Robert Vuijsje gelooft niet dat Imanuelle drugsdealer is

Schrijver Robert Vuijsje denkt niet dat Imanuelle Grives werkelijk een drugsdealer is. Ze gelooft haar excuus voor de enorme drugsvondst aan haar adres. Dat heeft hij dinsdagavond gezegd in Shownieuws. Grives is in België aangehouden omdat ze drugs aan het dealen was op festival Tomorrowland; ook in haar Airbnb-woning zijn veel drugs aangetroffen. De actrice beweert dat ze zich wil inleveren voor een rol van drugsdealer, maar ze lijkt dat project te hebben verzonnen.

Vuijsje denkt toch dat Grives zich aan het inleven was. “Voor de verfilming van mijn boek is ze in korte tijd 20 kilo aangekomen en daarna ook weer afgevallen. Voor weer een andere tv-serie, die volgens mij The Homeless Project heet, heeft ze – terwijl ze al een succesvol actrice was – drie weken op straat geleefd. Ik ken geen andere Nederlandse acteurs die zo extreem zijn in hoe ze zich voorbereiden.”

Grives is geen ordinaire drugsdealer, denkt hij. “Het zou betekenen dat ik geen enkele mensenkennis heb als zij dit werkelijk alleen deed om geld te verdienen en het niets met haar werk te maken zou hebben. Het zou me net zo verbazen als dat ik zou horen dat mijn eigen vrouw een drugsdealer was. Het kan, maar ik zou toch zeer verbaasd zijn.”

Ze heeft gewoon niet nagedacht, verwacht Vuijsje. “Ja, het is dom, het is naïef. Het is gewoon illegaal. Ik denk dat ze daar in haar fanatisme gewoon niet aan gedacht heeft.”

Er is geen enkele producent die iets weet van een nieuw project met Grives. Om welke serie of film gaat het dan? “Dat weet ik niet. Ik geef toe dat dat een minder sterk punt is, maar dat zij werkelijk dit zou doen zonder haar werk als oogpunt te hebben, dat zou ik bijna niet geloven.”

Lees ook:
Actrice Imanuelle Grives in de cel na grote drugsvondst (eergisteren)
Peter R. de Vries gelooft Imanuelle Grives niet (gisteren)
Ook Shownieuws gelooft niets van Imanuelle Grives (gisteren)
KRO-NCRV schrijft Imanuelle Grives tijdelijk uit serie (vandaag)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen