Gordon vreest voor Songfestival na Televizier-gala

Na het zien van het Gouden Televizier-Ring Gala vraagt SBS 6-ster Gordon zich ernstig af of de AvroTros de organisatie van het Eurovisie Songfestival wel aankan. Ook de presentatrice, Dionne Stax, vindt hij niet geschikt voor het Europese tv-feest. Dat laat hij weten op Instagram. Gordon heeft met kromme tenen gekeken naar het prijzengala, al is hij wel blij met winnaar Chateau Meiland. “Wat een heerlijke winnaar op dit pijnlijke gala met dodelijke stiltes“, zo laat hij weten.

De show was typisch Hollands, vindt Gordon. “Wat een kneuterigheid weer maar dan de verademing met deze heerlijke man en zijn gezin die alles en iedereen even laat zien hoe het moet! Zagen er waanzinnig mooi uit!

Gordon vindt het ook leuk dat de investeringen van zijn baas John de Mol zijn vruchten afwerpen. “Hulde en erkenning ook voor John de Mol en SBS en Vincent TV Producties, BAM!

Maar nog even terug naar het Televizier-gala en presentatrice Dionne Stax. Gaat het wel lukken in mei? “Ik maak me zorgen over de presentatie van het ESF na wat ik heb gezien gisteren!

Foto: SBS, William Rutten

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen