Martien in Ranking, weigert met Boulevard te praten

Martien Meiland is in het land om zijn nieuwe SBS 6-show Cash or Trash te draaien en dat combineerde hij vorige week met een optreden bij Eva Jinek en deze week met de opnames van Ranking the Stars. Vlak voor het eerste RTL-seizoen morgen van start gaat, is namelijk duidelijk geworden dat hij dit jaar één van de kandidaten is en dat is iets waar veel mensen zich op verheugen. Zo ook RTL Boulevard, dat tevergeefs probeerde om Meiland bij de opnames te spreken te krijgen.

Meiland wilde niet voor de camera van RTL Boulevard staan. Wellicht was het bezoek van verslaggever Aran Bade aan zijn Franse chateau niet helemaal goed bevallen.

Boulevard-host Luuk Ikink: “We waren vandaag op de set van het programma, maar hij wilde ons niet te woord staan, hij had geen zin, Aran. Dat is een beetje flauw, hè?

Aran Bade: “Ja, hij mag het zeggen (dat hij meedoet, red.) nu, toch?

Eddy Zoëy: “Hij heeft een persstop ofzo.”

Paul de Leeuw wilde Boulevard wél te woord staan over Meilands deelname. “Na Ik Vertrek heb ik hem elf jaar geleden al eens in mijn programma gehad en toen was er al een klik tussen ons en ik heb hem daarna niet meer gezien, maar ja. Hij doet zo goed mee. Hij kende het programma ook, maar hij is fantastisch. Iedereen is leuk hoor, maar je kent hem zo goed van Chateau Meiland dat het net is alsof hij het spel speelt in Chateau Meiland.”

Overigens was de tweede aflevering van het tweede seizoen van Chateau Meiland maandagavond goed voor een recordaantal kijkers op SBS 6, namelijk 1,2 miljoen (23 procent).

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen