Peter R. de Vries: ‘Meilandjes drinken te veel’

De razend populaire SBS 6-familie van Martien Meiland werd gisterenavond in RTL Boulevard voor de tweede keer aangevallen op hun drankgebruik. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Meiland besloot enige tijd geleden dat hij niet te pas en te onpas voor de camera van Boulevard wil verschijnen en dat moest hij bekopen met wat kinnesinne achter de desk én een kritisch item over het drankgebruik in Chateau Meiland. Peter R. de Vries deed er gisteren nog een schepje bovenop.

Het programma besprak de burn-out van huisvriendin Caroline. “Weten jullie, jongens, wat heel goed helpt tegen een burn-out? Minder drinken“, sneerde De Vries.

Marieke Elsinga daarop: “We moeten er niet te veel een alcoholprobleem van maken.”

De Vries: “Het staat bol van de alcohol jongens. Alleen al dat clipje wat wij net uitzonden en de hele tijd hoor ik ‘wijnen, wijnen, wijnen’. Ze roepen dat zelf op natuurlijk.”

Talpa sprak eerder zijn ergernis uit van het frame van Boulevard dat de Meilandjes dronken zuipschuiten zouden zijn. “In Chateau Meiland ontspant Martien met zijn familie af en toe met een glaasje wijn na hard werken. Dat noemen ze hun ‘wijnen wijnen wijnen’-momentje ter afronding van een zware klus. Dit heeft niets te maken met excessief alcoholgebruik of het aanzetten daartoe.

Lees ook:
Manager voor SBS 6-sterren Martien en Erica Meiland (9 augustus)
Martien in Ranking, weigert met Boulevard te praten (3 september)
RTL Boulevard opent aanval op Chateau Meiland (13 september)
Martien Meiland wil nog steeds niet met BLVD praten (27 september)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen