Martien in Ranking, weigert met Boulevard te praten

Geplaatst op di 03 sep 2019 om 12:30

Martien Meiland is in het land om zijn nieuwe SBS 6-show Cash or Trash te draaien en dat combineerde hij vorige week met een optreden bij Eva Jinek en deze week met de opnames van Ranking the Stars. Vlak voor het eerste RTL-seizoen morgen van start gaat, is namelijk duidelijk geworden dat hij dit jaar één van de kandidaten is en dat is iets waar veel mensen zich op verheugen. Zo ook RTL Boulevard, dat tevergeefs probeerde om Meiland bij de opnames te spreken te krijgen.

Meiland wilde niet voor de camera van RTL Boulevard staan. Wellicht was het bezoek van verslaggever Aran Bade aan zijn Franse chateau niet helemaal goed bevallen.

Boulevard-host Luuk Ikink: “We waren vandaag op de set van het programma, maar hij wilde ons niet te woord staan, hij had geen zin, Aran. Dat is een beetje flauw, hè?

Aran Bade: “Ja, hij mag het zeggen (dat hij meedoet, red.) nu, toch?

Eddy Zoëy: “Hij heeft een persstop ofzo.”

Paul de Leeuw wilde Boulevard wél te woord staan over Meilands deelname. “Na Ik Vertrek heb ik hem elf jaar geleden al eens in mijn programma gehad en toen was er al een klik tussen ons en ik heb hem daarna niet meer gezien, maar ja. Hij doet zo goed mee. Hij kende het programma ook, maar hij is fantastisch. Iedereen is leuk hoor, maar je kent hem zo goed van Chateau Meiland dat het net is alsof hij het spel speelt in Chateau Meiland.”

Overigens was de tweede aflevering van het tweede seizoen van Chateau Meiland maandagavond goed voor een recordaantal kijkers op SBS 6, namelijk 1,2 miljoen (23 procent).

Foto: KRO-NCRV
33 Reacties op “Martien in Ranking, weigert met Boulevard te praten”


 1. M.

  Wat ontzettend dom van SBS om Martien niet te verbidden, deze meneer moet in bescherming worden genomen. John de Mol & CO moeten echt dit verbidden. Overal zie jij Martien, in de kranten, op internet, op tv.

 2. Rollins

  Wel een briljant acteur. Eerlijk is eerlijk. Als het gros denkt dat je echt bent, dan doe je als acteur iets enorm goed. Hulde derhalve.

 3. Curryworst

  Aran Bade, het lølletje die met een microfoon maar een beetje op pad gestuurd wordt. Nietszeggende babbeltjes of ze willen niet eens met hem praten.
  Dan kun je er beter mee stoppen.

 4. Coen

  Wat een briljant mens. Eerlijk is eerlijk. Als een enkeling denkt dat je zo goed acteert, dat je echt bent, dan doe je het als mens enorm goed. Hulde derhalve.

 5. Huismaker

  Nepnieuws van Jinek en haar haters (gisteren) of de waarheid ?
  https://www.youtube.com/watch?v=YRBUd7sjNws

 6. Ronnie

  En ja hoor, omdat de beste man in het programma Chateau Meiland succesvol is, moet hij ineens overal gaan opdraven, gevolg: iedereen is hem na een jaar zat. Ik ben dat al na 1 minuut, maar goed 1.2 miljoen mensen zijn het daar niet mee eens.

 7. Ron

  Hij heeft tegenwoordig een management wat opereert namens Talpa (ga ik vanuit). Dan kun je dit soort beslissingen verwachten.

 8. Mike

  Martien is leuk

 9. #NPO kijker#

  Groot gelijk. Hij laat zich niet misbruiken door RTL

 10. Bo

  Martien is een beetje de Ellie Lust van de CO. Luie redacties die snel een graantje meepikken van t succes. En over een jaartje is iedereen het trucje zat.

 11. LLRV

  Zijn OPTREDEN bij Jinek??? Zucht! Het is dus een act, smullen! Real life dus scripted and acted shit, monkeys stay monkeys …

 12. Martien

  Nouhouuuuuu ik ben echt geen acteuuuuuur hoooooooooor hoe durf jeeeeeeeee????

 13. peacock and whitemen

  Martien is denk ik een beetje gepikeerd omdat zijn vorige item in boulevard uitgesmeerd werd over bijna 2 weken.

 14. Mark

  Die Aran is een eng ventje. Haalt het bloed onder de nagels vandaag bij de bn’ers met zijn indringende manier van interviewen. Pure riooljournalistiek. Dan is Shownieuws ineens een integer programma geworden. RTLB is nu wat SN vroeger was.

 15. Yoshi

  Tot dat er straks een overkill komt van Martien Meiland en dat Nederlands op hem is uitgekeken en hij meer een typetje wordt van the Muppets. Zo’n typetje als Barbie, Jokertje, Britt Dekker, Roy Donders…

 16. minder of mirjam

  Aran is een lekker ding!

 17. Ari

  Irritante man.

 18. Marc

  Martien is zo leuk! Morgenavond bij Ranking The Stars RTL 5 20:30u, kijken !!!!!
  Wat Gooeeeed!

 19. mark2

  ik vind dom dat Talpa hem dit toestaat. beetje flauw van RTL om mee te willen liften op het succes.. tekenend voor de druk die er op de ketel staat!

 20. E!

  @yoshi dat is met alles zo alles heeft zijn tijd dus uitmelken maar

 21. Mink Vaillant

  Ik vind Martien wel een goede tafelheer voor DWDD 😎

 22. Pauline

  Mar10 is al jaren hetzelfde en het is echt geen act. Kwam jaren in zijn winkel in Noordwijk en dat was elke keer ook hilarisch. Als je op zijn FB pagina kijkt staan er zijn oude wekelijkse vrijdagmiddag filmpjes, je ligt in een deuk.

 23. Anti-worst

  Curryworst, het lølletje die met een toetsenbord die alleen maar een beetje op Internet kan klagen over alles en iedereen. Nietszeggende commentaren typt omdat verder niemand met hem wilt praten.

  Dan kun je er beter mee stoppen.

 24. Peanut

  Aran komt niet echt sympathiek over. Hij heeft wel een sympathiek, schattig uiterlijk. Maar de valsheid schijnt er toch doorheen.

 25. Zucht

  Ik hoop ook dat Martien aanschuift bij Ik Hou Van Holland, Lingo met bn-ers, Dancing with ex-ik-vertrekkandidaten, Schuif um drin, Bed & Braakvast of dat hij aangesteld wordt als weerman van SBS.
  En het is nog even wachten, maar ik verwacht wel een carnavalskraker van deze man.

 26. @Peanut

  Wie ziet die valsheid? Wat zegt dat?

 27. Bart

  @Anti worst Helemaal waar wat je zegt.

 28. "Veronica Doet Het?....Beter!"; 

  Zeg M. ze moeten jou verbidddn. Spellen kan je niet.

 29. Je moeder

  Zelden zo’n enge man gezien als die Martien. Euuuuuw. Dat stemmetje en die beweginkjes brrrr. Verbaasd me niet dat die Paul de Leeuw hem te gek vind. Soort zoekt soort. Gelukkig ben je niet verplicht om te kijken. En ook die Jandino… getver. Wat was dat een afgang!

 30. Ad Visser

  Is Martien de reïncarnatie van Martin “Ren je rot” Brozius?

 31. sukkel

  Martien is een topper hij was bang voor een paard…waarop Caroline zei..kom op gewoon doen …je bent toch geen mietje ….whaaaaaaaaa

 32. zorro

  Als je ziet hoeveel mensen dit leuk vinden kan je nagaan wat hun IQ is nl ver benden normaal.

 33. Flits Bom

  Die man lijkt op een rioolrat

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.