edoch, het gros van de kijkers dat wegzapt naar een andere zender is minstens zo belangrijk voor rtl.
  En dan nog de reclameblokken… zeg maar gerust, we hebben gefaald.
  Dikke faal. Faalhazerinnen bij het AD en RTL.

 37. 97% van Nederland kijkt geen Jinek

  Angela, waarom toch steeds jouw obsessieve aandacht voor Jinek?

  Het begint geleidelijk aan dwangmatig te worden.

  Tijd voor een behandeling?

 38. HansR

  Alles wordt uit de kast gehaald om Eva’s tegenvallende kijkcijfers nog enigszins positief te laten lijken. Het aantal niet wegzappers van het programma daarvoor, de doelgroep, het aantal niet 65plussers en wat voor onzin er niet uit de kast wordt gehaald om Jinek haar miljoenen contract een beetje waar te maken. Is Angela nu ook op de RTL loonlijst opgenomen om alles wat zij bij Tan en Twan als negatief neer schreef nu ineens positieve gegevens zijn. Eva is gewoon na die 1.7 miljoen net zo’n mislukking aan het worden als haar RTL voorgangers, al dan niet uit jaloerse niet kijkers, die gewoon voor gewoon gaan. Laten we zeggen de AD lezers.

 39. Jantien Visser

  Angela kan in mijn ogen niet meer objectief oordelen over wat dan ook. Want ineens wordt duidelijk dat zij geen kwaad woord wil horen over Jinek. En dan moeten wij andere beoordelingen van haar nog serieus nemen? Zij heeft zichzelf nu in de voet geschoten met dat geslijm over Jinek.

 40. aldus

  Toch grappig dat mensen feiten helemaal niet serieus willen nemen. Trump maakt snel school over de wereld.

 41. Frans

  Alaaf..hopelijk kom ik Hillary Jinek vandaag tegen in Oeteldonk…

 42. Berend

  Zo vreselijk gemakkelijk. Als je geen argumenten meer hebt, schuif het dan maar op jaloezie. Typisch niveau stoeptegel. Angela, je gaat bergafwaarts, in een rap tempo.

 43. WEST*

  RTL GROUP bevestigt het zelf RTL NEDERLAND is zorgekindje , en scoort het laagst van de wereld, en al die positive berichten zijn gewoon nep
  Je moet wel naief zijn om te geloven dat RTL zo goed draait

 44. Angela en het AD, de krant van oliedombolen haring journalistiek

  Angela aan het ranzige onbetrouwbare AD leren het maar niet.

  Wat een ongehoorde onzin praat die vrouw.

  En dit om dat zij het moet schrijven van haar directie.
  En de directie moet het doen ivm het convenant wat is afgesproken met RTL.

  Kortom een onbetrouwbaar journalistieke krant. Zou zo voor de Chinese staat kunnen werken.

 45. animo

  Het is geen jaloezie ,Nederlands houden niet van mensen die alleen voor het geld gaan ,ook de ING man kreeg er van langs met zijn verdubbeling van zijn salaris , als journalist word je ook ongeloofwaardig met een salaris van 100.000 per maand collages krijgen dat per jaar

 46. Keta Minek

  Angela en het AD allemaal Nep Fake.

 47. Dirk

  Ik word helemaal knettergek van Jandiro in de talkshow van Eva
  Niet kijken dus….Weer een sofdag

  Waar is Jinek mee bezig??

 48. De thee re peut

  Nog even en Angela gooit zich op de grond en gaat gillend met armen en benen zwaaien omdat ze haar zin niet krijgt. Zo’n vriendin heb je echt nodig.

 49. Anouk

  Jaloers? Kom op zeg, ze mag van 10 miljoen verdienen.
  Ik vind het echter wel leuk dat nu wel weer blijkt dat je kijkcijfers niet kan kopen.
  In die zin is de overstap dus inderdaad een flop Angela, het valt niet mee om dat te bekennen?
  Dat je het nu nog probeert goed te praten maak je het alleen maar een nog zielerige vertoning van.

 50. Robert

  Angela is een laaf van Jinek. Vreemd dat een tv criticus het zo persoonlijk opneemt voor een presentator. Geeft dat niet te denken?

 51. gerdien

  En zo graaft Angela langzaam haar eigen graf. Het gaat nergens meer over behalve dat “Giga Ego” de Jong nooit zal toegeven dat ze zowel met die achterlijke, door haar bedachte, talkshowoorlog heeft mis gekleund als met het bij voorbaat uitroepen van Jinek als winnares. Ze is nu alleen nog maar bezig met haar eigen (on)gelijk en heeft niet door dat niemand dat ook maar iets kan schelen. Move on, de Jong.

 52. Iemand die het weten kan

  Weet wel wat het is, Eva heeft aan Angela een geheimpje verteld. Ze stem voor de bühne op D66, maar vult eigenlijk het hokje stiekem rood bij de VVD, net als Angela.

 53. ronnie

  Angela de Jong die heel wat programma’s stuk gemaakt heeft is nu opeens aardig voor RTL en Jinek. Krijgt ze geld van RTL of Jinek ???

 54. robb

  Commerciele tv is nooit echt doorgebroken in Nederland ,ze hebben geen eigen talend de meeste komen van de npo ,ik vind eva oké omdat ze nog denkt dat ze bij de npo werkt , de rtl kijker heeft niet veel aan haar overstappen betekent ook je aanpassen aan de zender.

 55. erruugggg

  angela vingert zichzelf klaar met een poster van die graaiheks aan het plafond

 56. ton

  Ik heb petertje r de vries niet meer gezien.
  Is hij ziek???

 57. Huismaker

  Bang voor haar baantje zeker.
  Ongetwijfeld ook een Rutte-fan en geen klimaat-optimist, omdat ze zich dan niet kan aansluiten bij de deugers.
  Angela: Dream on, mensen zijn die Jinek en haar dagelijkse bashen spuug en spuug zat. En de verwijten met als dekmantel “het bruine verleden”, begint hilarisch te worden. We zijn wakker geworden.

 58. Leo knots

  Nee Angela, programma is gewoon linkse bagger. Lachen om een doodsbedreiging, eeuwig Trump (Tromp ) bashen en verder alleen maar Links Lullen rechts vullen

 59. Rechtsrealist

  Ik kan Jinek bepaald niet links noemen.
  Meer gasten van rechts signatuur dan links.
  En Clinton is ook rechts alleen minder dan Trump.

 60. Ron

  VVD ‘links’ in de USA is gewoon rechts liberaal democraten voor Nederlandse begrippen. En dan heb je nog een extremere links variant/tak en dat is waar Trump onder valt, de conservatieven.

 61. Ron

  extreme linkse variant/tak=extreem rechtse variant/tak

 62. Keta Minek

  Ron in de USA is de VVD gewoon ‘links’ democraten.

 63. Ron

  Voor USA begrippen links ja, maar voor Nederlands begrippen is dat gewoon VVD rechts zoals hier hoor.

 64. Gerda

  Als Angela dit echt heeft gezegd, wat ik me van een “onafhankelijke ” journaliste haast niet kan geliven, zakt ze echt doir het ijs.😥

 65. Rechtsrealist

  Precies, Bonne Fooi

  In VS heb je gematigd rechts en erg rechts.

 66. Rapper Kakkerlak

  Angela is niet meer relevant .. door haar veelvuldige optredens……. ze is wat wij noemen…. heet in de broek … om op tv te komen….. overdadige bijna ziekelijke ego-erotische-opwinding is mijn diagnose van haar probleem.

 67. Rapper Kakkerlak

  Links nederland is haar glans al jarenlang kwijt. Mooi rechts is nu aan zet om een beter land te maken waar we trots op kunnen worden…….
  Een beetje rustiger mag het wel worden in ons land …. zo gaat de stikstof ook naar beneden. De rest van Links liberaal nederland kan dan gratis naar mijn kennis in Noord-Korea voor 30 jaar heropvoeding. Nederland kan weer iets worden… na deze poepf periode in de ned. geschiedenis. Leve holland.

 68. Rechtsrealist

  Rapper Kakkerlak

  Ik.heb wel vertrouwen in dit kabinet. Geen enkele linkse.partij. Dus moet goedkomen met Nederland toch?

 69. Rapper Kakkerlak

  Mark R.. of te wel Mark de verschrikkelijke… zoals hij in de geschiedenisboeken komt……… is linkser dan DREES en Den UYL bij elkaar of hij is bestuursverslaafd want hij accepteert alles zoals de linkse stikstof-betaal je rot- onzin-hype.

 70. Sjaak

  Jinek is extreem links en dat past niet goed bij RTL, ze had beter bij de NPO kunnen blijven want die richten zich volledig op het linkse grachtengordeldier.

 71. Rechtsrealist

  Mark R is juist hardstikke rechts w.b. klimaathype.
  VVD staat voor geld verdienen en burger uitknijpen en dat wordt er nu juist gedaan door die warmtepompen in onze maag te splitsen zonder ons tegemoet te komen, Rapper Kakkerlak.

 72. Rapper Kakkerlak

  Jinek is haar mojo kwijt….. ik denk dat het een aflopende zaak wordt qua tv maken bij de commercielen. Sinds ze moeder is, is ze de koning van de buikstriyea geworden…. alle glans is verdwenen. Onbegeerbaar is wat het is… zegt .. judith m ijn 9 jarige nichtje.

 73. Rapper Kakkerlak

  Mark de verschrikkelijke is niet mijn vriend….. het huidige kabinet is een rariteitenkabinet vol jostiband-denkende flierenfluiters en geld-afpersende politici … figuurlijk gesproken.. zei mijn tante nel net.. ze kan groot gelijk hebben.

 74. Hans

  Wat verdien jij per uitzending van jinek?of van RTL?jinek heeft voor geld gekozen niks mis mee?maar je hebt veel minder kijkers dat is het risico!

 75. StefanV

  Zelfs dit laagterecord van Jinek is nog steeds aanzienlijk beter dan de scores van Twan Huys en Beau van Erven Dorens. En dan te bedenken dat Jinek een lead-in had van slechts 335.000 kijkers. Dan is 525.000 kijkers eigenlijk best een goede score.

 76. Rechtsrealist

  Mijn vriend is het ook niet, Kakkerlak.
  Tijd voor iemand anders dan Markie Rutte.

 77. Bart

  Angela heeft gewoon gelijk.
  Wat betreft dat geld, al die mensen die daar over zeuren hadden precies het zelfde gedaan als Eva.

 78. Caramba

  Het zijn gewoon twee waarheden naast elkaar. Ja ze scoort minder dan destijds bij NPO, en ja, ze doet het een stuk beter dan haar voorgangers.

  Maar de hamvraag is natuurlijk of ze daarmee dat miljoen waard is. Dat kan RTL alleen beantwoorden. Maar als het antwoord Ja is, zullen wel spoedig andere tv makers in de rij staan met vergelijkbare cijfers die ook dat miljoen komen opeisen.

  Een ander dingetje is dat dit soort salarissen alleen bekostigd kan worden door de onnoemelijke hoeveelheid reclame die over de Nederlandse kijker wordt uitgestort. Wat weer een culturele vraag oproept: willen we dit met zijn allen wel?

 79. Xylon

  Het valt nu wel héél erg op dat Mevrouw de Fake tv-recensente van dpg/rtL-Nederland pissig aan het worden is nu Eva Jinek flink door de mand is gevallen met haar slappe commerciële aftreksel bij Bertelsmann 4 !.. Als een dwaze moeder blijft ze rtL’s late night talkshow Jinek verdedigen zoals ze eerder ook al zo fanatiek deed bij die andere rtL Fake talkshowhost Beau van Erven Dorens !.. Beste Angela de Jong van het Algemeen Fake Dagblad, de overstap van Jinek naar rtLuxembourg is helaas voor u zoals velen reeds verwacht hadden een regelrechte mislukking !.. Als promotiemedewerkster van rtL-Nederland kunt u nu wel van alles gaan beweren, voor de kijkcijfers zal het echter niet zo heel erg veel gaan uitmaken !.. Sinds de allereerste rtL-Jinek uitzending en de daarop volgende recensie van u daarover in het AD, weet inmiddels iedereen wel dat u sowieso partij kiest voor een talkshow die uitgezonden wordt door de strategische partner van krantenuitgeverij dpg !.. Talkshow Op1 bij de NPO wordt alsmaar beter waardoor de concurrentie heviger zal gaan worden, de kijkcijfers van Jinek zullen dan ook niet gaan toenemen maar structureel laag blijven !.. Eva is journalistiek te licht en gaat het in haar eentje niet redden !.. Overigens bent u zoals Eva flink door de mand gevallen door uw aanwezigheid bij de allereerste rtL-Jinek, die mooie praatjes van u over de media kunt u dus voortaan maar beter aan uw eigen kinderen vertellen misschien dat zij daar wel enige waarde aan hechten !.. Uw mening doet er niet meer zo toe omdat u partijdig bent !.. Wat ook opvalt aan al die valse mooie praatjes van u is dat u zowat elk programma van de 100% Nederlandse commerciële zendergroep Talpa tv bijvoorbaat al een mislukking noemt !.. Kan het misschien zo zijn dat u zélf stikjaloers bent op Nederlands meest succesvolle media-ondernemer De Heer John de Mol ?!.. Hoe dan ook wens ik u en uw Duitse Suikeroompje Herr Bertelsmann heel veel sterkte toe voor de komende jaren in het Nederlandse Medialandschap !.. Het zullen nog moeilijke tijden worden voor zijn commerciële Nederlandstalige gedrochten zendergroep !..

 80. 🍆

  Gezever van den bovensten planck.
  Na een nieuw laagterecord (er keken bijna 16,8 miljoen mensen niet naar Jinek op RTL) gaat Angela kwelen dat Eva het goed doet.
  Zijn er nog haringen te happen of oliebollen te keuren? Daar maken ze er ook een bende van daar op de redactie van het Algemeen Dagblad.

 81. Powered by Jasper

  Op1 doet het beter. Start de reclame maar J1nek.

 82. Miepie

  Angela is weer reet aan het likken van Janknek zum kotzen

 83. Axel-F(Arnhem)

  ach nog even heeft Eva net zoveel kijkers als Angela, 369.447 (oplage AD)

 84. Axel-F(Arnhem)

  21-02-2020 22:35

  echt wakker is Jinek niet in het begin. Bij start van de uitzending begint het over nep geld , jinek vraagt aan Robert ten Brink of hij er wat te maken heeft omdat hij een café heeft. Robert antwoorde: ja met Koningsdag sta ik dan buiten en we hebben van die kleine pinautomaten dus ja weinig mee te maken.

  Oke zegt Jinek lijkt me leuk om je een keer buiten zien staan, laat even weten wanneer dat dan is.

 85. Mart

  @22.38

  Volgens mij ben jij niet helemaal meer wakker, want ze vroeg om de locatie van het café…

 86. Wyatt

  Reclame in Jinek nu?

 87. Tonny p

  Laat jinek stoppen met d’r grapjes want ze is niet grappig..pauw deed er 3 per uitzending..zij 3 per gesprek..minimaal…niet de stand-up comedian uithangen..grapje op z’n tijd…niks mis mee ,maar niet theo maassen of hans teeuwen of joep van het heck uithangen..jullie zijn niet grappig!!!!!

 88. Tonny p

  Dat jinek niet wakker is..is wel te zien..aan d’r wallen onder de ogen..

 89. Wat ziet Eva er slecht uit qua gezondheid

  Gaat het wel goed met haar vanavond?

 90. Filantropenhoedje

  Relax, ze zit het contract nog eventjes uit. Doodvermoeiend natuurlijk maar je hoeft er niet naar te kijken. Het is dan ook niet om aan te zien hoe ze haar gasten en de onderwerpen afraffelde terwijl het haar geen biet interesseerde.
  Dat geveins valt ook helemaal niet op. Ik denk dat die redactie van haar het ook niet meer weet, na negen weken proefdraaien zou je zeggen dat ze het nu wel snappen en in tegenstelling daarvan zie je terugkerend dezelfde beginnersfouten passeren. Jammer Eva! Even het koppie erbij voortaan!

 91. mipi2

  Rtl is niks zonder lesbiefilms en dat is een feit

  West kan dit bevestigen

 92. Katherine Ceyl

  Angela likt de reet van Jinek en andersom. Kunnen die twee niet beter gezellig bij de Hema gaan werken, worsten verkopen ofzo?

 93. Joris

  De overstap naar RTL pakt niet goed uit voor haar talkshow dat is wel duidelijk. In tegenstelling tot Angela de Jong geloofd Eva er zelf zo te zien niet echt meer in. Voor haar cariére is dit natuurlijk helemaal niet erg gunstig allemaal.

 94. RaymondVL

  En daar krijgt Hillary Jinek 1 miljoen euro per jaar voor? Best knap! Van mij mag het want het is geen belastinggeld.

 95. Ruud

  Angela,ik geloof niet dat je Jinek hier mee vooruit, zal alleen maar negatief werken!

 96. Ruud

  Angela hier help je Jinek niet mee,dit kan alleen maar negatief werken!

 97. Uuuh

  Als zelfs Angela de Jong het gaat hebben over ‘marktaandelen’ dan is het failliet van de tv-recensent nabij….

 98. Geronimo

  Nooit boos zijn op de klant. De klant heeft altijd gelijk, ook al heeft die geen gelijk. Nota bene: in dezen heeft de klant wel degelijk gelijk.

 99. Tom

  Uuuh 150% gelijk

  Ineens is Angela (die ik altijd leuk vond)
  interesseert in Commerciële MA

  Waarom kan ze niet toegeven dat ze deze ontwikkeling niet had verwacht
  Zoals bijna iedereen!

  Kompliment voor Op1!
  En Jinek stop met die onzin en maak je Talkshow
  Max 55 Minuten en kijk niet zo naar wanneer je start en stopt!

  Die wat je kunt!

 100. Tom

  Uuuh 150% gelijk

  Ineens is Angela (die ik altijd leuk vond)
  interesseert in Commerciële MA

  Waarom kan ze niet toegeven dat ze deze ontwikkeling niet had verwacht
  Zoals bijna iedereen!

  Kompliment voor Op1!
  En Jinek stop met die onzin en maak je Talkshow
  Max 55 Minuten en kijk niet zo naar wanneer je start en stopt!

  Die wat je kunt!

 101. Robert

  Tom/WEST*, wat probeer je allemaal te zeggen?

 102. Hand

  @Wat ziet Eva er slecht uit qua gezondheid Wat betekent jouw naam in godsnaam? Moet dat Nederlands voorstellen? Wat heb je geslikt?

 103. T.van den Berg

  Ja dat ken ik,in dit kleine kneuterige landje mag je niet voor het geld gaan!!
  Dan deug je niet volgens Jan en alleman.
  Klein denken. Niét boven het maaiveld uitsteken en doen wat iederéén doet.
  Dát is normaal, ha ha
  Jalousie ten top!
  Goed gedaan Eva, niks van aantrekken, het is nú jou tijd.. profiteer ervan.

 104. Sookie Stackhouse

  Is Angela de b e f vriendin van Eva ofzo….ben dat geslkjm van dat achterlijke wijf echt zat maar ze mzg mzar blijven blaten in de krant van haar man.

 105. De positivo

  Ze wist het toch. waar Nederlanders niet van houden zijn lieden die bij de publieke omroep kansen krijgen en bij de commercielen denken te oogsten.

  Spijkerman, Tan, Huys en tv 10 zijn allen mislukt om die reden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.