Art interviewt Rob Jetten in opvolger Ziet Sterren

Geplaatst op vr 11 okt 2019 om 8:30

Na zijn vreselijk zoutloze talkshow Zomer met Art mag Art Rooijakkers het nu gaan proberen met een op-locatie-programma: Rooijakkers Over De Vloer, de opvolger van Van Der Vorst Ziet Sterren. RTL 4 heeft een persbericht uitgestuurd over wie hij allemaal gaat interviewen en daar komen we wéér de naam van Rob Jetten tegen. De D66-leider lijkt werkelijk ieder programma af te lopen en laat zich nu ondervragen door de Pinokkio van RTL. “In zijn ouderlijk huis“, zo laat de tv-ster weten.

Wie staan er nog meer op de gastenlijst? Ronald Koeman, Frank Lammers en zijn vrouw Eva Posthuma De Boer, Sergio Herman, Krezip en Martine Sandifort.

De gastenlijst klinkt al met al nog niet heel denderend, maar de opnames zijn nog in volle gang en er worden meer namen aangekondigd, aldus RTL. Daarvoor moeten we volgens de zender de Instagram van Rooijakkers in de gaten houden.

Rooijakkers laat in het persbericht weten dat hij helemaal happy is. Kennelijk heeft hij zijn tien weken durende talkshowgedrocht een plekje gegeven. “Met veel enthousiasme ben ik weer op pad voor een programma. Deze keer is mijn werkplek niet binnen in de studio, maar daar waar sterren me mee naartoe nemen; hun huis, werk of een andere plek waar ze echt zichzelf zijn. Dat levert leuke, persoonlijke en soms ook verrassende momenten op.”

Hij besluit: “Want wie me een poosje geleden had verteld dat ik deze herfst in de sauna zou belanden met Martine Sandifort, in het ouderlijk huis van Rob Jetten, in de gevangenis met Frank Lammers en met het kleinkind van Ronald Koeman in mijn handen, had ik niet geloofd. Toch maakte ik het allemaal mee de afgelopen tijd waarin ik met veel plezier bij deze vier en vele anderen over de vloer kwam.”

Rooijakkers Over De Vloer is vanaf woensdag 23 oktober om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL
29 Reacties op “Art interviewt Rob Jetten in opvolger Ziet Sterren”


 1. Marcktv

  Ok, beetje vilein, beetje humor is prima maar hoe slecht negatief is dit stuk geschreven…zoutloos en klinkt alsof de schrijver ( journalist is een te groot woord) persoonlijk iets tegen Art heeft.

 2. Sjaak Swart

  Heeft iemand al gezegd dat zijn talkshow zoutloos was?

 3. Harry

  Zouteloos.

 4. Geert

  Als je het kleinkind van Koeman in je handen hebt gehad dan heb je alles wel zo’n beetje bereikt. Ik zou met pensioen gaan Art!

 5. Connie

  Art = RAT en kan wel inpakken.

 6. zucht

  @Marcktv: helemaal met je eens.
  Maar ik geloof niet dat het ooit nog goed komt met deze presentator. Hij presenteerde Wie is de Mol prima en hij deed wat leuke kwisjes, maar een talkshow of interviewprogramma is te hoog gegrepen voor hem.
  Dit programma is gedoemd te mislukken, zeker wanneer ik naar de gastenlijst kijk.

 7. Remi

  Rob Jetten, held van de NOS, mag uiteráárd niet ontbreken in het rijtje.

 8. Curryworst

  Wéér Rob Jetten.
  Van de week zat hij al bij Pauw.
  Onlangs nog bij Tim den Besten.
  Wat een ijdeltuit.

 9. Nope

  Jetten moet je geen podium geven hij vertelt leugens.

 10. Bobby Eden

  Art is toch een beetje de Conimex onder de presentatoren: vlak van smaak, allemansvriend, makkelijk en je weet na afloop niet eens meer hoe het gesmaakt heeft.

 11. Humberto

  Tsja, die Art moet nog een hoop leren….

 12. Ieder zijn smaak

  Lullo Jetten zat vanmorgen weer tussen die kakelende kippen van WN. Uiteraard om zichzelf op te (laten) hemelen en de daarbij behorende grimassen, afgewisseld met neurotisch, kinderachtig geneuzel, over de ongeïnteresseerde kijker uit te storten. Hij is het onberispelijke schoolvoorbeeld van een omhooggevallen windbuil, die egotripperij tot zijn speerpunt heeft gemaakt. En de drie lelijkerds van WNL, die zich doorlopend verspreken, moeten asap aan de dijk gezet worden. Die kunnen er werkelijk niets van. Wat een blamage. Liniaire tv? Zum Kotzen.

 13. ChristineV

  Zoutloos! Zou het schrijvertje van MC vroeger thuis zoutloos hebben gegeten of is hij zelf zo zoutloos dat hij niet anders kan dan met heel veel zout op matig typen?

 14. Tim H

  Jetten hoef ik niet te zien.

 15. Bart

  Gisteren een klein stukje van gezien en dit gaat weer helemaal niets worden. Art is totaal verkeerd gekozen voor dit programma dat ook nog een een gedrocht van een nieuwe titel krijgt. Wie binnen RTL hadden dit ieder op hun eigen manier wel kunnen doen? Aran Bade, Frans Bauer, Gerard Joling of Bridget Maasland. Van buiten RTL Koos van Plateringen of Albert Verlinde.

 16. Daan

  Ik dacht dat Art al weg was met een afvloeiingsregeling!

 17. Mike

  Gatver

 18. Achmed

  Walgelijk… geen zendtijd voor D666.

 19. Suzy Wang

  Wat heeft die rooie nou aan meerwaarde? Zit totaal geen spanning in.

 20. Norvo

  Aran Bade was hier veel beter voor geweest.

 21. Meneer Kaktus

  Jeetje, MC…….die vete met Ard…..is die persoonlijk toevallig?

 22. Mick

  Jetten een ster?

 23. Annoniemus

  Art begint aan zijn zoveelste deceptie , en niemand die hem waarschuwt of er voor behoed !

 24. Max

  @Marcktv Het is juist de bedoeling, door de wijze van schrijven en het uitkiezen van personen, dat er gereageerd wordt. Niet vilein, maar liefst het afbranden van bepaalde mensen. Een hele rij is is hier al voorbij gekomen, die flink worden afgekraakt. Geen kritiek op inhoud, maar bespotten en uitschelden op privé-zaken, uiterlijk, enz. Door mensen die dit lekker veilig en gemakkelijk anoniem doen.

 25. Els

  Dat afbranden snap ik ook echt niet. Als je iets persoonlijks tegen iemand hebt, hoef je dat toch niet zo onder de gordel en anoniem via deze site te doen?

 26. Twan

  Goede reden om dan niet te kijken. Klaar met dat linkse gelul.

 27. GAAAAAAp

  Die slaan we allemaal weer over.

 28. ano@niem.nl

  Fout nummer 1, we kiezen weer iemand uit de extreem linkse hoek, hier zijn de kijkers zo klaar mee. Er bestaat meer dan alleen Amsterdam en dat lijkt RTL de laatste jaren keer op keer te vergeten!

 29. Ben

  Twee van de grootste engnekken en nepfiguren bij elkaar!!
  Meer een rattennest!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.