Dit nummer wil Wilfred Genee op zijn begrafenis

Wilfred Genee heeft alvast een verzoekje voor de playlist op zijn begrafenis. Hij zou graag het nummer Rebecca (You’re Gonna Be Alright) van The Serenes horen (luister onderstaand). Dat vertelt hij in Veronica Magazine. Genee is met zijn 52 jaar al lang over de helft, dus zo nu en dan schiet zijn eigen uiteinde wel eens door zijn hoofd. De presentator is gek op muziek en dat moet dan ook een centrale rol spelen op zijn uitvaart. Er is één nummer dat hij sowieso wil horen als hij in de kist ligt.

De Veronica-ster: “Het zegt je waarschijnlijk niks, maar ik vond de Friese band The Serenes bijzonder. Hun nummer Rebecca, You’re Gonna Be Alright mag je zelfs op mijn begrafenis draaien.”

The Cats vindt hij ook lekker. “Die zet ik in de auto soms op om in een bepaalde stemming te komen.

Maar wat is zijn favoriete nummer? “Purple Rain van Prince. We gingen met de klas naar die gelijknamige film en dat bleef wel hangen. Toch apart dat van alles wat in je leven gebeurt, de eerste jaren de meeste indruk maken. En muziek van Danny Vera trouwens, die vind ik echt geweldig.

Het begrafenisliedje:

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen