Martien Meiland ontkent ruzie: ‘Dat lijkt maar zo’

Chateau Meiland is dé tv-verrassing van het jaar. Het programma van SBS 6 lijkt veel kans te maken om in oktober met de Gouden Televizier-Ring naar huis te gaan. Toch is niet álles rozengeur en maneschijn: één van de vaste castleden is opgestapt, namelijk Caroline. Ze is terugverhuisd van Frankrijk naar Nederland. Volgens de roddelbladen en de andere showmedia is dat het gevolg van een ruzie in Chateau Marillaux, maar hoofdpersoon Martien ontkende dat gisteren op Radio 538.

Martien zei in De Coen & Sander Show dat de pers de zaak heeft opgeblazen. “Ja, dat blazen ze allemaal op, maar dat heb je natuurlijk met pers en met van die tijdschriften, die roddelbladen. Zij moeten ook wat opschrijven en dat snap ik ook wel, want dat is ook werk. Die mensen moeten ook werken.”

Maar het is toch zo dat Caroline plotseling is vertrokken? “Het klopt, Caroline is lekker terug naar Nederland. Het was haar beslissing en ja, dat moet je ook respecteren. Het zij zo.

Het ligt aan de werkstress, aldus Martien. “Ze heeft natuurlijk kei- en keihard gewerkt en de mensen moeten niet vergeten dat we uit die verbouwing van honderd dagen diréct gasten gingen ontvangen.”

Er is dus geen ruzie? “Nee hoor, we hebben helemaal geen ruzie. Nee hoor, helemaal niet. Daar houden wij helemaal niet van, van ruzie. Wij hebben hele harde stemmen en die verheffen we weleens. Daardoor lijkt het ruzie, maar dat is niet zo.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen