Caroline uit Chateau Meiland: ‘Ruzie over geld’

Het grootste SBS 6-succes in jaren, de realityshow Chateau Meiland, raakt één van zijn hoofdpersonen kwijt: huisvriendin Caroline. Ze heeft het Franse kasteel verlaten en is teruggekeerd naar Nederland. Dat heeft de zender bevestigd aan Shownieuws. “Het klopt dat Caroline heeft besloten terug naar Nederland te gaan. De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd. In die periode zijn er uiteraard ook irritaties geweest…

Hiermee lijkt SBS 6 het gerucht te bevestigen dat Caroline bonje heeft gehad met de familie Meiland. “Wij hebben ergens gehoord dat het om geld zou gaan, maar daar wil ze niets over zeggen“, merkte showdeskundige Aran Bade op in RTL Boulevard.

Ergernissen zijn in elk geval niet de enige reden dat Caroline is vertrokken, laat SBS weten. “Daarnaast hebben haar gezondheid en het gemis van haar familie en vrienden Caroline doen besluiten om Chateau Meiland te verlaten.

Wij hebben respecteren haar beslissing en wij wensen Caroline alle geluk. Caroline is voorlopig nog te zien in Chateau Meiland bij SBS 6.

Zelf laat Caroline op Instagram weten: “Het is waar, ik zal terugkeren naar Nederland. Wij hebben zo hard gewerkt aan het prachtige Chateau, ik ben ka-pot! Maar dit is een avontuur dat ik nooit zal vergeten en ik dank Martien, Erica, Maxime, Montana en Clairetje uit de grond van mijn hart. Dit neemt niemand mij meer af. Ondanks dat ikd e afgelopen maanden in dit gezin heb mogen meedraaien is het ook weer fijn om naar mijn eigen gezin terug te keren. Au revoir!

Chateau Meiland 2 is nu twee afleveringen onderweg. Het vertrek van Caroline zal ongeveer in de zevende aflevering aan bod komen.

Onderstaand ziet u een kibbelende Caroline en Martien in actie.

Lees ook: Caroline vertrouwde makers Chateau Meiland niet (18 augustus)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen