Dionne Stax reageert op kritiek Televizier-presentatie

Dionne Stax heeft dankzij het Gouden Televizier-Gala een paar vervelende dagen achter de rug. Het begon al met haar kapper, die kennelijk ernstige migraine had, maar ook met haar co-host Rik van de Westelaken had ze het niet getroffen. Al in de opening vergat Rik dat het zijn beurt was om wat te zeggen. En Dionne? Die las heel aardig de autocue voor, maar het was allemaal natuurlijk wel tergend saai. Is dat wat we straks als Nederland willen uitstralen op het Eurovisie Songfestival?

Al direct na het Televizier-gala werd Stax woensdagavond van alle kanten bekritiseerd. Niet alleen op Twitter, maar ook in de uitzendingen van Pauw en Shownieuws. Een dag later kreeg ze Gordon nog over zich heen en riep RTL dat de NPO maar voor een RTL-gezicht moet kiezen.

En vandaag komt ook Bert van der Veer nog even achter zijn pijp vandaan. “Het had iets geforceerds. En het is niet zo dat je in een paar maanden tijd even leert hoe je een Songfestival presenteert. Dat heb je in je of niet“, zegt hij in De Telegraaf.

Wat een ellende allemaal. En het is niet zo dat de AvroTros van het talent overloopt. Je moet er ook niet aan denken om Europa te laten schrikken met Frits Sissing. “Het zou voor AvroTros natuurlijk een lastige zaak zijn om te bekennen dat ze de presentatoren niet in huis hebben“, aldus Van der Veer.

Ook Angela de Jong heeft een mening. “Dionna Stax dacht volgens mij dat ze als tante Hannie Lips een voorleesmiddag leidde met een stel kleuters in plaats van een feestelijke avond met alle volwassen collega’s uit het vak“, bitcht ze.

Even terug naar Dionne Stax: wat vindt zij nou van al die kritiek? Ze zal er natuurlijk spuugziek van zijn, maar ze reageert in het openbaar heel sportief.

The day after… Gefeliciteerd winnaars! En dank voor alle mooie en ook minder mooie reacties op #televizierringgala #eerstekeer #alsjehaarmaargoedzit #enjejurk #endoorrrrrrrr“, instagramt de ex-minnares van Humberto Tan.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen