Manager voor SBS 6-sterren Martien en Erica Meiland

Geplaatst op Fri 09 Aug 2019 om 12:20

Martien en Erica Meiland zijn nu officieel sterren. De hoofdrolspelers van de realityserie Chateau Meiland hebben een manager in de arm genomen. Dat vertelt hij in gesprek met weekblad Weekend. RTL Boulevard probeerde Martien afgelopen week even op te bellen, maar dat lukte al niet meer, vertelde Luuk Ikink in de uitzending op RTL 4. “We wilden ze bellen, maar ze hebben nu een manager, dus we kunnen alleen nog via een manager bellen“, zei de televisiester verbouwereerd.

Het klopt, geeft Martien toe. “We konden niet anders. Er komt zoveel op ons af dat we dit niet meer allemaal zelf konden behappen. Het werd stilaan te veel voor ons.”

De mediadruk werd het gezin te veel. “Erica en ik zaten soms de hele dag aan de telefoon om dingen te regelen en daardoor kwamen we niet meer toe aan ons andere werk. Laat staan dat we nog tijd hadden om af en toe een uurtje te kunnen ontspannen.”

Het aanstellen van een manager moet hun levenskwaliteit verbeteren. “Deze manager gaat ons nu ontlasten, zodat Erica en ik, mijn dochters en Caroline zich helemaal kunnen storten op de werkzaamheden in het chateau en niet te vergeten de opnamen voor Chateau Meiland.”

Lees ook: SBS 6 maakt presentator van Martien Meiland (gisteren)

Foto: SBS, Tom van Hattum
24 Reacties op “Manager voor SBS 6-sterren Martien en Erica Meiland”


 1. Den Draaiert Joost

  Hahha, ja die manager ontlast je wel hoor…..van je geld. Navielingen

 2. Sterren bij Talpa zijn geen sterren maar droevige nono's

  Als je bij Talpa onder de snuivende (Gorden) sterren valt dan behoor je tot de amateurs waar max ca 500 k tv gluurders naar kijken.

  Dan ben je geen ster maar een onopvallende passant waar vandaag over geschreven wordt en morgen deze bijdrage weer in de papiercontainer ligt.

  SBS/Talpa een zender zonder gunfactor met snuivende vallende sterren en nietszeggende producties. Jammer het had zo anders kunnen zijn.

 3. Dwaasfrouke

  En plots zijn het sterren. Ik zal vannacht kijken, dan vallen ze namelijk.

 4. Sven L.

  Manager, manager. Ik zou gewoon iemand voor kantoor aannemen om de overbodige telefoontjes af te werken en tv-optredens te plannen in mijn agenda. De rest lekker zelf doen.

 5. Remi

  Het is te hopen dat de Meilandjes een betrouwbare manager in de arm nemen.
  Een Stig Anderson pakte in z’n eentje zo ongeveer álle ABBA-centjes ;)

 6. Curryworst

  Vreemd.
  Als je core business het runnen van het chateau is dan kun je alle verzoeken voor interviewtjes en tv-aanbiedingen negeren. Met uitzondering van eventueel een nieuwe reeks Chateau Meiland.
  Daar heb je geen manager voor nodig.
  De manager heeft jullie nodig. (Maar daar komen ze wel achter als er onregelmatigheden in de boekhouding blijken te zijn.)

 7. Paolo

  Lol, en allemaal mee-eten zei Sonneveld al.

  Selfmade stars, ja en dan wordt je geleefd natuurlijk. Manager volgt en voorts wil die zoveel mogelijk boekingen doen om er zelf beter van te worden.
  Eigenlijk best zielig, stumperds zijn het, de Meilandjes.
  Wer hoch fliegt, fällt tief! ….Duitsers hebben daar nog meer treffende spreekwoorden en of gezegdes voor.

 8. peacock and whitemen

  Talpa moet nu uitkijken dat ze niet de hele programering op martien meiland laten hangen.
  John de mol kennende wil hij waarschijnlijk dat martien zelfs piet paulusma gaat opvolgen en in de talkshow van gordon en patty een vaste rol krijgt.

 9. Guttegut

  Martien gaat binnenkort o.a. het weerbericht, HVN en Lingo presenteren op SBS6.

 10. P v VO...

  Let er maar goed op dat RTL alles in de gaten gaat houden, en als Talpa scoort, dan zal RTL ook weer iets verzinnen hoor om kijkers weg te halen bij Talpa
  Het zal ze niet lekker zitten dat Lingo en MBH bij SBS6 te zien zal zijn
  denk dat het voor SBS6 wel een gouden zet is , vooral medelanders zullen zeker kijken vanwege het leren van de Nederlandse taal, dat was ook al zo bij de p.omroep
  alleen 20.00 uur is een bijzondere rare tijd , of er moet een andere gedachte achter zitten , bijvoorbeeld de kijkers van het ingestorte GTST winnen , wie weet?

 11. Aadd

  Wie kijkt er naar deze proleten in godsnaam,?

 12. Punt

  Soms vraag ik me weleens af waarom John de Mol zo’n enorm aanzien heeft in de TV-wereld. Ok, hij heeft geld en een aantal succesformules gehad, maar als TV -baas bakt hij er weinig van. Hij heeft nu een succesformule en maar neem van mij aan door een enorme overkill zijn we er tegen de Kerst alweer klaar mee en mag hij weer op zoek naar een nieuw succes.

 13. Peter

  Een manager…..zodra je op dat punt bent aanbeland dat je een manager in de hand neemt is het einde in zicht.

 14. pip

  Komen we nu nooit van deze gasten af ik ben ze meer dan spuug zat.

 15. Caat

  Dit worden de nieuwe ‘Veeerkampjes’. Ze worden uitgemolken en dan is het heel snel voorbij. Daarna komen ze alleen nog in het nieuws omdat ze voor de derde keer gaan scheiden, voor de vierde keer gaan trouwen, omdat ze failliet gaan, hun chateau afbrand en ze daarna berooid opnieuw moeten beginnen in Twello. En tissendoor gaat hun manager er met hun geld vandoor.

 16. Henny moet terug!

  @pip: ze zitten op SBS6, dus wees gerust, lang gaat dat niet meer duren.

 17. koekeloerie

  Iedereen even zijn gal gespuugd nu?

 18. dennis

  Talpa melkt dit weer lekker uit, gaat weer niet goed aflopen sbs, niks geleerd?

 19. dennis

  Net als ik: ook nooit iets geleerd.

 20. tim

  genoeg formats voor hun: Chantal slaapt bij de Meilands, Sterren bezoeken de Meilands, the nieuwe Meilands chef, next huisdier voor de Meilands, Help mijn man is een Meiland, hotter than the Meilands, hoe is het nu met de meilands, etc etc.Fun voor jaren tv plezier

 21. Laurens

  @tim: kijk, we kunnen nog heel veel jaren vooruit met hetzelfde. Net de Voice. Het volk is dom, geef ze elke avond hetzelfde te eten

 22. Pakalu Papito

  Een manager is je doodsteek.

 23. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Jullie redden ‘t wel!

 24. Feut

  Na de commotie ga ik het een plekje geven.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.