Tina de Bruin volgt Chantal Janzen op bij Kees & Co

Nu Chantal Janzen stopt met haar rol in Kees & Co, kruipt er een andere actrice in de rol van Coosje: Tina de Bruin. Ze maakt hiermee de vaste cast compleet die net zoals in seizoen één bestaat uit Simone Kleinsma (Kees), Tibor Lukács (zoon Rudie) en Plien van Bennekom (buurvrouw Brenda). Binnenkort gaan de opnames van het tweede seizoen van start. “Je begrijpt, ik heb hier ongelooflijk veel zin in, een sitcom met een geweldige groep mensen!”, zegt de actrice in een eerste reactie. 

De serie Kees&Co draait om Kees (Simone Kleinsma). Kees is net als vroeger het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt.

Haar zoon Rudie (Tibor Lukács) woont bij zijn moeder in, met zijn nieuwe geliefde Coosje (en haar puberkinderen). Bovendien hebben ze onlangs een baby gekregen.

In alle chaos heeft Kees – soms onvrijwillig – steun aan buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom) die Kees overal mee naartoe probeert te slepen en haar onbedoeld net de verkeerde adviezen geeft.

Kees&Co wordt geproduceerd door MediaLane en is in 2020 weer te zien op RTL 4 en Videoland.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen