Caroline uit Chateau Meiland: ‘Ruzie over geld’

Geplaatst op wo 04 sep 2019 om 9:00

Het grootste SBS 6-succes in jaren, de realityshow Chateau Meiland, raakt één van zijn hoofdpersonen kwijt: huisvriendin Caroline. Ze heeft het Franse kasteel verlaten en is teruggekeerd naar Nederland. Dat heeft de zender bevestigd aan Shownieuws. “Het klopt dat Caroline heeft besloten terug naar Nederland te gaan. De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd. In die periode zijn er uiteraard ook irritaties geweest…

Hiermee lijkt SBS 6 het gerucht te bevestigen dat Caroline bonje heeft gehad met de familie Meiland. “Wij hebben ergens gehoord dat het om geld zou gaan, maar daar wil ze niets over zeggen“, merkte showdeskundige Aran Bade op in RTL Boulevard.

Ergernissen zijn in elk geval niet de enige reden dat Caroline is vertrokken, laat SBS weten. “Daarnaast hebben haar gezondheid en het gemis van haar familie en vrienden Caroline doen besluiten om Chateau Meiland te verlaten.

Wij hebben respecteren haar beslissing en wij wensen Caroline alle geluk. Caroline is voorlopig nog te zien in Chateau Meiland bij SBS 6.

Zelf laat Caroline op Instagram weten: “Het is waar, ik zal terugkeren naar Nederland. Wij hebben zo hard gewerkt aan het prachtige Chateau, ik ben ka-pot! Maar dit is een avontuur dat ik nooit zal vergeten en ik dank Martien, Erica, Maxime, Montana en Clairetje uit de grond van mijn hart. Dit neemt niemand mij meer af. Ondanks dat ikd e afgelopen maanden in dit gezin heb mogen meedraaien is het ook weer fijn om naar mijn eigen gezin terug te keren. Au revoir!

Chateau Meiland 2 is nu twee afleveringen onderweg. Het vertrek van Caroline zal ongeveer in de zevende aflevering aan bod komen.

Onderstaand ziet u een kibbelende Caroline en Martien in actie.

Lees ook: Caroline vertrouwde makers Chateau Meiland niet (18 augustus)

Foto: SBS
46 Reacties op “Caroline uit Chateau Meiland: ‘Ruzie over geld’”


 1. Curryworst

  Waar is trouwens hond Bommel gebleven?
  In de eerste reeks had hij een prominente rol omdat hij het altijd nodig vond om vreemden aan te vallen en te bijten.
  Toch maar een spuitje gegeven? Of het asiel?

 2. Mark2

  Bommel is achter een hek, is gewoon te zien!

 3. Curryworst

  @Mark2,
  Dan heb ik dat gemist. Zal er bij aflevering 3 even op letten.

 4. Guttegut

  Hij is nu trainer van PSV

 5. rob

  Bommel zit gewoon achter zijn hek

 6. Bep

  Je moet er toch ook niet aan denken 7 maanden tussen die vloekende en scheldende Meilands te zitten? Caroline is veel rustiger.Ik vind het een aardige vrouw.De Meilands zeggen alles recht voor z’n raap daar lachen de kijkers om maar je zult er maar 24 uur mee zitten.

 7. De Eerlijke

  Dit werd gisteren al hier op Mediacourant door verschillende lezers gemeld, ver voor het ook bekend werd in landelijke media!!

 8. Noorwijkerhouter

  Ik schreef het gisterenochtend al dat ze weg was. Dat het pubertje van Rtl boulevard dat nieuw kon melden was omdat hij het op MC had gelezen. Caroline is een vreselijke vrouw. Daar kunnen genoeg mensen hier bij ons in Noordwijk over meepraten. Nu ze terug in Nederland is moeten de vrouwen weer gaan vrezen voor hun mannen. Ze heeft er al jaren een handje van om op getrouwde mannen te vallen. Ze maakt liever een huwelijk kapot dan er zelf in een te investeren; Dat de media maar eens goed in haar duikt. Er valt genoeg over dat mens te onthullen dat ze liever zelf verborgen zou houden;

 9. Bep

  @Noordwijkerhouter….. oh jee.Ik zie een nieuw programma voor me.”Typisch Noordwijkerhout”

 10. Rachel Polak

  Noordwijkerhouter,

  Daar heeft de echtgenote van die homo niet onder geleden…

 11. Noorwijkerhouter

  @Bep daar heb ik ook al aan gedacht.
  @Rachel Polak Niet op seksueel gebied. maar op alle andere gebieden zou ik dat niet durven beweren. Ze heeft altijd al de ambitie gehad om bekend te worden. Dat heeft ze nu bereikt.

 12. #NPO kijker#

  Wat zielig, heimwee.

  Ze kan nu de h o e r spelen in haar dorp.

 13. Wilhelm

  Lekker hoor noordwijkerhouter, om iemand op internet ananoniem zwart lopen maken

  Wat ben jij een held!

 14. Bianca

  @noordwijkerhout Valt ze op getrouwde mannen? Mijn hemel, wat erg. Sluit haar op, verban haar uit het dorp. Leef je in de jaren 50 ofzo?

 15. Rachel Polak

  Noordwijkerhouter,

  Is die Caroline een Noordwijkse of een Noordwijkerhoutse En hoe heet ze van haar achternaam?

 16. Productiemeisje

  @Bianca ik zou je die woorden wel een horen zeggen als ze jou kerel te grazen had genomen.

 17. Noorwijkerhouter

  @Rachel Polak in het kader van de zenderhysterie ben zijn zowel mannen als vrouwen die uit Noorwijk komen Noorwijkerhouters. Ze heet tegenwoordig van Eeden.

 18. Noorwijkerhouter

  @Rachel Polak in het kader van de genderhysterie ben zijn zowel mannen als vrouwen die uit Noorwijk komen Noorwijkerhouters. Ze heet tegenwoordig van Eeden.

 19. sukkel

  NPO er wel een ouwe hoer dan

 20. Rotterdom

  Altijd jammer als het fout gaat om geld en hebberigheid

 21. Claire

  Als iedereen op internet aan een id-kaart verbonden was dan dacht je wel 100x na voordat je domme dingen ging roepen.

 22. Vincent

  @Claire, er is altijd nog een IP adres…

 23. De vermoorde onschuld

  Maar gelukkig zijn we in dit land nog steeds vrij om de waarheid op te schrijven

 24. Kird

  Hou op met zeikrn Claire

 25. Gert

  Claire ziet graag een Stasi-wereld voor zich waarbij iedere keer als iemand iets roept er de volgende dag een agent voor zn deur staat.

 26. Vgn

  Ze liep er net iets te sexy bij. Droeg kleren van een vrouw van 20. Kon zo in haar kruis kijken. Wie gaat er nou koken? Nu zij en Martien in NL zijn?

 27. Yoshi

  En daar is het eerste slachtoffer van deze realityserie! Zo ging het ook met Barbie en Roy Donders. Ging ook om geld.

  Nog even en die vreselijke kul is gestopt

 28. Henk

  Henk Westbroek zong het al. Vriendschap is een illusie…. Luistertip voor Claire.

 29. Iemand die het weten kan

  Jammer want zij en Martien waren wel een hysterisch duo. Er zal wel vervanging voor haar komen aangezien ze nu 2 handjes te kort komen.

 30. Ronaldz

  Meneer Martien is erg bewust van de camera’s en doet bewust aan overacting.
  Nu nog leuk maar straks bloedirritant. Deze mevrouw wilt geld zien voor haar acteerprestaties, want dat zijn ze allemaal bij dat Chateau Meiland. Allemaal acteurs!

 31. Daantje

  Ik denk dat de serie zonder haar niet zo leuk meer is.

 32. b

  Aram Bade , we hebben ergens gehoord dat het over geld gaat . Ergens , serieus Aram . Zie hier het riool waar Boelie zijn info vandaan haalt , ergens het is ergens jongens .

 33. Vgn

  Noorwijkhouter,
  Hoe zit het met het kleine kind. Hoorde dat de papa nogal boos is.

 34. Rachel Polak

  John de Mol zal Martien Meiland tot op de laatse druppel van een citroen uitpersen, waarna hij de lege schil met een grote worp in de afval emmer gooit….
  Want bruikbaar is hij dan toch niet meer voor andere doeleinden…

 35. Lies

  Lees op de Telegraaf dat ze al weer is terug gekeerd naar het chateau.

 36. tim

  Die is door John de Mol met het contract wapperend weer aan haar haren terug gesleurd het kasteel in.

 37. yes

  Ze hebben tegenwoordig een management wat opereert namens Talpa (ga ik vanuit). Dan kun je dit soort beslissingen verwachten….die MOETEN zich gewoon aan t contract houden. Terug naar kasteel dus

 38. Priscilla

  Een woordvoerder van Talpa geeft duidelijkheid: “Er is geen sprake van ruzie, het werk op het Chateau is gewoon te zwaar gebleken. Caroline maakt het seizoen gewoon af en zal daarna teruggaan naar Nederland. Dit is niet omdat er ruzie is, maar omdat Carolien gewoon terug wil naar Nederland.”

  Oftewel, terug aan het werk en uitmelken die hap, je hebt een contract getekend.

 39. Productiemeisje

  Als Talpa de media gerust gaat stellen kun je er gif op innemen dat er meer aan de hand is. Mijn voorgevoel klopte. Ik heb net van iemand bij Vincent gehoord dat er bloedbonje is. Die Carolien schijnt nogal losse handjes te hebben.

 40. Irene

  Er zijn woorden. Niets meer, niets minder.

 41. @Irene

  Ja want jij kan het weten he! Was je erbij?

 42. Productiemeisje

  Update; Carolien zou gevochten hebben met de dochter van Martien. Ze is meteen na dat incident door producent terug naar Nederland gehaald. Sinds gisteren weer terug in Frankrijk om paar scenes op te nemen en haar spullen in te pakken. Daarna exit.

 43. Tuurlijk

  Bullshit productiemeisje!

 44. FlyingLotus

  Scoop: de afstandsbediening van haar, door haarzelf ingebrachte chinese ballen, zou op maximaal zijn gezet door de hond toen deze, zijn voerbak omgooide waardoor, de chinese ballen op maximaal stonden en zij permanent aan het klaar komen is.

  Vandaar.

 45. conny

  Die gaan daar met zijn allen dezelfde kant op als royke donders. Over een jaar is die poppenkast voorbij. Wat een stelletje lozers. Binnenkort start RTL met een kamper. Dat programma zal wel van hetzelfde nivaeu zijn als dit belachelijke gedoe.

 46. Elsa

  @Noorwijkerhouter
  @productiemeisje
  Hoe voelt dat nou om iemand totaal af te maken?
  En niet de ballen/tieten ( ja ik blijf even op jullie niveau!) te hebben
  om dit onder je eigen naam te doen?!
  Voelt dat lekker stoer? Is jullie dag dan weer goed?
  Misschien moeten jullie even voor de spiegel gaan staan en goed naar jezelf kijken!. Wordt geheid een avondvullend programma!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.