John de Mol zet kersverse moeder Shelly Sterk op straat

Shelly Sterk wordt ontslagen door SBS 6. Hoewel het zwangerschapsverlof van de kersverse moeder voorbij is, zal ze niet meer terugkeren als presentatrice van Shownieuws. Dat heeft ze laten weten op Instagram. Sterk ligt eruit bij Talpa Network. “Ik krijg de laatste tijd steeds vaker de vraag wanneer ik weer eens op de buis ben. Nou, het zit zo! Tijdens m’n zwangerschapsverlof heb ik te horen gekregen dat ik niet meer terug kom als presentatrice bij Shownieuws“, aldus de presentatrice.

Ze vindt het jammer. “Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na m’n verlof zonder mij als presentatrice in te vullen. Dat betekent dat de laatste show voor m’n verlof, ook mijn laatste was. Jammer en onverwacht, want ik had natuurlijk graag nog afscheid willen nemen van m’n lieve collega’s en kijkers.”

Wat nu? “Het biedt natuurlijk ook een hoop andere mooie kansen en mogelijkheden. Voor nu dus druk bezig met nieuwe plannen, voor tv en online. Op naar nieuwe avonturen 😉

Sterk werd een bekende Nederlander bij RTL, maar na twee jaar maakte ze de overstap naar SBS, naar eigen zeggen omdat ze achteraan in de rij stond bij RTL. “Bij SBS 6 liggen er wat dat betreft veel meer kansen voor mij“, zei ze destijds. Bij SBS heeft ze het nu ook twee jaar volgehouden.

Boze tongen beweren dat John de Mol het na vrouwen van 50 jaar nu ook gemunt heeft op vrouwen met een IQ van 50, maar dat lijkt slechts smakeloze kwaadsprekerij te zijn.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen