Shelly Sterk: ‘Pijnlijk dat SBS me ontsloeg tijdens verlof’

Televisietalent Shelly Sterk vindt het pijnlijk dat SBS 6 haar uitgerekend tijdens haar zwangerschapsverlof heeft ontslagen. Dat heeft de presentatrice vanochtend gezegd in Koffietijd. Het wordt gezien als uitermate ongevoelig om iemand te ontslaan tijdens het zwangerschapsverlof, maar Talpa Network vond het de beste optie. Het mediabedrijf wilde de presentatrice graag zo snel mogelijk laten weten dat ze niet meer terug hoefde te keren naar haar programma Shownieuws.

Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull vond het een raar bericht. “Twee weken geleden kreeg je toch even een wat minder leuk bericht. Je deed natuurlijk de presentatie van Shownieuws en ineens kreeg je te horen: ‘En bedankt, het hoeft niet meer.’ Je krijgt gewoon ontslag terwijl je in je zwangerschapsverlof zit. Dat is denk ik wel het laatste waar je op zit te wachten.”

Sterk beaamde dat. “Ja, dat kwam echt wel een beetje rauw op mijn dak. Daar zit je echt inderdaad in zo’n periode niet op te wachten, maar je, aan de andere kant: het is nooit leuk om te horen. Voor nu zijn er ook weer een hoop nieuwe dingen die er gaan lopen en er zijn plannen, dus dat vind ik ook heel leuk. Om er met nieuwe energie tegenaan te gaan.”

Wat zijn haar volgende stappen? “Er zijn nu verschillende gesprekken om te kijken wat nu het best bij mij past. Ik ben 28 en ik moet samenwerken met een partij die heel graag met mij wil bouwen en die met míj samen verder wil. We gaan kijken wat dat gaat worden.”

Die Koffietijd-presentatrices gaven aan dat ze een huizenprogramma goed bij Sterk zouden vinden passen.

Lees ook:
John de Mol zet kersverse moeder Shelly Sterk op straat (18 december)
‘Pijnlijk dat Talpa Shelly ontsloeg tijdens haar verlof’ (19 december)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen