Manager voor SBS 6-sterren Martien en Erica Meiland

Martien en Erica Meiland zijn nu officieel sterren. De hoofdrolspelers van de realityserie Chateau Meiland hebben een manager in de arm genomen. Dat vertelt hij in gesprek met weekblad Weekend. RTL Boulevard probeerde Martien afgelopen week even op te bellen, maar dat lukte al niet meer, vertelde Luuk Ikink in de uitzending op RTL 4. “We wilden ze bellen, maar ze hebben nu een manager, dus we kunnen alleen nog via een manager bellen“, zei de televisiester verbouwereerd.

Het klopt, geeft Martien toe. “We konden niet anders. Er komt zoveel op ons af dat we dit niet meer allemaal zelf konden behappen. Het werd stilaan te veel voor ons.”

De mediadruk werd het gezin te veel. “Erica en ik zaten soms de hele dag aan de telefoon om dingen te regelen en daardoor kwamen we niet meer toe aan ons andere werk. Laat staan dat we nog tijd hadden om af en toe een uurtje te kunnen ontspannen.”

Het aanstellen van een manager moet hun levenskwaliteit verbeteren. “Deze manager gaat ons nu ontlasten, zodat Erica en ik, mijn dochters en Caroline zich helemaal kunnen storten op de werkzaamheden in het chateau en niet te vergeten de opnamen voor Chateau Meiland.”

Lees ook: SBS 6 maakt presentator van Martien Meiland (gisteren)

Foto: SBS, Tom van Hattum

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen