Art interviewt Rob Jetten in opvolger Ziet Sterren

Na zijn vreselijk zoutloze talkshow Zomer met Art mag Art Rooijakkers het nu gaan proberen met een op-locatie-programma: Rooijakkers Over De Vloer, de opvolger van Van Der Vorst Ziet Sterren. RTL 4 heeft een persbericht uitgestuurd over wie hij allemaal gaat interviewen en daar komen we wéér de naam van Rob Jetten tegen. De D66-leider lijkt werkelijk ieder programma af te lopen en laat zich nu ondervragen door de Pinokkio van RTL. “In zijn ouderlijk huis“, zo laat de tv-ster weten.

Wie staan er nog meer op de gastenlijst? Ronald Koeman, Frank Lammers en zijn vrouw Eva Posthuma De Boer, Sergio Herman, Krezip en Martine Sandifort.

De gastenlijst klinkt al met al nog niet heel denderend, maar de opnames zijn nog in volle gang en er worden meer namen aangekondigd, aldus RTL. Daarvoor moeten we volgens de zender de Instagram van Rooijakkers in de gaten houden.

Rooijakkers laat in het persbericht weten dat hij helemaal happy is. Kennelijk heeft hij zijn tien weken durende talkshowgedrocht een plekje gegeven. “Met veel enthousiasme ben ik weer op pad voor een programma. Deze keer is mijn werkplek niet binnen in de studio, maar daar waar sterren me mee naartoe nemen; hun huis, werk of een andere plek waar ze echt zichzelf zijn. Dat levert leuke, persoonlijke en soms ook verrassende momenten op.”

Hij besluit: “Want wie me een poosje geleden had verteld dat ik deze herfst in de sauna zou belanden met Martine Sandifort, in het ouderlijk huis van Rob Jetten, in de gevangenis met Frank Lammers en met het kleinkind van Ronald Koeman in mijn handen, had ik niet geloofd. Toch maakte ik het allemaal mee de afgelopen tijd waarin ik met veel plezier bij deze vier en vele anderen over de vloer kwam.”

Rooijakkers Over De Vloer is vanaf woensdag 23 oktober om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen