Sywert van Lienden vond Nikkie al op transgender lijken

Sywert van Lienden dacht al dat YouTube-heldin NikkieTutorials (Nikkie de Jager) transgender was. Hij vond haar vooral bij Wie is de Mol al heel erg zo overkomen. Dat zegt de DWDD-bekendheid op Twitter. Het nieuws dat Nikkie transgender is maakt de tongen behoorlijk los. Ze heeft dit naar buiten gebracht omdat ze ermee gechanteerd werd. “Uh, ok. Ging er eigenlijk al jaren vanuit dat ze een transgender was.. (oa bij WIDM) 🤗“, zo laat Van Lienden weten in een reactie.

Bram vindt dit een flauwe reactie van Sywert. “Je bent nu een beetje mijn moeder die stelt (wat niet zo is) dat je altijd wel kan zien of iemand homo of lesbisch is. Dat is niet erg nuttig. Allemaal vooroordelen blijven daarmee bestaan.

Sywert: “Dat zeg ik in de verste verte niet (ben vaak de laatste die het ziet). In dit specifieke geval lag het er in elk geval voor mij dik bovenop, dacht dat dit juist haar ‘gimmick’ was (transgender met make up kanaal). Little did I know…

Michel: “Dit gaat niet om jou. Voor haar is het belangrijk om dit delen en dat is wat telt.

Sywert: “Duh, natuurlijk gaat dit niet over mij. Alleen verrast dat het ‘nieuws’ is.

Slewe: “Wat maakt het uit?

Sywert: “Niks toch? Snap de nieuwswaarde niet helemaal.

Lees ook:
Chanteurs NikkieTutorials wilden lekken naar media (vandaag)
Nikkie durfde uitgebreid profiel Volkskrant niet aan (vandaag)

Foto: AvroTros

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen