Robert ten Brink vreest concurrentie van Mollen

Het is morgen urenlang Robert ten Brink wat de klok slaat op RTL 4: eerst begint om 20.30 uur een nieuw seizoen van All You Need Is Love en aansluitend, om 22.00 uur, is hij ook nog een uur lang te zien met BankGiro Miljonairs. Is een hele uitzendavond vullen met slechts één presentator niet een beetje te veel van het goede? “Ik denk wel van: oké, pittig, voor de kijker ook. Ze zitten de hele avond tegen mijn kop aan te kijken“, aldus de presentator gisteren in RTL Boulevard.

Hij vreest meer voor de fikse concurrentie. “Er is een enorme groep Wie is de Mol-kijkers en dan is er ook de nieuwe quiz van Linda. Wij met All You Need moeten daar dan tussen gaan frommelen.”

Denkt hij dat het een voordeel of een nadeel is dat hij de hele avond lang op zender is? “Dat weet ik niet. Dat gaan we nu dus meemaken.”

Beide programma’s ziet Ten Brink als zijn kindjes. Het zijn twee heel andere formats: waar hij BankGiro in een paar dagen tijd kan opnemen in de studio, moet hij voor All You Need de hele wereld over reizen.

Dat reizen wordt hem soms iets te veel van het goede. “Het maximum is tweeënhalve week en dan wil ik ook echt zelf naar huis.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen