Martien Meiland ontkent ruzie: ‘Dat lijkt maar zo’

Geplaatst op Tue 17 Sep 2019 om 12:30

Chateau Meiland is dé tv-verrassing van het jaar. Het programma van SBS 6 lijkt veel kans te maken om in oktober met de Gouden Televizier-Ring naar huis te gaan. Toch is niet álles rozengeur en maneschijn: één van de vaste castleden is opgestapt, namelijk Caroline. Ze is terugverhuisd van Frankrijk naar Nederland. Volgens de roddelbladen en de andere showmedia is dat het gevolg van een ruzie in Chateau Marillaux, maar hoofdpersoon Martien ontkende dat gisteren op Radio 538.

Martien zei in De Coen & Sander Show dat de pers de zaak heeft opgeblazen. “Ja, dat blazen ze allemaal op, maar dat heb je natuurlijk met pers en met van die tijdschriften, die roddelbladen. Zij moeten ook wat opschrijven en dat snap ik ook wel, want dat is ook werk. Die mensen moeten ook werken.”

Maar het is toch zo dat Caroline plotseling is vertrokken? “Het klopt, Caroline is lekker terug naar Nederland. Het was haar beslissing en ja, dat moet je ook respecteren. Het zij zo.

Het ligt aan de werkstress, aldus Martien. “Ze heeft natuurlijk kei- en keihard gewerkt en de mensen moeten niet vergeten dat we uit die verbouwing van honderd dagen diréct gasten gingen ontvangen.”

Er is dus geen ruzie? “Nee hoor, we hebben helemaal geen ruzie. Nee hoor, helemaal niet. Daar houden wij helemaal niet van, van ruzie. Wij hebben hele harde stemmen en die verheffen we weleens. Daardoor lijkt het ruzie, maar dat is niet zo.

Foto: SBS
29 Reacties op “Martien Meiland ontkent ruzie: ‘Dat lijkt maar zo’”


 1. Chiel

  Martien is groot fan van deze site, zie de Insta Story van vandaag :)

 2. Nounou

  Martien leest MC, wat een geniale man!!!!! Kijk op de insta van chateaumeiland

 3. Ron

  @Chiel: linkje misschien?

 4. Kevin Frikandel

  Nog wel meer radio / televisie mensen en bn’ers lezen deze site; mc is een beetje berucht onder bn’ers.

 5. Remi

  … Steeds vaker hoor je onze BN’ers iets zeggen als … “ik lees MC nooit” …”

  Yeah, right ;)

 6. #NPO Kijker#

  RTL Boulevard is jaloers op SBS6

  Voor en achter de schermen roddelen ze vrolijk mee met de Angela de Jong van de roddelpers.

 7. Martien

  Ooooooh wat goooooooed!!!

 8. Curryworst

  Het zou een stunt zijn als Chateau Meiland de Televizierring wint.
  Ik zie de zure koppen al van die opgedirkte BN’ers die in de zaal zitten. Jarenlang op de buis, keer op keer zonder prijzen naar huis en out of the blue is daar een klussende familie Meiland die het felbegeerde beeldje wegkaapt.
  Wie herinnert zich niet de verbaasde BN’er koppen en een verongelijkte Bert van der Veer toen Voetbal Inside de prijs won.

 9. X

  @Curryworst: Dat was een geweldige stunt inderdaad, zou mooi zijn als dat weer gebeurt!

 10. Oma Dita

  Ik vind Martien helemaal top! Hij is zo puur. Hij heeft geen ‘verborgen agenda’. What you see is what you get. Waren maar meer mensen zo. De meesten hebben wél een verborgen agenda: zeggen in je gezicht het ene en doen achter je rug het andere. Voor de meeste mensen is dit een tweede natuur geworden. Die doen in het dagelijks leven o zo aardig maar zitten op het toilet stiekem zure stukjes te schrijven op openbare fora. Over trollen maar helemaal niet te spreken. Nee, dan liever Martien. Die reageert lekker primair. Dan weet je ook wat je aan hem hebt. Beter dat, dan mensen die niets van zichzelf laten zien. Vroeger zei men al: stille wateren, diepe gronden. Dat zijn de gluiperds. Daar moet je voor uitkijken.

  Nou, ik ga maar weer es de was doen. Ook hier gaat het leven gewoon door.

 11. Bep

  @oma Dita. Ik ben wel blij dat niet iedereen zo “puur” is. Ik zou stapelgek worden.Dat gevloek, geschreeuw en overdreven gedoe vind ik aangeleerd.

 12. FlyingLotus

  Als talentloosheid een gezicht zou hebben, zou dat er zo uit zien.

  En een sjaaltje dan.

 13. Jan Versteegh

  Ach het trucje is zo een keer uitgewerkt, op naar de volgende kermisklanten. De Roelvinken zijn ook al afgevoerd volgens mij !

 14. Annoniemus

  Martien kan nu ff geen negativieteit gebruiken met oog op de televizier-ring , dus liegt hij er ff op los #wattttttgoedddddd

 15. 123

  Laten we wel eerlijk zijn: vorig seizoen was De Luizenmoeder torenhoog favoriet, en ging er toen ook niet met de prijs vandoor. Dus enige rust en kalmte is misschien wel op z’n plek.

 16. Coca Cola

  @Bep: Al het gedrag van iedereen is aangeleerd.

 17. Ron

  @123: datzelfde scenario heb ik ook voor ogen. Je gewoon in de underdog positie manoeuvreren is beter.

 18. Tom

  Martien is de Roy Donders van dit moment.

 19. nico

  Misselijk makend figuur.

 20. T.E.D

  @ Tom

  Roy Donders mocht willen dat die het succes van Chateau Meiland had, volgens mij heeft die nog nooit deze cijfers weten te halen met z’n reality showtje!

 21. Johnny👀

  Is wel net zo’n zwaar irritante nicht als die Donders.

 22. Pita

  Wat gun ik het die lieve mensen. Vooral ook Erica, de rots in de branding.
  Vergelijken met mensen zoals de Roelvinkjes en Donders gaan in dit geval niet op. De familie Meiland is gewoon zichzelf gebleven. Oprecht, hardwerkend en sociaal.
  Op naar de Televizierring 2019!

 23. Lies

  @Pita: helemaal mee eens! Wat een kanjers!

 24. Fred

  Opmerkingen: Misselijk makend figuur, nicht etc etc. Hallo dan kijk je toch lekker niet!! Die man en zijn gezin zijn gewoon zichzelf! Wat goeeeeeed. Top SBS 6 het is jullie gegunt. Op naar de televizier ring.

 25. Ed

  @Fred: leer Nederlands, ongeletterde SBS fanboy.

 26. Fred

  Beste Ed, Fijn dat jij mij erop wijst, maar daar ging het niet over. Gelukkig laat ik iedereen in zijn waarde, zelfs jou.

 27. Ed

  @Fred: homo.

 28. Meneer Kaktus

  Ed
  Tue 17 Sep 2019 om 21:55

  Aldus Edje kadetje, terwijl hij nét het laatste restje warme mannenpap door z’n strotje liet glijden.

 29. Suzy Wang

  Een dagsvlieg. Snel zal de irritatie toe slaan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.