Patty Brard gaat reden afwijzen RTL-contract onthullen

Patty Brard gaat in de biografie die Gijp-miljonair Michel van Egmond en zijn vrouw Antoinnette Scheulderman over haar schrijven onthullen waarom ze dit voorjaar op het laatste moment besloot om níet te tekenen bij RTL. Dat vertelt de televisiediva in weekblad Story. RTL maakte in januari bekend dat ze Brard voor drie jaar had vastgelegd, toen werd opeens duidelijk dat beide partijen tóch niet hadden getekend en in maart tekende ze een vierjarig contract bij SBS 6.

Het gerucht gaat dat Peter R. de Vries een stokje heeft gestoken voor haar geplande optredens als deskundige in RTL Boulevard. De Vries en Brard zijn in het verleden flink in aanvaring gekomen met elkaar.

Brard gaat er in haar biografie niet geheimzinnig over doen. “Als ik een meerjarig contract opgeef dan heb ik daar natuurlijk heel goede redenen voor. Ik zou wel gek zijn om zo’n kans om niks weg te gooien. Dat heeft te maken met bepaalde personen die me hebben teleurgesteld. Ook daar zal ik zeker openhartig over zijn in mijn boek.

Moet Hilversum, net als bij de jokbiografie van Gordon, bang zijn voor de biografie van La Brard? “Als je zo’n boek maakt, moet je niets verzwijgen. En dat zal ik dan ook niet doen. Of er mensen bang en nerveus aan het worden zijn, weet ik niet, maar laat ik het zo zeggen: dat zou goed kunnen.

Het had geloofwaardiger geweest als Brard haar biografie over vier jaar had uitgebracht. Over Talpa en John de Mol hoeven we nu immers geen openhartige verhalen te verwachten.

Het Story-interview met Patty Brard kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Patty Brard en RTL komen er niet uit: ‘Pakket viel tegen’ (23 januari)
Patty Brard gaat volgens RTL tekenen bij Talpa (14 februari)
Patty sloeg RTL-deal af om gebrek aan duidelijkheid (25 februari)
Patty Brard tekent vierjarig contract bij SBS 6 (12 maart)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen