‘Pijnlijk dat Talpa Shelly ontsloeg tijdens haar verlof’

Het is behoorlijk pijnlijk dat Talpa zijn presentatrice Shelly Sterk uitgerekend tijdens haar zwangerschapsverlof de laan uit heeft gestuurd. Dat vindt Talpa-ster Wilfred Genee, heeft hij laten weten op Radio Veronica. Terwijl Sterk in de gelukkigste periode van haar leven zat – ze is voor het eerst moeder geworden – liet Talpa haar weten dat ze na haar verlof niet meer terug hoeft te keren aan de presentatiedesk van Shownieuws. Ze krijgt betaald tot haar contract in februari afloopt.

Genee vindt het geen stijl van Talpa. “Ik las het ook inderdaad, maar het is niet geheel duidelijk waarom. Dat staat er niet bij. Het is wel pijnlijk dat je in je zwangerschapsverlof zit en je gewoon niet meer terugkomt“, zegt hij.

Sidekick Niels van Baarlen: “Dat is echt gek. Dat vind ik gek.”

Shownieuws-presentatrice Celine Huijsmans, die een collega was van Sterk, zegt: “Ze is nu weggegaan in de gedachte: ik kom wel weer terug.”

Niels: “Zijn ze jullie team aan het uitdunnen of wat is er aan de hand?

Celine: “Ik heb geen idee. Het overviel me een beetje eigenlijk.”

Talpa bracht Sterk het nieuws tijdens haar zwangerschapsverlof, omdat het bedrijf het haar zo snel mogelijk wilde laten weten, aldus een woordvoerder van de zendergroep.

Lees ook: John de Mol zet kersverse moeder Shelly Sterk op straat (gisteren)

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen