Nog geen contact Nikkie en John van den Heuvel

Geplaatst op do 16 jan 2020 om 8:15

YouTube-megaster NikkieTutorials is nog niet ingegaan op het aanbod van John van den Heuvel om achter haar chanteurs aan te gaan. Het aanbod staat nog steeds. Dat heeft de journalist woensdagavond gezegd in Jinek. Van den Heuvel deed het aanbod één avond eerder in RTL Boulevard. “Ik ben benieuwd – en ik zou haar daar zelfs graag bij helpen – wie dat nou geweest zijn. Wie zo ziek is om zo iemand op die manier, met die wetenschap en kennis, te chanteren?“, zei hij.

Zijn handen jeuken om ermee aan de slag te gaan, voegde hij toe in Jinek. “Eigenlijk wel, ja. Ik heb nog geen contact gehad, maar ik wil haar graag helpen als ze dat zou willen.

NikkieTutorials onthulde transgender te zijn omdat ze gechanteerd werd. “Het is een heel moedige stap die ze neemt, maar die heeft ze toch uiteindelijk genomen omdat ze gechanteerd werd, dus er zitten mensen achter die haar daartoe gedwongen hebben.”

Op het moment dat je in zo’n situatie zit en je ervoor kiest om daarmee naar buiten te treden, moet je dat uit eigen wil doen en niet omdat iemand het mes op je keel zet.”

Lees ook:
Chanteurs NikkieTutorials wilden lekken naar media (dinsdag)
Nikkie durfde uitgebreid profiel Volkskrant niet aan (dinsdag)
Sywert van Lienden vond Nikkie al op transgender lijken (dinsdag)

Foto: RTL
31 Reacties op “Nog geen contact Nikkie en John van den Heuvel”


 1. Curryworst

  En heeft Peter R. al contact opgenomen met Nikkie/Niels om haar juridisch bij te staan naar aanleiding van haar vermeende chantagepoging?

 2. Pieter

  Zal wel een maroc uit haar verleden zijn..

 3. FlyingLotus

  Lijkt mij een oprechte kerel.

 4. Jimmy Jim

  Aha, Nikkie is/word betrapt!!
  Heeft niemand er ooit aan gedacht dat Nikkie dit verzonnen heeft?! En dat ze helemaal niet gechanteerd is? De gedachte is altijd van zulke celebrities: eerst vlekkeloos beroemd worden ($$$$; cashen dus) en dan pas je geheimen prijsgeven. Zoals bijvoorbeeld George Michael en Ricky Martin ook deden.
  Nou John, doe je werk en achterhaal de LEUGEN die ze wellicht de wereld in 2020 heeft ingeslingerd….

 5. Marko

  Jimmy Jim

  Heb jij er ooit aan gedacht dat je onzin uit kraamt, je bent gewoon
  jaloers om dat zij zo ver is gekomen.

 6. p

  volgens mij weet ze wel wie het heeft gedaan

 7. NPO kijker 3

  RTL/Telegraf ruiken weer geld.

  Trap er niet in Nikkie.

  Een 2e Meilandjes zal je nooit worden.

 8. Hmmm

  John doet dit alleen om internationale media aandacht te genereren

 9. Herman Lichtinga

  Volgens BN’rs is dit wereldnieuws. Halve Mannetjes die zich voor de you tuub cam zichzelf dik opmaken en verkondigen wat ieder normaal denkend mens al wist vanaf dag 1.
  En oh oh wat zijn ze kwetsbaar! En zielig! En dapper, zo dapper?! Moet je alleen dat geluid uit die grote bekken even niet meerekenen. Daar ligt voor de meesten hun laatste hoop; grote smoelen opzetten en worstige middelvingertjes opsteken!

 10. Katja K6

  Die John ziet er ook verdacht uit als je goed kijkt . Zou mij niks verbazen als John vroeger eigenlijk Johanna was.

 11. A. Tempelman

  Nikkie weet wie haar chanteert en heeft helemaal geen zin om dit scenario verder te volgen.

 12. ome h

  Niks voor Opsporing verzocht?

 13. NPO kijker 3

  RTL

  Dinsdag en woensdag Nikkie.

  Wat een armoede

 14. Caramba

  Mag ik even aandacht voor mijn zaak?
  Laatst liep ik door rood (het was 3 uur ’s nachts en er was geen hond te bekennen). Iemand beweert dat ie het gefilmd heeft, en sindsdien word ik ook gechanteerd.

 15. Dr. Bibber

  Je moet je afvragen wat je er mee opschiet en of je er gelukkig van wordt. Voor de kijkcijfers of volgers hoeft zij het niet te doen, misschien dat John denkt dat dit onderwerp kijkcijfers oplevert? Het is al jaren zo dat transgenders bedreigd, beschimpt, gemolesteerd en zelfs vermoord worden wereldwijd en jarenlang keek iedereen de andere kant op en nu ineens vindt iedereen er iets van… tsja…

 16. Kritisch-Kijker

  @A. Tempelman

  Dat zal best nog wel eens waar kunnen zijn. In een eerder bericht stond dat zij het haar verloofde ook nog maar pas heeft vertelt. Wellicht is er iemand in de bekenden kring die vond dat de aanstaande bruidegom recht had op de waarheid.

  Dhr van den Heuvel wil er waarschijnlijk zo’n sensatie programma van maken.

 17. Herman Lichtinga

  Nieuwe trend? Bij elk wissewasje nu stevig uithuilen en bevestiging zoeken bij Hogepriesteres Jinek? Wat een slappe l¥llen gedrag!
  Van Eva Jinek naar Aafje Zanik. Nogmaals voor de zoveelste keer exact hetzelfde opvoeren alleen nu met geveinsde en gespeelde verontwaardiging en interesse?

 18. Herman Lichtinga

  John van den Heuvel kan beter. Hij is naar mijn mening een bevlogen misdaad journalist met veel kennis daarvan. Verlaag jezelf nu niet naar het R. de Vries niveau waar constant indirect gedreigd wordt met juridische stappen naar wie dan ook waar naar toe! Die showbizz onderwerpen zijn de aandacht niet waard. Wordt hij straks ook niet meer serieus genomen in zijn vak.

 19. Poes

  Als een moeder zeg ik laat haar met rust. Ze is een moderne verstandige jonge vrouw. Ze weet wel wat ze moet doen. En als ze niet wil snap ik dat best wel. Gewoon geen energie insteken, straffen stellen toch niet zo veel voor. En Nikkie heeft wel andere dingen te doen. Ze heeft het prima opgelost verder met leuke dingen bezig zijn. You go Girl. Ode ook aan jouw sterke mama.

 20. sukkel

  Mijn God John hou je met echte zaken bezig

 21. Alex Jones

  Nicky laat jonge meiden eruit zien als etalage poppen, zeer triest gezicht.

 22. Guess what?

  Er ZIJN helemaal geen chanteurs!
  Verzinsels van een freak die totaal in de war is.

 23. jeechtje

  Een yt megaster is heel wat anders. Het is een onbeduidend kanaaltje.
  Een echte ster als PewDiePie heeft 102.000.000 subscribers.

 24. anonymous

  Simpel, die chanteurs zijn er gewoon niet.
  Alles voor haar carriere.
  Niemand gaat iemand chanteren om het transgender zijn.

 25. Bridget Maasland

  You go girl!

 26. .

  @Marko
  Mensen die de jaloezie-kaart trekken, zijn zó simpel.

 27. Hans

  Dit beheerst het nieuws.Die talkshows sporen niet met dit gezeik.Dat geouwehoer over homo’s,lesbisch , bisex en transgenders je wordt er doodziek van. En maar klagen die mi etjes.Ze onderscheiden zichzelf.En iedereen moet daar rekening mee houden, nou ik niet . Ze zoeken het maar uit. Jankers.

 28. Rudi

  Ik ben zo ontzettend transmoe!

 29. snoezigkleinhertje

  Die trans werd helemaal niet gechanteerd maar door te zeggen alsof kunnen ze lekker de zieligheidskaart spelen en dan kunnen altijd die wereldvreemde politici of die NPO clowns lekker mee janken .

 30. Caramba

  John mag Nick zeggen.

 31. J. Bloemheuvel

  Na alle rampspoed krijgt zij, afgaande op
  wat ik lees, ook nog eens 2 tv (m.i.)clowns
  die de nodige moeite lijken te doen om ook
  weer hun tronie op tv te tonen.
  Waarvan J. v.d. Heuvel naar mijn mening
  die minst onsympathieke is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.