Eerste slachtoffer grote schoonmaak GTST baalt stevig

Britt Scholte bevestigt dat zij het eerste slachtoffer van de grote schoonmaak bij Goede Tijden Slechte Tijden is. Ze wordt op straat gezet en daar is ze teleurgesteld over. Dat laat de actrice weten op Instagram. Ondanks drie jaar GTST doet de naam van Britt Scholte bij vrijwel niemand een belletje rinkelen en dat zal niet voor niets zijn. RTL 4 wil dat GTST het niveau van SpangaS ontstijgt en gaat daarom afscheid nemen van een aantal jonge, matige acteurs. Zo gaat ook Floris Bosma eruit.

Scholte bevestigt haar exit. “Afgelopen dagen heb ik veel vragen gekregen rondom GTST. En bij deze kan ik zeggen dat het klopt. Het GTST-avontuur is helaas afgelopen voor mij.”

De scriptschrijvers willen haar niet meer, aldus Scholte. “In de basis was het een besluit van de schrijvers en kwam dat best als een klap. Je kan wel zeggen dat ik teleurgesteld was.

Ze kijkt terug op een mooie tijd. “Ik heb de afgelopen 3 jaar met ontzettend veel liefde en plezier meegewerkt aan deze productie, veel geleerd en genoten. Ik ga mijn collega’s mega missen. Van crew tot cast.”

Gelukkig voor de belastingbetaler hoeft Scholte niet de WW in. “Inmiddels zijn er al heel veel ontwikkelingen bezig met nieuwe projecten en waar ik heel enthousiast van wordt. Ik sta niet stil en er komen hele toffe projecten aan 😏!!

Ik ben heel nieuwsgierig naar wat de toekomst mij gaat brengen ❤️ Bye Kimberly Sanders het was een cadeautje om je te mogen spelen 😘

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen