Patty Brard tekent vierjarig contract bij SBS 6

Patty Brard heeft een vierjarig exclusief contract getekend bij Talpa Network. Ze keert terug op het scherm bij SBS 6, de zender waar zij in 2017 werd ontslagen. Dat heeft het mediabedrijf van John de Mol laten weten. Brard is volgende week al te zien als vervangster van Albert Verlinde in kijkcijferflop 6 Inside en over enkele weken keert ze ook terug in Shownieuws. “Later dit jaar krijgt ze bij SBS 6 een nieuw programma en mogelijk is ze in de toekomst ook nog bij Net5 te zien.

De televisiediva wimpelde onlangs nog een vierjarig contract met RTL 4 af. Ze kiest bewust voor Talpa Network. “Ik ben hier zo ontzettend blij mee. Dit voelt op alle fronten als thuiskomen! Onlangs heb ik eenmalig Albert Verlinde vervangen in 6 Inside. Dat beviel goed en daarna ben ik door Talpa benaderd met als gevolg dat ik nu bij SBS6 een mooi scala aan mogelijkheden krijgHieruit blijkt dat de zender een grote waardering voor mij heeft.”

Brard riep vorig jaar nog dat John de Mol alleen vrouwen van onder de 50 kilo op televisie wil. Dankzij haar gastric bypass voldoet ze nu weer aan dat plaatje. “Ik ben enorm dankbaar voor de mogelijkheden die mij bij Talpa geboden worden en heb ongelooflijk veel zin om binnenkort weer volop voor SBS 6 aan de slag te gaan. Het wordt een mooie samenwerking, daar heb ik alle vertrouwen in.

Marco Louwerens, de nieuwe tv-baas van Talpa, is blij met de nieuwe samenwerking met Brard. “Patty is een creatief multitalent met een ongekende dosis televisie ervaring en een groot hart voor de medemens. Ik verwacht dat de kijkers van SBS6 haar weer omarmen, om te beginnen bij 6 Inside en Shownieuws.”

Later dit jaar is ze ook te zien in een heel nieuw ‘human interest’ programma dat we voor haar ontwikkelen. Patty is een publiekslieveling die de SBS6-kijkers feilloos aanvoelt en daarom echt bij deze zender hoort.

Lees ook:
Patty Brard en RTL komen er niet uit: ‘Pakket viel tegen’ (23 januari)
Patty Brard gaat volgens RTL tekenen bij Talpa (14 februari)
Patty sloeg RTL-deal af om gebrek aan duidelijkheid (25 februari)

Foto: Talpa Network

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen