Airen mag na zwangerschapsverlof wél terug naar SBS

Airen Mylene mag, in tegenstelling tot haar oud-Shownieuws-collega Shelly Sterk, na haar zwangerschapsverlof wel gewoon terugkeren naar SBS 6. Dat bleek maandagavond in de uitzending van Shownieuws. Mylene is op 9 januari bevallen van haar tweede kindje en ze zit nog steeds op een roze wolk. “Ja, het gaat heel goed. Het is even wennen aan de nieuwe situatie. Even die eerste nachten doorkomen met zo’n kindje wat het dag- en nachtritme omgedraaid heeft“, aldus de tv-ster.

Voor de rest gaat het goed met Mylene. “We maken het allebei uitstekend. Hij is een week te vroeg geboren, maar ik was twee weken over tijd ongeveer bij Bodhi.

Daardoor kwam het tweede kindje, Foss Fedde Glen, vroeger dan verwacht. “De verloskundigen zeiden allemaal: oh, dan zal je waarschijnlijk ook overtijd zijn. Dus wij hadden echt het idee dat we zeker nog drie weken hadden. Toen begon het en dacht ik: nee, zou het? Dan is het echt gewoon vroeg.”

Ik was nog een beetje in ontkenning toen het allemaal begon, maar het was geen stressvolle bevalling. Het was gewoon lekker intiem met zijn tweeën en dat was heel fijn.”

Talpa Network raakte onlangs in opspraak door Shelly Sterk nog tijdens haar zwangerschapsverlof op straat te zetten. De zender wilde haar nou eenmaal zo snel mogelijk laten weten dat ze niet meer welkom was, zo was het verweer.

Lees ook:
John de Mol zet kersverse moeder Shelly Sterk op straat (18 december)
‘Pijnlijk dat Talpa Shelly ontsloeg tijdens haar verlof’ (19 december)
Shelly Sterk: ‘Pijnlijk dat SBS me ontsloeg tijdens verlof’ (3 januari)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen