KRO-NCRV schrijft Imanuelle Grives tijdelijk uit serie

De makers van de jeugdserie SpangaS op NPO 3 schrijven Imanuelle Grives tijdelijk uit de serie nu ze vastzit in de Vlaamse cel. Dat hebben ze laten weten aan RTL Boulevard. Grives speelt in de kinderserie een gymlerares, maar kan nu niet bij de opnames aanwezig zijn. “De KRO-NCRV, waar zij een rol speelt in SpangaS, zijn ze natuurlijk ook in vertwijfeling van wat ze hier nou mee moeten. Zij heeft dan die drugshandel bekend, dat is heel opmerkelijk“, zegt presentator Luuk Ikink.

Wat gebeurt er nu met de rol van Grives? “De serie SpangaS wordt op dit moment opgenomen en haar rol – zij speelt een gymlerares – krijgt even een nieuwe verhaallijn.

De actrice zit vast wegens drugsdealen op het Vlaamse festival Tomorrowland. Ze deed dit naar eigen zeggen ter voorbereiding op een acteerrol. “We hebben veel productiebedrijven gebeld en niemand weet iets van een rol.”

Boulevard-advocate Mariëlle van Essen: “Op dit moment weet niemand nog waar ze nou precies op doelt, want er is kennelijk geen productiebedrijf die het kan bevestigen.”

Ik heb haar advocaat ook gevraagd of hij een kritisch tegengeluid heeft tegen de uitzending van gisteren, waarin ook werd gezegd: ‘We weten helemaal niet over welke rol ze het heeft.’ Die wil niet reageren tot de zitting van vrijdag. Wat ik op zich begrijp, maar het maakt eigenlijk helemaal niet uit. Ik zou haar hebben geadviseerd: ‘Hou dat maar even voor je, beken gewoon en ga door het stof.‘”

Hoe lang moet Grives de bak in? “We hebben gekeken naar vergelijkbare zaken end an liggen de straffen tussen de twaalf en achttien maanden vrijheidsstraf.”

Foto: AVROTROS, Michel Schnater

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen