Chanteurs NikkieTutorials wilden lekken naar media

De wereldberoemde Nederlandse Youtube-ster NikkieTutorials (Nikkie de Jager) is gisteren op haar kanaal uit de kast gekomen als transgender, omdat ze gechanteerd werd. Dat vertelt ze in een comingoutvideo. Het nieuws dat NikkieTutorials is geboren als jongen maakt de tongen flink los. “Het maken van deze video is eng, maar het voelt zo bevrijdend. Ik wilde deze kant van mezelf al zo lang met jullie delen, maar ik vond nooit het juiste moment“, zegt ze in de veelbekeken video.

NikkieTutorials voelde zich gedwongen om 2020 op deze manier te beginnen. “Ik wilde dit verhaal altijd al met jullie delen, maar ik wilde het doen onder mijn voorwaarden. Kennelijk leven we in een wereld waar andere mensen haten op mensen die echt zichzelf zijn. Ik ben gechanteerd door mensen die mijn verhaal wilden lekken naar de pers.”

Deze mensen wilden NikkieTutorials’ geheim onthullen in de media. “Eerst was ik doodbang dat er mensen zijn die zó slecht zijn dat ze iemands ware identiteit niet kunnen respecteren. Het is walgelijk. Ik weet dat jullie kijken. Ze wilden het lekken omdat ik zou liegen en bang zijn omdat ik niet wilde dat mensen zouden weten wie ik echt ben. Ik ben niet bang. Dus voor de mensen die me probeerden te chanteren en dachten mijn leven overhoop te kunnen halen… Deze is voor jullie (steekt middelvinger op, red.). Ik hoop dat je er lekker op kunt zitten.”

Wist haar verloofde van haar transgenderschap? “Dylan is een heel, heel speciale jongen en ik heb nog nooit iemand zoals hem ontmoet. Hij is echt de liefste man in mijn leven ooit. Dylan weet het nu, maar ik wilde dat ik het eerder verteld had. Alles voelde zo magisch en goed, dat ik bang was hem te verliezen als ik mijn hele verhaal zou vertellen.

Toen ik mijn hele verhaal vertelde, was hij geshockeerd, maar dat is een privézaak waar we mee dealen. En ik ben zo trots dat we ermee kunnen dealen.”

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen