Nog geen contact Nikkie en John van den Heuvel

YouTube-megaster NikkieTutorials is nog niet ingegaan op het aanbod van John van den Heuvel om achter haar chanteurs aan te gaan. Het aanbod staat nog steeds. Dat heeft de journalist woensdagavond gezegd in Jinek. Van den Heuvel deed het aanbod één avond eerder in RTL Boulevard. “Ik ben benieuwd – en ik zou haar daar zelfs graag bij helpen – wie dat nou geweest zijn. Wie zo ziek is om zo iemand op die manier, met die wetenschap en kennis, te chanteren?“, zei hij.

Zijn handen jeuken om ermee aan de slag te gaan, voegde hij toe in Jinek. “Eigenlijk wel, ja. Ik heb nog geen contact gehad, maar ik wil haar graag helpen als ze dat zou willen.

NikkieTutorials onthulde transgender te zijn omdat ze gechanteerd werd. “Het is een heel moedige stap die ze neemt, maar die heeft ze toch uiteindelijk genomen omdat ze gechanteerd werd, dus er zitten mensen achter die haar daartoe gedwongen hebben.”

Op het moment dat je in zo’n situatie zit en je ervoor kiest om daarmee naar buiten te treden, moet je dat uit eigen wil doen en niet omdat iemand het mes op je keel zet.”

Lees ook:
Chanteurs NikkieTutorials wilden lekken naar media (dinsdag)
Nikkie durfde uitgebreid profiel Volkskrant niet aan (dinsdag)
Sywert van Lienden vond Nikkie al op transgender lijken (dinsdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen